Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gami15
    09. Studeni 2021. 15:37

Pozdrav za sve! 
    Nova sam na forumu i drago mi je sto ste podrska jedna drugoj u ovim danima iscekivanja bete🥰
    Naime, moja situacija je sljedeca: u petom sam postupku, iz drugog postupka imamo jednog predivnog djecaka. Danas mi je 8.dan transfera 2 blastociste, jutros mi se pojavilo malo svijetle krvi na papiru kad se obrisem, i tako u toku dana, zvala sam dr i rekla da bez obzira sutra uradim betu da vidimo. Inace dva dana me stomak ziga, boli, kao kad trebam dobiti, osim toga imam nalete vrucine, pa mi je hladno i tako... Sva sam sludjena😣😣😣 
    Da li neka od vas cura imala slicno stanje? Ima li sanse za poz.betu? Ljubim vas😘😘😘

• sandy11
    09. Studeni 2021. 17:14

Drage moje moze pomoc prije 5 dana imala sam transfer i danas sam nikako se ne mogu sjetit jel sam popila jednu tabletu folnu kiselinu od 5mg i popila sam je oko tri sati jel moze sta skoditi ako sam popila dvije tablete

• šesnica
    09. Studeni 2021. 18:11

Gami15

Pozdrav za sve!
    Nova sam na forumu i drago mi je sto ste podrska jedna drugoj u ovim danima iscekivanja bete🥰
    Naime, moja situacija je sljedeca: u petom sam postupku, iz drugog postupka imamo jednog predivnog djecaka. Danas mi je 8.dan transfera 2 blastociste, jutros mi se pojavilo malo svijetle krvi na papiru kad se obrisem, i tako u toku dana, zvala sam dr i rekla da bez obzira sutra uradim betu da vidimo. Inace dva dana me stomak ziga, boli, kao kad trebam dobiti, osim toga imam nalete vrucine, pa mi je hladno i tako… Sva sam sludjena😣😣😣
    Da li neka od vas cura imala slicno stanje? Ima li sanse za poz.betu? Ljubim vas😘😘😘

Eeeej, ja sam imala isto nalete, vruće,hladno i bolilo me u stomaku, ali nisam imala krv ,iako to ne mora značiti ništa loše, naprotiv, možda se bebica smjestila 😃 ima šanse za pozitivnu betu.  Držim fige 🤞 🥰

• šesnica
    09. Studeni 2021. 18:13

Sandy mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema ,ne brini 
     Sretno 🥰

• Gami15
    09. Studeni 2021. 18:19

Hvala ti šesnice😍!
    Mada me zbunjuje sto je vec 8.dan od trasfera, prema nekom pravilu vec bi trebala biti implatancija🤷‍♀️

Betty
    09. Studeni 2021. 18:22

Gami15 čekamo sutra betu s tobom..i ja imam te navale vrućine kao kad trebam dobiti ili da test nije pozitivan rekla bi da ulazim u menopauzu
    Sandy neće se ništa dogoditi ako si popila dve,ali izdvoji  7tableta za tjedan..onako odrezi škarama i stavi si u novčanik,ili negdje ,.evo do kraja tjedna je 5dana,stavi 5tableta..i znati ćeš jesi popila ili ne..ili kupi u ljekarni organizator za lijekove ,ne znam kako se točno zove

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Gami15
    09. Studeni 2021. 18:26

Betty

Gami15 čekamo sutra betu s tobom..i ja imam te navale vrućine kao kad trebam dobiti ili da test nije pozitivan rekla bi da ulazim u menopauzu
    Sandyneće se ništa dogoditi ako si popila dve,ali izdvoji 7tableta za tjedan..onako odrezi škarama i stavi si u novčanik,ili negdje ,.evo do kraja tjedna je 5dana,stavi 5tableta..i znati ćeš jesi popila ili ne..ili kupi u ljekarni organizator za lijekove ,ne znam kako se točno zove

Hvala ti Betty😍
    Pa ne znam vise sta da mislim, i osjecam neko probadanje cas jednog, cas drugog jajnika...i u nekom momentu se pomirim sa neg.betom a onda u nekom momentu se potajno nadam i +🙂

• Laura_38
    09. Studeni 2021. 20:57

Bog cure 😍
    7 dan mi je od transfera (fet)
    Dakle osjecam svakakve simptome .... Uzimam estrofem 4x2, utrogestan 3x300 i duphaston 2x10. Neznam jesam li što zaboravila 🤣🤣🤣🤪
    Imala sam problem sa endometrijem jedva smo navukli 9 na dan transfera.
    Zanima me jeli   uobičajeno imati transfer na 25 dan ciklusa?
    Xx

Tina82
    09. Studeni 2021. 21:16

šesnica

Beta 800 🤭😳😱😍 Isuse Bože kakve emocije

Jaooo cestitammmm.. superrr kako mi drago uhh 🥳🥳🥳🥳🥳🥳. Ja sam danas bila na konzultacijama zapisana za blago stimulirano ciklus u 4mj. Prepisao mi estrogen od 7do 20dana ciklusa 2*1 tabletu pa cemo debljati endometrij do tada... 

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

• NATALIE0407
    09. Studeni 2021. 21:26

sandy11

Drage moje moze pomoc prije 5 dana imala sam transfer i danas sam nikako se ne mogu sjetit jel sam popila jednu tabletu folnu kiselinu od 5mg i popila sam je oko tri sati jel moze sta skoditi ako sam popila dvije tablete

Bez brige nemoze nastetit. Organizam uzme potrebnu folnu a ostatak izbaci u mokraci. Ja sam je koristila cijelu trudnocu. Sretno

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI