Kada su djeca spremna za kino? Napišite nam svoja iskustva o tome kada ste prvi put vodili dijete u kino, što ste gledali i kako je taj vaš izlazak izgledao.
Među odgovorima koje ostavite do petka 23.8.2013. u 15 sati, 10 ćemo nagraditi s po dvije ulaznice za animirani film Avioni u Cineplexx kinima, a jedan majicom i yo-yo igračkom. Ostavite nam i napomenu u koje Cineplexx kino biste željeli ići.
Mislim da su djeca najspremnija za kino u školskoj dobi. Njihova koncentracija je tad najjača i mogu mirno sjediti i pogledati film do kraja. Ne plaše se glasne glazbe i zvukova i razumiju tijek filma. Ja sam svog sina vodila u predškolskom uzrastu da gleda crtani film u 3D s naočalama ali on ih je cijelo vrijema skidao jer su mu smetale i nije razumio da, ako želi uživati u efektima, mora ih imati na očima. Sad kad je stariji, kino je pravi doživljaj.
Djeca su spremna u kino kada mogu odgledati crtani film od prosječno 90 min, a da pritom ne traže da idu kući ili da ne žele više sjediti. Dakle ovisi o mogućnostima djeteta. Moj je već s 3 godine išao i bio je super u kinu.
Paula (8.god) obožava crtiće.
Ali i njen tata koji ovo piše.
Gledamo vecinu crtića koji igraju po kinima i vrijedno sakupljamo bodove.
U svemu nam se pridružila i Laura (5.god) koja nakon crtića uz sladoled postavlja stotine pitanja (npr. što jede Shrek .ili gdje spava vila Zvončica... dok ja mudro smišljam odgovore na takva pitanja ;-)
I kako ih ja sada ne bih vodio u kino na crtice kada ih toliko vole i "žive" živote likova još danima nakon predstave...
prvi put smo bili u kinu prosle godine i gledali zambeziju divan crtic o pticicama. moj tada dvo i pol godisnji sin je izdrazo pola crtica i tjrao nas doma i u igraonicu koja je bila isred kina jer mu je bila zanimljivija od samog crtica..isli smo opet nedavno sad kad ima tri godine i poveli i njegovu prijateljicu i gledali su cudovista sa sveucilista od pocetka do kraja u miru i papali kokice..znaci u drustvu je zanimljivije:))) sad bi naravno isli pogledat i ovaj crtic zajedno ;)) ali ja bi za mog malenog junaka ovu predobru majicu..bas je fora;))
Moja djevojčica Lara prvi je animirani film pogledala sa 3 godine (Alvin i vjeverice). Tada samo zapravo bili premaleni za kino i nismo pogledali crtić u cijelosti.Čak joj je preglasan zvuk smetao,što je i razumljivo obzirom na dob.Danas Lara ima nepunih pet godina i prije koji dan uživali smo u Štrumpfovima 2. Moja curka je zapravo tek sada dovoljno ,,velika,, da pogleda i uživa u animiranom filmu u cijelosti.
Jako bi željele karte za animirani film ,,Avioni,, u Cineplexx kinu City Centar East :)
Prvi film moj 4-godišnji dječak je gledao nedavno i to: "Čudovište iz ormara". Veliki ekran i glasna glazba su ga pomalo, prepali, ali moj hrabri junak Roko je izdržao do kraja i izrazio želju da što prije opet posjeti Cineplexx Split.
Majica bi ga također jako razveselila.
Pozdrav
Cineplexx Split
Sortiraj odgovore
Najstariji