eto drago mi je da sam vam to s octom pomogla...ja cistim cak i akvarij od ribica s njime kad se nakupi kamenac i sve mi ode...kuhalo takoder....samo stavim da zakipi,a ako kamenca ima u malo debljem sloju onda ostavim da odstoji par minuta tako i sve ode,....
bjap vjerujem da ces uspjet oprat sudoper....javi kad vidis rezultate...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja uglavnom sve radim i cistim kako sam i prije trudnoce svaki dan perem kupatilo svo sa sanitarom djecje sobe prolazim sa prontom za pod kuhinju isto pod perem sa sanitarom a drugo arf i likvi za sude meni je svakodnevnica ista svaki dan imam tri muska ovi manji pa mi se neki put popiske oko skoljke pa hocu necu moram svaki dan prolazit kupatilo.,pecnicu perem samo sa malo arfa jer je operem odmah nakon pecenja tako da mi je to sve ok jak mi miris ima samo pronto ali njega dosta razvodnim pa prolazim.
Ja sve čistim s kombinacijom kuhinjska sol + malo limunske kiseline + mješavina tople vode i octa u omjeru 3:1...to mi je magična kombinacija i za kuhinju i za kupaonu...eventualno u vodu i ocat dodam 1-2kapi eteričnog ulja da mi ocat nesmrdi al to uglavnom kad samo brišem radnu površinu u kuhinji
Što se tiče podova koristim ili čistu vodu ili dodam malo pronta jer imamo većinom parket pa da ga malo ulaštim iako sam čitala da se može dodati koja kap maslinovog ulja jer je dobro za drvo al to još nisam probala
a ak mi se u kadi nakupi baš dosta kamenca onda u gornju kombinaciju dodam i prašak za rublje jer kako on ima zrnca baš mi lijepo "ispolira" kadu i sva se sjaji
i samo da napomenem ovaj način čišćenja sam uvela još prije trudnoće jer mi je ekonomičniji
Kak ste vi podnosile te mirise od octa u trudnoći? Ja nema šanse da sam bila u istoj kući, a di u prostoriji di je bio ocat :D
Meni nesmeta al opet mi je draze ak dodam malo etericnog ulja jer me opusta
Meni isto ne smeta. ZAdnje što sam uzela protiv kamenca je ono dm-ovo sredstvo, ali meni je taj miris fuj, kao i većina drugih. Eterična ulja mi se zgadila još za vrijeme najgorih mučnina, kada sam s njima pokušala prekriti smrad novog namještaja. Iskreno se nadam da kad rodim da mi neće više ništa smrditi.
meni jako smeta miris octa tako da su svi prozori otvoreni kad cistim dok se kuca ne razvjetri...
Laura 21.08.2014 :-*
meni je taj "miris" octa smetao i kad nisam bila trudna, a kamoli sad....a nist, otvorim prozore, prozracim...da se izdrzat..
Sortiraj odgovore
Najstariji