Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sandy11
    14. Studeni 2021. 11:10

Jase tako lose osijecam kao dacu procurit svaki cast :(

ljubičica
    14. Studeni 2021. 12:12

sandy11

Jase tako lose osijecam kao dacu procurit svaki cast :(

Kad ćeš na betu?

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• tandrčak
    14. Studeni 2021. 12:40

Ne mogu da pošaljem sliku piše mi greška,probala sam par puta ali neće. Skroz blede crte ja mislim da ih samo ja vidim. Da u početku mi je bio negativan al sam radila mnogo rano 

• šesnica
    14. Studeni 2021. 12:56

Pa koliko vi to testova kupujete? 🤣
    Ja sam ovaj put bila bez testa i tako sam mirnija bila, čekala betu I to je to. Nisam si tila razbijati glavu kao i zadnja dva puta.
    Tandrčak ako je crtica,onda je crtica, šteta da ne možeš poslati sliku. Neka beta bude velika 🤞 držim fige da bude sve u redu. 😊

Tina82
    14. Studeni 2021. 12:56

Aries85

Tina82

Aries85

Juhuuuu🍀🍀🍀🍀❤️🤞🏻🤰🏻

Kako si mi ti?

Draga Tina evo dobro,u dogovorima sam za prirodni fet s dvoje blastice,cekam stvari pa cu vise znati sta i kako..nisam na taj nacin jos nikad probala pa cemo sad i tu opciju ispucati :) kako si mi ti? :)

Super bit ce sve dobro . I mislim da su šanse sa smrznutima bolje od friskog . Tako da vjerujem da ces biti u dobitnik kombinaciji🍀🍀🍀🍀🍀 Nisam ja jos do sad to imala..  evo cekam da dode druga vjestica da vidimo kad Ce sve to pasti po datumima . Na terapiji sam estrofema danas popila jednu za sad nikakvih nuspojava sad cu drugu . Bit Ce ful stimulacija pa sam kopala malo i nasla za melatonin da uzimanje od 4mg kod starijih zena (39+) pospješuje kvalitetu stanica u stimulirano ciklusu. Pa cu i to to ubaciti a uzimati ga do punkcije . Nadam se da Ce pomoc i da cu mozda imati nesto za zamrzavanje .

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tina82
    14. Studeni 2021. 12:59

šesnica

Pa koliko vi to testova kupujete? 🤣
    Ja sam ovaj put bila bez testa i tako sam mirnija bila, čekala betu I to je to. Nisam si tila razbijati glavu kao i zadnja dva puta.
    Tandrčakako je crtica,onda je crtica, šteta da ne možeš poslati sliku. Neka beta bude velika 🤞 držim fige da bude sve u redu. 😊

Uhh mozda je i tvoja metoda cekanja puno bolja.. i mislim da cu sebi sama zabraniti kupovanje testova .. ahh kad bi sve htjele znati cim prije .🤗

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

• šesnica
    14. Studeni 2021. 13:00

Betty ne koristim, ali ti želim zazeliti sreću za sutraaaa!!! Neka se lijepo poduplaaa 🧡🥰

Tina82
    14. Studeni 2021. 13:02

Curama koje su radile testove sa plusicima i minusima drzim fige za velike i lijepe bete  🤞♥️🥰 

,

• šesnica
    14. Studeni 2021. 13:03

lotaB

tandrčak

Ne mogu da pošaljem sliku piše mi greška,probala sam par puta ali neće. Skroz blede crte ja mislim da ih samo ja vidim. Da u početku mi je bio negativan al sam radila mnogo rano

Pozdrav..ako te već pate te crtice, imas clearblue digital test na trudnoću cca 60-70kn…nema crtica nego ti digitalno pokaze koliko si trudna i jako je osjetljiv…tipa trudnoi ste 1-2 tjedna..
    Sretno i tebi i drugim curama…🙏🍀💗

A cool,nisam znala za to 🤣🤷‍♀️

Tina82
    14. Studeni 2021. 13:03

Curama koje cekaju svoje prve uzv 🤞🤞🤞🤞da sve bude u redu🍀🍀🍀 ♥️🥰🥰

,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.