Snovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    31. Kolovoz 2015. 12:17

visnjass, meni isto prva trudnoća, svakojake (neutemeljene) paranoje imam, tako da ni meni nije nešto do sexa. Ali, jednako kao i ti, onda ga sanjam  I to svaki put sa mm. Rekla sam mu baš da je dosadan. I moja mašta je dosadna!! Ajd kad već sanjam pa da to bude Brad Pitt ili takav neki zgodan momak, a kad ono mm 

dillb
    31. Kolovoz 2015. 12:33

fora. 

ja sam nekuveče sanjala svog sina. rodila sam ga i bio je obučen u bijelo, s bijelom kapicom. ležali smo na nekakvoj dekici na jako zelenoj travi i ja sam se spremala podojiti ga. probudila sam se i baš sam sam rekla mužu kako mi je san bio pomalo sablasan. 

neka noćnih mora, neki tvrde da će porod biti lakši. 

shimmer
    01. Rujan 2015. 10:43

sinoć sam sanjala da idem roditi.
    i ne sjećam se trudova ni da mi je puknuo vodenjak, ali sjećam se da je mama bila sa mnom.
    i onda scena gdje ležim na onom krevetu i dogovaram se s doktorom oko dripa tj objašnjavam zašto ja ne bih.
    jedino što mi je do jutra ostalo je osjećaj "wow, ona dolazi, napokon ću je upoznati" 
    i sad me prati otkad sam se probudila 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Lea77
    12. Ožujak 2022. 07:37

Ćao curke, ja sam nova ovdje. 
    Nedavno sam saznala da sam trudna.😁👶🤰
    Ali prije nego sam saznala, i nakon saznanja, svaki, ali svaki dan nešto sanjam. Noćas sam sanjala sebe u vjenčanici na nekom slavlju, iako se ja nisam udavala nego netko drugi, i bilo je samo 5 žena na svadbi, pa me jedan muškarac tražio da mu režem zanoktice.. nakon toga meni i curama je bilo dosadno, i mi smo došle bez vozačke, uzele smo nečije aute, imale neke spužve u rukama, ja sam brisala šajbu dok je padala kiša i ove su vozile..🤣🤣 zatim smo otišle do nekog stana, našle ključeve u autu i taj lik je prodavao stan za 1.200€ ali stan je bio predivan i mi smo ovjavile oglas da se stan prodaje za 1.000.000€ 🤣🤣 i tu nas je taj lik počeo naganjat i mi smo bježale... hahshaha ludih snova

Dambo
    21. Svibanj 2023. 14:07

Zene zanima me ima li slucajeva da im je simptom trudnoce bio orgazam u snu🙈 to mi se nije desilo od puberteta cini mi se, i desilo se jutros to me probudilo. A imam pozitivan test, a ovo mi je bas skrenulo paznju, pa ako ima neko da podijeli iskustvo🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.