Školovanje djeteta rastavljenih roditelja koji žive u različitim gradovima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrtinica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dali je moguće i na osnovu kojeg zakona da otac odvede dijete koje je krenulo u prvi razred osnovne škole usred školske godine u drugi grad na osnovu privremene mjere koja je donesena dok je dijete išlo u vrtić i upiše ga u drugu školu u kojem otac živi na 16 dana  kao redovnog učenika te da mene kao majku i zz djeteta nitko ne obavjesti o tome već slučajno doznam od škole kad sam na traženje suda pošla u školu u koju sam dijete upisala da mi daju potvrdu da je dijete upisano…dobijem samo potvrdu da je BIO upisan ,što znači da više nije. Otac ga je za vrijeme trajanja tih 16 dana po još uvijek važečoj privremenoj mjeri upisao u školu kao redovnog učenila u drugom gradu u kojem on živi. Zanima me kako je to moguče i kako je i tko to mogao odobriti bez da mene o tome niti škola u koju sam upisala dijete, niti škola u koju ga je sada upisao otac uopće ne obavijesti a dijete je po sudskoj presudi odnosno po privremenoj mjeri do okončanja spora dosuđeno da živi s majkom koja je i zakonski zastupnik ?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.