Pozdrav za sve!
Nova sam na forumu i drago mi je sto ste podrska jedna drugoj u ovim danima iscekivanja bete🥰
Naime, moja situacija je sljedeca: u petom sam postupku, iz drugog postupka imamo jednog predivnog djecaka. Danas mi je 8.dan transfera 2 blastociste, jutros mi se pojavilo malo svijetle krvi na papiru kad se obrisem, i tako u toku dana, zvala sam dr i rekla da bez obzira sutra uradim betu da vidimo. Inace dva dana me stomak ziga, boli, kao kad trebam dobiti, osim toga imam nalete vrucine, pa mi je hladno i tako... Sva sam sludjena😣😣😣
Da li neka od vas cura imala slicno stanje? Ima li sanse za poz.betu? Ljubim vas😘😘😘
Drage moje moze pomoc prije 5 dana imala sam transfer i danas sam nikako se ne mogu sjetit jel sam popila jednu tabletu folnu kiselinu od 5mg i popila sam je oko tri sati jel moze sta skoditi ako sam popila dvije tablete
Pozdrav za sve!
Nova sam na forumu i drago mi je sto ste podrska jedna drugoj u ovim danima iscekivanja bete🥰
Naime, moja situacija je sljedeca: u petom sam postupku, iz drugog postupka imamo jednog predivnog djecaka. Danas mi je 8.dan transfera 2 blastociste, jutros mi se pojavilo malo svijetle krvi na papiru kad se obrisem, i tako u toku dana, zvala sam dr i rekla da bez obzira sutra uradim betu da vidimo. Inace dva dana me stomak ziga, boli, kao kad trebam dobiti, osim toga imam nalete vrucine, pa mi je hladno i tako… Sva sam sludjena😣😣😣
Da li neka od vas cura imala slicno stanje? Ima li sanse za poz.betu? Ljubim vas😘😘😘
Eeeej, ja sam imala isto nalete, vruće,hladno i bolilo me u stomaku, ali nisam imala krv ,iako to ne mora značiti ništa loše, naprotiv, možda se bebica smjestila 😃 ima šanse za pozitivnu betu. Držim fige 🤞 🥰
Sandy mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema ,ne brini
Sretno 🥰
Hvala ti šesnice😍!
Mada me zbunjuje sto je vec 8.dan od trasfera, prema nekom pravilu vec bi trebala biti implatancija🤷♀️
Gami15 čekamo sutra betu s tobom..i ja imam te navale vrućine kao kad trebam dobiti ili da test nije pozitivan rekla bi da ulazim u menopauzu
Sandy neće se ništa dogoditi ako si popila dve,ali izdvoji 7tableta za tjedan..onako odrezi škarama i stavi si u novčanik,ili negdje ,.evo do kraja tjedna je 5dana,stavi 5tableta..i znati ćeš jesi popila ili ne..ili kupi u ljekarni organizator za lijekove ,ne znam kako se točno zove
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Gami15 čekamo sutra betu s tobom..i ja imam te navale vrućine kao kad trebam dobiti ili da test nije pozitivan rekla bi da ulazim u menopauzu
Sandyneće se ništa dogoditi ako si popila dve,ali izdvoji 7tableta za tjedan..onako odrezi škarama i stavi si u novčanik,ili negdje ,.evo do kraja tjedna je 5dana,stavi 5tableta..i znati ćeš jesi popila ili ne..ili kupi u ljekarni organizator za lijekove ,ne znam kako se točno zove
Hvala ti Betty😍
Pa ne znam vise sta da mislim, i osjecam neko probadanje cas jednog, cas drugog jajnika...i u nekom momentu se pomirim sa neg.betom a onda u nekom momentu se potajno nadam i +🙂
Bog cure 😍
7 dan mi je od transfera (fet)
Dakle osjecam svakakve simptome .... Uzimam estrofem 4x2, utrogestan 3x300 i duphaston 2x10. Neznam jesam li što zaboravila 🤣🤣🤣🤪
Imala sam problem sa endometrijem jedva smo navukli 9 na dan transfera.
Zanima me jeli uobičajeno imati transfer na 25 dan ciklusa?
Xx
Beta 800 🤭😳😱😍 Isuse Bože kakve emocije
Jaooo cestitammmm.. superrr kako mi drago uhh 🥳🥳🥳🥳🥳🥳. Ja sam danas bila na konzultacijama zapisana za blago stimulirano ciklus u 4mj. Prepisao mi estrogen od 7do 20dana ciklusa 2*1 tabletu pa cemo debljati endometrij do tada...
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Drage moje moze pomoc prije 5 dana imala sam transfer i danas sam nikako se ne mogu sjetit jel sam popila jednu tabletu folnu kiselinu od 5mg i popila sam je oko tri sati jel moze sta skoditi ako sam popila dvije tablete
Bez brige nemoze nastetit. Organizam uzme potrebnu folnu a ostatak izbaci u mokraci. Ja sam je koristila cijelu trudnocu. Sretno
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji