Suho i hrapavo lice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • demmi

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima. Imam deckica od 13mj. U zadnje vrijeme mu je lice dosta suho i hrapavo na dodir, a cesto mu se zna i zacrveniti. Po preporuci pedijatrice mazali smo s nevenovom masti, ali ne pomaze. Mazali smo i s becutanom i isto nista. Ne da ne pomaze nego mi se cini kao da jos vise isusuje. Otkako je vani jako zima ne idemo cesto van pa sumnjam da mu je od hladnoce. Stvarno ne znam sto je uzrok tome, da li netko mozda moze preporuciti neku kremicu s kojom bi se lice oporavilo? Imam osjecaj da sto vise mazem da je gore. Jucer nisam mazala i bilo je koliko toliko ok do danas dok se opet nije zacrvenilo i bilo suho. Pitam se isto jel mu mozda vruce? Grijanje radi, na sebi ima bodi s dugim rukavima i majcicu ili trenirkicu s dugim rukavima. Jel moguce da mu je lice suho od suhog zraka zbog radijatora? Oprostite na dugom postu, ali vec mi ga je bas zao, a ne znam uzrok i kako ublaziti.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Moguće je da mu je vruće i da je presuh zrak. Ostavi ga u kući u bodiću, il stavi kratki bodi i laganu majčicu, pa ga za van jače obuci. Na radijator stavi zdjelicu s vodom da ovlaži zrak. Moja kćer ima atopijski dermatitis i takva joj je bila koža, od svih krema joj nije bilo bolje, tek od adermine emolijentne kreme. Ona je jako skupa, al pomaže. Možda bi bilo bolje da pitaš u ljekarni ili da te doktorica pošalje dermatologu

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Probaj melem. Ako ne pomogne onda svakako dermatologu.

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Djeca kao i odrasli osjetljiva su na hladnoću pa bi možda to bio razlog.Mi smo kod ispucane i suhe kože koristili melem a kasnije niveu.Melem nam je uvijek pomogao.

  • martina.sormazban

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Kolika vam je temperatura u stanu?  Dijete ne smije biti puno obuceno. Moji su uvijek u kratkim rukavima. Suh zrak je problem i trebate ga vlaziti. Mojoj curici pomaže bepanten salbe, valjda se u hrvatskoj moze kupiti. Problem se pojaca kad se puno mazi s tatom koji nosi bradu od 5 dana i on joj sastruze lice :( ako vas muz ima bradu nek se puno ne maze :) uvijek kad idete vani namazite lice kremom. I bitno je da lice nije puno vlazno tokom dana, od slinjenja recimo, treba ih uvijek brisati

  • magdam

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    Sad kad je hladno to se i mom malcu zna dogoditi, inače ima suhu kožu. Kod nas u stanu je ok temperatura i ne zacrveni se od vrućine, ali kad dođemo negdje gdje je dosta toplo odmah mu obrazi pocrvene i idući dan je lice hrapavo. Za sada mu pomaže Nivea Baby Nutri Sensitive krema, Koža lica bude puno bolja, ali ga mažem ujutro i navečer u tankom sloju.

  • oliva

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    mi imamo tu i tamo taj problem, probajte Flocetu (krema od prirodnih sastojaka, mislim da je proizvodi belupo) nama ekspresno pomogne.

  • Avatar mirja_sekulovic

    mirja_sekulovic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mustelina krema za lice nam rješava taj problem kada puše bura i hladno je.

  • Avatar LadyBug2

    LadyBug2

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    i mi smo imali suho lice..
    nama je pomogla A-dermina krema… u jednom danu nam se povuklo crvenilo i hrapavost s lica.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.