๐‘ฐ๐’๐’๐’—๐’

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Vaลพna obavijest
    Sukladno ฤlanku 94. Zakona o elektroniฤkim medijima, komentiranje ฤlanaka na web portalu Miss7Mama dopuลกteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ลพeli komentirati ฤlanke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. ฤlanka 94. Zakona.
    Nikolina1707
    23. Veljaฤa 2022. 20:03

๐‘ช๐’‚๐’ ๐’›๐’†๐’๐’Š๐’„๐’†,๐’๐’๐’—๐’‚ ๐’”๐’‚๐’Ž ๐’๐’—๐’…๐’‹๐’† ...๐’ˆ๐’Š๐’๐’†๐’Œ๐’๐’๐’๐’ˆ๐’Š๐’„๐’‚ ๐’Ž๐’Š ๐’‹๐’† ๐’‘๐’“๐’†๐’‘๐’๐’“๐’–๐’„๐’Š๐’๐’‚ ๐’•๐’‚๐’ƒ๐’๐’†๐’•๐’† ๐‘ฐ๐’๐’๐’—๐’ ๐’Œ๐’๐’‹๐’† ๐’•๐’“๐’†๐’ƒ๐’‚๐’Ž ๐’Œ๐’๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’• ๐’”๐’‚๐’Ž๐’ 3๐’Ž๐’‹ ๐’…๐’‚ ๐’๐’‚๐’Œ๐’”๐’† ๐’๐’”๐’•๐’‚๐’๐’†๐’Ž ๐’•๐’“๐’–๐’…๐’๐’‚ ,๐’‘๐’‚ ๐’Ž๐’† ๐’”๐’‚๐’… ๐’›๐’‚๐’๐’Š๐’Ž๐’‚ ๐’‹๐’†๐’ ๐’Œ๐’๐’‹๐’‚ ๐’๐’… ๐’—๐’‚๐’” ๐’Š๐’‰ ๐’‘๐’Š๐’๐’‚ ๐’Š ๐’‹๐’†๐’”๐’– ๐’๐’Š ๐’Š๐’”๐’•๐’‚ ๐’‘๐’๐’Ž๐’๐’ˆ๐’๐’†?

๐‘ฉ๐’–๐’ˆ๐’‚๐’“๐’Š๐’๐’๐’—๐’Š๐’„

Nikolina1707
    24. Veljaฤa 2022. 23:53

Ne,ne pijem folnu kiselinu samo te tablete jer vec duze vrijeme zelimo ja i suprug bebicu a nikako a i uz to imam problema sa polucistickim jajnicima i stitnjacom.

Nikolina1707
    03. Oลพujak 2022. 02:51

Da li se mozda folna kiselina moze kupit na slobodno ili bas mora ginekoligica mi ju dat na recept ,napisala sam i u grupi medutim mi nitko nista ne odgovara

tost
    10. Oลพujak 2022. 22:03

Nikolina1707

๐‘ช๐’‚๐’ ๐’›๐’†๐’๐’Š๐’„๐’†,๐’๐’๐’—๐’‚ ๐’”๐’‚๐’Ž ๐’๐’—๐’…๐’‹๐’† โ€ฆ๐’ˆ๐’Š๐’๐’†๐’Œ๐’๐’๐’๐’ˆ๐’Š๐’„๐’‚ ๐’Ž๐’Š ๐’‹๐’† ๐’‘๐’“๐’†๐’‘๐’๐’“๐’–๐’„๐’Š๐’๐’‚ ๐’•๐’‚๐’ƒ๐’๐’†๐’•๐’† ๐‘ฐ๐’๐’๐’—๐’ ๐’Œ๐’๐’‹๐’† ๐’•๐’“๐’†๐’ƒ๐’‚๐’Ž ๐’Œ๐’๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’• ๐’”๐’‚๐’Ž๐’ 3๐’Ž๐’‹ ๐’…๐’‚ ๐’๐’‚๐’Œ๐’”๐’† ๐’๐’”๐’•๐’‚๐’๐’†๐’Ž ๐’•๐’“๐’–๐’…๐’๐’‚ ,๐’‘๐’‚ ๐’Ž๐’† ๐’”๐’‚๐’… ๐’›๐’‚๐’๐’Š๐’Ž๐’‚ ๐’‹๐’†๐’ ๐’Œ๐’๐’‹๐’‚ ๐’๐’… ๐’—๐’‚๐’” ๐’Š๐’‰ ๐’‘๐’Š๐’๐’‚ ๐’Š ๐’‹๐’†๐’”๐’– ๐’๐’Š ๐’Š๐’”๐’•๐’‚ ๐’‘๐’๐’Ž๐’๐’ˆ๐’๐’†?

Ej bok, ja pijem INOVO tablete. Takoฤ‘er imam policisticne jajnike. Preporuฤila mi je ginekologica koja je stvarno izvrsna privatno, a takoฤ‘er je to potvrdio i moj ginekolog.. tako da pijem to uz kombinaciju folne..pa cemo vidjeti ๐Ÿ˜‡

20.01.2021.- โ˜น๏ธ 8 tjedan

• Ukljuฤi se u raspravu, znaลก da ลพeliลก!

Zdravo! ฤŒini se da uลพivate u raspravi, ali joลก se niste prijavili na raฤun. Nemaลก korisniฤki raฤun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuฤi se u raspravu.