Mene izluđuje kad ljudi ne shvaćaju reakciju mojeg malog miša na nepoznata lica, pa čak i rodbina koju nije vidio neko vrijeme.. Nisam do sad bila bezobrazna, ali s nekima valjda ne možeš drukčije. Često su to oni koji su i sami nekad imali bebicu pa mi nije jasno kak ne mogu shvatiti?! Taman kad se smiri, krenu opet, a on opet udri u plač, pa makar i doma bili..
Sjećam se takvih reakcija, pa nikako da shvate kad je dosta, da djeca zaborave na ta lica a neka nisu uopće ni vidjela, pa kakvu bi reakciju trebao imati, odmah smiješak od uha do uha, sasvim je normalno da tako reagira, ja sam isto kuhala u sebi i smješkala se ali kad sam pukla isto sam rekla dosta je, čekajte da se prvo dijete prilagodi novoj osobi, polako, a ne da odmah svi nahrle na njega i očekuju da se odmah nasmije, ma užas, mislila sam da je to bila faza onda kad sam ja rodila, ali evo još uvijek ista priča....
Da, da, točno te situacije. Nas sin je tek prihvatio lica bliskih ljudi-muževe i moje bliže obitelji, i ponekad mu treba i na njih prilagodba. Ali kad dođu potpuno nepoznati ljudi, unose se djetetu u lice i čekaju neku super reakciju poludila bih. Mislila sam da samo ja šizim zbog toga, ali evo, lijepo je znati da nisam izoliran slučaj iako nije super situacija.
Krešimir 19.08.2014. <3
moja mala se smije svima i kod svih se voli cuvati….tako i Dino, samo se ceri po cijeli dan, nekidan u zetu zabuljio se u frajera kaj je ispred kolica stajao i dobrih 15 min pogled nije maknuo sa njega, a ovom neugodno a mali se smijeeeeee hahahahaha
Hahahahaha takav je I moj. Bitno da je u centru. Jos kad vidi nekog zica s bokovima da ga digne I seta s njim. Pa kad mu upali se smije I mazi hahaha :)))
14.06.2014. L ♥
moja mala se smije svima i kod svih se voli cuvati….tako i Dino, samo se ceri po cijeli dan, nekidan u zetu zabuljio se u frajera kaj je ispred kolica stajao i dobrih 15 min pogled nije maknuo sa njega, a ovom neugodno a mali se smijeeeeee hahahahahaHahahahaha takav je I moj. Bitno da je u centru. Jos kad vidi nekog zica s bokovima da ga digne I seta s njim. Pa kad mu upali se smije I mazi hahaha :)))
najslađi su mi sad kad su se počeli sramit, ja ga držim na rukama a neko mu se unese onak u facu kao di si beba bla, bla nešto a on se zabije u mene, i onako spušta glavicu baš kao da se srami heheheheh
url=https://lilypie.com]
moja mala se smije svima i kod svih se voli cuvati….tako i Dino, samo se ceri po cijeli dan, nekidan u zetu zabuljio se u frajera kaj je ispred kolica stajao i dobrih 15 min pogled nije maknuo sa njega, a ovom neugodno a mali se smijeeeeee hahahahahaHahahahaha takav je I moj. Bitno da je u centru. Jos kad vidi nekog zica s bokovima da ga digne I seta s njim. Pa kad mu upali se smije I mazi hahaha :)))najslađi su mi sad kad su se počeli sramit, ja ga držim na rukama a neko mu se unese onak u facu kao di si beba bla, bla nešto a on se zabije u mene, i onako spušta glavicu baš kao da se srami heheheheh
Hahaha da, bas se stisne I rukice po glavi kao da se mazi ...preslatko mi je to
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji