Sandy meni su noge strasno hladne bile, uvijek sam imala bocu tople vode i muž mi svaku večer masira noge radi cirkulacije. Drži ih toplima jer ne želiš sad hladiti maternicu. 😊
Tina 82imam osjecaj da ce ti ovaj put sve biti ok.Iz tvog potpisa vidim da sis amo isla u blage protokole,a sad ce ti vjerovatno sve pojacati da se dobije vise stanica i ima prostira za manevar. Sretno.💪🍀Jesi kod Sumunica ili Maricica? Meni su neki nalazi vec pred isticanjem pa se noram oko toga sad do kraja god angazirati da povadim..
Kod Dr Grbavac, da vidjet ćemo i ja se nadam da bude tako . Bilo bi to divno da bude.. 🥰🥰. Ja sam imala od 7mj vecinu tako da nisam trebala nista.. uvjek je bolji da su friski nalazi .
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Sandymeni su noge strasno hladne bile, uvijek sam imala bocu tople vode i muž mi svaku večer masira noge radi cirkulacije. Drži ih toplima jer ne želiš sad hladiti maternicu. 😊
Sesnica kakve si ti imala simptome jel bilo uspijesno ?
Sandymeni su noge strasno hladne bile, uvijek sam imala bocu tople vode i muž mi svaku večer masira noge radi cirkulacije. Drži ih toplima jer ne želiš sad hladiti maternicu. 😊
Ja moram priznati da sam baš imala svakakve simptome🤣
Mučnine,nesanica,glavobolja,bolovi kao da ću dobiti,bolovi u donjem dijelu leđa, slatko ne mogu primirisati(inače sam jako velik ljubitelj slatkisa) I stalno sam gladna do te mjere da mi dodje slabo.
I grudi su mi jako nabujale, ne mogu ih taknuti i bradavice su potamnile. Tako da ti je mene sve "napalo".
Sad je li to dosta bilo i od tih svih hormona,utrogestana, vjerojatno je. Betu sam vadila u ponedjeljak,bila je 800😊, danas sam ponovila
Ajd super hvala boguu daje beta pozitivna :* meni je ovo 4 pokusaj prethodni je bio s sponatnom isto me je u pocetku bolela kicma .sad sve drugacije
Ajd super hvala boguu daje beta pozitivna :* meni je ovo 4 pokusaj prethodni je bio s sponatnom isto me je u pocetku bolela kicma .sad sve drugacije
Kad je tebi beta?
Samo sto sam premjetila jako me svrbi trbuh tocnije ispod pupka .jel nekoj bilo tako?
Ja moram priznati da sam baš imala svakakve simptome🤣
Mučnine,nesanica,glavobolja,bolovi kao da ću dobiti,bolovi u donjem dijelu leđa, slatko ne mogu primirisati(inače sam jako velik ljubitelj slatkisa) I stalno sam gladna do te mjere da mi dodje slabo.
I grudi su mi jako nabujale, ne mogu ih taknuti i bradavice su potamnile. Tako da ti je mene sve "napalo".
Sad je li to dosta bilo i od tih svih hormona,utrogestana, vjerojatno je. Betu sam vadila u ponedjeljak,bila je 800😊, danas sam ponovila
I ja sam inače veliki ljubitelj slatkoga, ali sada me slatko uopće ne privlači! Naprotiv, ne paše mi! 🙈 I gladna sam do te mjere da mi dođe slabo, sve nam je isto kolko vidim! 🤣 Kolka je beta danas? 🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Sortiraj odgovore
Najstariji