Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • šesnica
    14. Studeni 2021. 13:05

Tina82

Curama koje cekaju svoje prve uzv 🤞🤞🤞🤞da sve bude u redu🍀🍀🍀 ♥️🥰🥰

❤❤💪😊

• Adisa1
    14. Studeni 2021. 13:43

Zdravo cure, nova sam na forumu. 
    Radila sam prvu vto u Pragu ( PFC ), transfer mi je bio u ponedeljak ( danas mi je 6dpt).
    Vracene su mi 2 bas dobre blastociste. 
    Od simptoma nista nesto nemam, grudi su mi bolne vec jos od primene Gonala, a 3 i 4 dpt sam osecala bas jak grc u materici, koji bi me drzao po 2/3 min. 
    Danas osecam malo blage grceve nalik menstrualnim.. 
    18.11 mi je (ne) ocekivana menstruacija, a betu su mi rekli da uradim 15dpt, ja cu uraditi 14dpt ( ponedeljak drugi-22.11.)
    Odmaram i cekam dan bete 😄
    Daj Boze da nam uspe svima i da ugledamo napokon velike bete 🌹♥️

Tina82
    14. Studeni 2021. 14:51

Adisa1

Radila sam prvu vto u Pragu ( PFC ), transfer mi je bio u ponedeljak ( danas mi je 6dpt).
    Od simptoma nista nesto nemam, grudi su mi bolne vec jos od primene Gonala, a 3 i 4 dpt sam osecala bas jak grc u materici, koji bi me drzao po 2/3 min.
    18.11 mi je (ne) ocekivana menstruacija, a betu su mi rekli da uradim 15dpt, ja cu uraditi 14dpt ( ponedeljak drugi-22.11.)

Dobrodošla i drzim fige za veliku betu 🙏🤞🤞♥️
    Sretno od ♥️. 

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

• sandy11
    14. Studeni 2021. 15:11

ljubičica

sandy11

Jase tako lose osijecam kao dacu procurit svaki cast :(

Kad ćeš na betu?

U petak 19

Lucky785
    14. Studeni 2021. 15:17

Tina82

Curama koje cekaju svoje prve uzv 🤞🤞🤞🤞da sve bude u redu🍀🍀🍀 ♥️🥰🥰

❤🥰

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lucky785
    14. Studeni 2021. 15:20

Adisa1

Lijepo samo pozitivno dalje, a oko menstrualnih grčeva ne brini jer smo ih imale i Šesnica i ja, a sutra i preksutra imamo prve uzv. 🙂

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• šesnica
    14. Studeni 2021. 15:33

Lucky kako si ? 😊😊😊

Aries85🐏
    14. Studeni 2021. 15:46

Adisa1

Dobrodosla nam🤗 i sretno🍀🍀🍀 kako si zadovoljna u Pragu? Jesi kad ovdje radila ivf? 

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• Adisa1
    14. Studeni 2021. 16:31

Hvala vam puno. 💐
    Nisam radila ovde, prva vto mi je sada. 
    Mi smo hteli o svom trosku i onda smo izabrali da idemo onamo gde imaju najvise pozitivnih iskustava. 
    Zadovoljna sam, bas su ljubazni, dr Sonja samo reci hvale imam. Mnogo je dobra i fina, cak i savete neke mi je davala oko suplimenata tamo dok sam bila (a  bila sam 13 dana)koje da koristim. Posle punkcije me zvala uvece da vidi kako sam. 
    Posle punkcije mi je rekla da pijem napitak nutridrink do transfera a moze i posle transfera. Ja sam ga pila 5 dana dok sam cekala blastociste i 2 dana posle transfera. Posle ovamo sam nastavila sa svojim suplimentima vitamin E,D, C i folna kiselina. To mi je isto rekla da koristim. 
    Tako da neverovatno koliko je dobra i ljubazna, pored onoliko pacijenata svima daje maximalno svoje vreme i paznju, sto je meni mnogo znacilo jer mi je ovo prva vto. 
    A za menst grceve iz klinike su mi danas rekli da pijem magnezijum supliment. Kupicu ga danas-sutra i poceti piti 👍
    Vidim u prijasnje postove da su dosta zena imale grceve, daj Boze da je to normalno. 😅

• Adisa1
    14. Studeni 2021. 16:34

E da i od terapije pijem: Prednison 1x1, Estrofem 1x1, Utrogestan 2x2, Aspirin 1x1 i Folnu kiselinu 10mg 1x1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.