Sindrom policističnih jajnika-PCOS

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar AnaLav

    AnaLav

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure, odlučila sam napravit ovu temu  da si međusobno pomognemo, ima puni svakakvih informacija po internetu na ovu temu i svakakvih foruma ali ništa aktivno i novijeg datuma. Teško je nekad živjeti s ovom dijagnozom i sa svim simptomima pogotovo kad želiš zatrudnit a nemaš potporu ljudi oko sebe jer ne razumiju tvoj problem… uglavnom zanima me kako ste uspjeli zatrudnit, pokusavate li simptome ublažit prirodno ili lijekovima, imate li potporu svog ginekologa, koji specijaliti su vam pomogli…. pomozimo jedna drugoj, budimo si potpora♥️

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.