Pozdrav svima… Moj termin je 07.08. I ovaj porod planiram imati na Sv. Duhu! Sretno svima u iscekivanju poroda!!!
Ne stignem detaljno sve iščitavati, ali čestitam svim mamama koje su rodile, a mamama koje tek trebaju roditi želim svu sreću! Samo hrabro i ne bojte se!! Moje je iskustvo poroda skroz pozitivno!! A sve se porođajne muke potisnu kada dođe bebica. Kad krene briga oko bebice, porod se čini kao lakši dio ;). Naravno da je briga oko bebe prekrasna i da je svaki dan sve veća uživancija brinuti se za to malo biće i gledati kako se iz dana u dan na očigled mijenja, napreduje, raste i razvija! Cure, puse i držite se!!!
silvija.stic dobro nam dosla. mi smo tu negdje...moj termin je 02.08.
Laura 21.08.2014 :-*
eto drage moje mi dosli doma u petak.. bili 7 dana u petrovoj..sad odmaramo dok je tata doma..porod je prosao super za mene prvorotku, jedino trebam mirovat zbog reza al ok, cim pogledam misa malog zaboravim na bol i peckanje
cestitam petrich93...ti si svoje rijesila...nadam se da ti je i osoblje bilo ok i da ces svoj porod prepricavat samo s osmjehom na licu...
Laura 21.08.2014 :-*
Evo ja imam 2 termina od 2 ginekologice :) Pa iskreno ne znam ni koliko sam tocno trudna al uglavnom termini su 27.9. i 19.9.
Čestitke svim mamama koje su rodile u međuvremenu i velike puse babačima.
Mi brojimo još sitno, termin je u srijedu 30.
Nadala sam se bebi za svoj rođendan koji je bio jučer ali beba oćito hoće svoj dan :)
Malo zabrinuta, malo me i frka ali samo da više dođe taj dan i da bude sve ok i da napokon saznam da li bum imala drugog sina ili kćerkicu......
Svim majkama koje su se porodile čestitke od srca, a mami-Ivi sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji