Ne mogu da pošaljem sliku piše mi greška,probala sam par puta ali neće. Skroz blede crte ja mislim da ih samo ja vidim. Da u početku mi je bio negativan al sam radila mnogo rano
Pozdrav..ako te već pate te crtice, imas clearblue digital test na trudnoću cca 60-70kn…nema crtica nego ti digitalno pokaze koliko si trudna i jako je osjetljiv…tipa trudnoi ste 1-2 tjedna..
Sretno i tebi i drugim curama…🙏🍀💗
A cool,nisam znala za to 🤣🤷♀️
Curama koje cekaju svoje prve uzv 🤞🤞🤞🤞da sve bude u redu🍀🍀🍀 ♥️🥰🥰
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
❤❤💪😊
Zdravo cure, nova sam na forumu.
Radila sam prvu vto u Pragu ( PFC ), transfer mi je bio u ponedeljak ( danas mi je 6dpt).
Vracene su mi 2 bas dobre blastociste.
Od simptoma nista nesto nemam, grudi su mi bolne vec jos od primene Gonala, a 3 i 4 dpt sam osecala bas jak grc u materici, koji bi me drzao po 2/3 min.
Danas osecam malo blage grceve nalik menstrualnim..
18.11 mi je (ne) ocekivana menstruacija, a betu su mi rekli da uradim 15dpt, ja cu uraditi 14dpt ( ponedeljak drugi-22.11.)
Odmaram i cekam dan bete 😄
Daj Boze da nam uspe svima i da ugledamo napokon velike bete 🌹♥️
Radila sam prvu vto u Pragu ( PFC ), transfer mi je bio u ponedeljak ( danas mi je 6dpt).
Od simptoma nista nesto nemam, grudi su mi bolne vec jos od primene Gonala, a 3 i 4 dpt sam osecala bas jak grc u materici, koji bi me drzao po 2/3 min.
18.11 mi je (ne) ocekivana menstruacija, a betu su mi rekli da uradim 15dpt, ja cu uraditi 14dpt ( ponedeljak drugi-22.11.)
Dobrodošla i drzim fige za veliku betu 🙏🤞🤞♥️
Sretno od ♥️.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Jase tako lose osijecam kao dacu procurit svaki cast :(
Kad ćeš na betu?
U petak 19
❤🥰
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Lijepo samo pozitivno dalje, a oko menstrualnih grčeva ne brini jer smo ih imale i Šesnica i ja, a sutra i preksutra imamo prve uzv. 🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Dobrodosla nam🤗 i sretno🍀🍀🍀 kako si zadovoljna u Pragu? Jesi kad ovdje radila ivf?

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji