Stručno osposobljavanje i trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buducamama1
    01. Veljača 2016. 07:25

Pozz svima! Sigurno ima vec negde ovo piitanje al mene zanima za 2015/2016 ! Takodjer sam na strucnom osposobljavanju i ostala sam trudna! Pa me zanima sto raditi ja nisam pametna! Dal da mi ginekolog otvori bolovanje ili da odem na hzzz prijaviti da sam trudna? I zanima me dal imam kakvu naknadu na komplikacijama/bolovanju?

Klokanica
    01. Veljača 2016. 09:45

Draga buducamama, sve vam je objašnjeno u ovom članku:

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/ostala-sam-trudna-na-strucnom-osposobljavanju-1830

barbs
    16. Veljača 2017. 18:02

Klokanica

Draga buducamama, sve vam je objašnjeno u ovom članku:

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/ostala-sam-trudna-na-strucnom-osposobljavanju-1830

Meni se desilo da sam zatrudnila, a prijavila sam se za stručno... Trenutno se čeka odobrenje itd itd, ali me zanima ako meni odobre da krenem sa stažom važi ista pravila kao u članku kojeg ste gore postali? 

• Nella_St
    09. Svibanj 2017. 13:20

ja sam za vrijeme kada sam ostala trudna bila na strucnom o.. prijavivsi to na hzzz receno mi je da takva vrsta ne prekriva bolovovanje,tj bar ne ono koje se placa...tako da sam prekinila strucno i moj poslodavac me prijavio mjesec dana nakon toga sam ostvarila pravo na placeno bolovanje

+

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.