Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    15. Studeni 2021. 11:56

sandy11

tandrčak

Da,danas 11 dan transfera. A moji Testovi ludi!!!!! A i ja sa njima. 18.11 ću ponovo test da odradim i to će biti konačan rezultat. Ništa me vise ne boli sad sam ravna linija 😵‍💫

Sta si opet radila test danas ili

Drage Tandrčak i Sandy ! Doći će i naše srećice samo treba malo strpljenja ! 💗💗😁😁🍀🍀🍀🥳🥳 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Nola_
    15. Studeni 2021. 12:25

Dan cure evo samo da vas sve pozdravim i cestitam na pozitivnim testovima, lijepim betama i neka sve dalje ide skolski 🤗 
    Moj transfer je u srijedu ako sve bude ok s endometrijem. Bojim se da se ne dogodi isto kao prosli put, da je sve savrseno do utrogestana i onda odjednom kolabira.😟 sutra cu biti pametnija, idem na uzv izvidit situaciju ako je losa onda necu ici na transfer u sri. 
    Jel se to ijednoj curi dogadalo? 
    Alex kako si mi? 

• sandy11
    15. Studeni 2021. 13:25

ljubičica

sandy11

tandrčak

Da,danas 11 dan transfera. A moji Testovi ludi!!!!! A i ja sa njima. 18.11 ću ponovo test da odradim i to će biti konačan rezultat. Ništa me vise ne boli sad sam ravna linija 😵‍💫

Sta si opet radila test danas ili

Drage Tandrčak i Sandy ! Doći će i naše srećice samo treba malo strpljenja ! 💗💗😁😁🍀🍀🍀🥳🥳

Hvala draga joj ko ceka i doceka 🤞🍀🍀🍀 nego kako si ti ?

• šesnica
    15. Studeni 2021. 13:38

Nolaaaaa ej eeej😊🙋‍♀️ navijam da sve bude okej do srijede 🤞

• Adisa1
    15. Studeni 2021. 13:48

Drage haos mi je u glavi! Pomagajte 
    Danas mi je 7dpt, a od 4dpt me je zabolela cetvorka koju sam lecila pre godinu dana, lecila koren. Sada isti problem se najverovatnije javio ( gnoj u korenu zuba). Sinoc mi se stvorio otok i ja danas otisla do stomatologa. Rekao mi je da je bolje sto je oteklo ( a nije nesto mnogo, blago) i da se nada da necu imati vise bolova, jer koren je super ispunjen i da je moguce da se pojavila mali gnoj koji sada ne moze da se resi operativnim putem, vec od 4-7 meseca trudnoce. Kaze mozes da pijes amoxicilin, ali se pre toga posavetuj sa dr iz Praga. Ja ih nazovem i pitam oni kazu da trudnice smiju antibiotike na bazi penicilina. Ne znam sta da radim, najvise bih volela da izbegnem jer se bojim nekih kontra efekata. Cini mi se bolje da izdrzim jos 7 dana do bete da znam na cemu sam, pa onda shodno tome da koristim terapiju ako bude potrebno.. 

ljubičica
    15. Studeni 2021. 14:39

Adisa1

Drage haos mi je u glavi! Pomagajte
    Danas mi je 7dpt, a od 4dpt me je zabolela cetvorka koju sam lecila pre godinu dana, lecila koren. Sada isti problem se najverovatnije javio ( gnoj u korenu zuba). Sinoc mi se stvorio otok i ja danas otisla do stomatologa. Rekao mi je da je bolje sto je oteklo ( a nije nesto mnogo, blago) i da se nada da necu imati vise bolova, jer koren je super ispunjen i da je moguce da se pojavila mali gnoj koji sada ne moze da se resi operativnim putem, vec od 4-7 meseca trudnoce. Kaze mozes da pijes amoxicilin, ali se pre toga posavetuj sa dr iz Praga. Ja ih nazovem i pitam oni kazu da trudnice smiju antibiotike na bazi penicilina. Ne znam sta da radim, najvise bih volela da izbegnem jer se bojim nekih kontra efekata. Cini mi se bolje da izdrzim jos 7 dana do bete da znam na cemu sam, pa onda shodno tome da koristim terapiju ako bude potrebno..

Ja bih se još s nekim posavjetovala. Tražila bih još koje mišljenje.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Adisa1
    15. Studeni 2021. 14:56

E od 5 lekara sam dobila informaciju da mogu amoksicilin 😂🤦‍♀️
    Neko kaze cak da od oplodnje do 20 dana (tj do 5 nedelje) plod nema nikakve veze sa materijama majke 🤔🤔 i to me bas cudi, posle sam nasla i na internetu da isto tako stoji, jer mnogo zena u prve 2-3 nedelje trudnoce svasta su pile cak i isle na totalne anestezije i plod je ostao, sto me bas zacudilo da i to postoji. 
    Kazu da mnogo trudnica se bori sa raznim infekcijama i bakterijama i da im se uvek prepisuje amoksicilin i svi antibiotici na bazi penicilina ( jedino ne ako su alergicne na penicilin). 

Lucky785
    15. Studeni 2021. 15:14

ljubičica

Sutra mi je 10 dpt i mislila sam ujutro uradit test za trudnoću-ali sad se razmišljam da pričekam radije betu? Testovi su nepouzdani, a ako bude negativan samo ću se zbedirati, a beta je ipak beta! Eto ne znam..

Ja sam odmah znala da ne želim raditi test i čekala sam betu. Ako i ti osjećaš da je tako bolje, napravi tako. Ali ako si nestrpljiva, nema potrebe da nervozno čekaš. 🙂

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lucky785
    15. Studeni 2021. 15:15

šesnica

Nolaaaaa ej eeej😊🙋‍♀️ navijam da sve bude okej do srijede 🤞

Šesnica, kako je bilo danas na uzv? 🥰

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lucky785
    15. Studeni 2021. 15:19

Adisa1

E od 5 lekara sam dobila informaciju da mogu amoksicilin 😂🤦‍♀️
    Neko kaze cak da od oplodnje do 20 dana (tj do 5 nedelje) plod nema nikakve veze sa materijama majke 🤔🤔 i to me bas cudi, posle sam nasla i na internetu da isto tako stoji, jer mnogo zena u prve 2-3 nedelje trudnoce svasta su pile cak i isle na totalne anestezije i plod je ostao, sto me bas zacudilo da i to postoji.
    Kazu da mnogo trudnica se bori sa raznim infekcijama i bakterijama i da im se uvek prepisuje amoksicilin i svi antibiotici na bazi penicilina ( jedino ne ako su alergicne na penicilin).

Kod alergije na penicilin smije se piti Azitromicin. Znam jer sam ja alergična na peniciln i mnoge trudnice ga dobe. Bolje ti onda popij antibiotik ako su ti tako rekli, ni sa zubom se nije za igrati. :/

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.