Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina82
    10. Studeni 2021. 19:52

Lucky785

Tina82

Lucky785 kad je uzv?

U utorak. Šesnica, kad je tvoj 1.ultrazvuk? 🥰🥰🥰🥰

Jaoo kako divno  da sve bude ok 🤞🍀🍀🥰🥰

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Betty
    10. Studeni 2021. 20:49

Šesnica🤰♥️

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• šesnica
    10. Studeni 2021. 21:32

Lucky785  još ne znam. Moram sutra doktora zvati da mu javim betu ,onda ćemo viditi što kaže kad 😊🥰
    Betty 😘

• tandrčak
    11. Studeni 2021. 08:56

Evo i ja uradih jutros test i naravno negativan. FET je bio 4.11 danas 7 dana, znam da je prerano ali me muci sto nikakvih simptoma nemam. Embrion je bio petodnevno kvaliteta 2BB tako su mi rekli, mada pojma nemam šta to znaci.Malo su me grudi bolele al to je trajalo možda dan dva ili sam to umislila. Pojma nemam,bas me ubija ovo čekanje i nerviranje. Ne znam kako neko može da bude opušten u čelom postupku sto doktori savjetuju ali ja da mogu sama sebe bi za dupe ujela ako mi vjerujete. 

A svima vama koje ste pozitivne čestitam da ne nabrajam sad imena redom 

• Gami15
    11. Studeni 2021. 12:44

Drage moje, evo da se i ja javim. Moj rezultat bete je 0😭😭😭
    Nemam rijeci, ovaj postupak, odnosno neuspjeh mi je pao bas tesko...Ma neko me upita samo kako si? ja pocnem plakati...
    Al sta da se radi, idemo dalje....

• NATALIE0407
    11. Studeni 2021. 12:54

tandrčak

Evo i ja uradih jutros test i naravno negativan. FET je bio 4.11 danas 7 dana, znam da je prerano ali me muci sto nikakvih simptoma nemam. Embrion je bio petodnevno kvaliteta 2BB tako su mi rekli, mada pojma nemam šta to znaci.Malo su me grudi bolele al to je trajalo možda dan dva ili sam to umislila. Pojma nemam,bas me ubija ovo čekanje i nerviranje. Ne znam kako neko može da bude opušten u čelom postupku sto doktori savjetuju ali ja da mogu sama sebe bi za dupe ujela ako mi vjerujete.

Prerano je za test. Tesko je to sve je igra zivaca.  Ja sam bila trudna prva trudnoca 0 simptomi. Ni za vrijeme cekanja ni poslije u trudnoci. Opusti se malo gledaj neki Film komediju. Sve najbolje ti zelim. Nadam se da sam ti malo pomogla

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• sandy11
    11. Studeni 2021. 12:57

Gami15

Nemam rijeci, ovaj postupak, odnosno neuspjeh mi je pao bas tesko…Ma neko me upita samo kako si? ja pocnem plakati…
    Al sta da se radi, idemo dalje….

Drzi se znam kako  ti jee :'(

• sandy11
    11. Studeni 2021. 12:59

NATALIE0407

tandrčak

Prerano je za test. Tesko je to sve je igra zivaca. Ja sam bila trudna prva trudnoca 0 simptomi. Ni za vrijeme cekanja ni poslije u trudnoci. Opusti se malo gledaj neki Film komediju. Sve najbolje ti zelim. Nadam se da sam ti malo pomogla

Da i ja kazem jos je to rano i ja sam imala 5.11 transfer .isto tako nemam nikakve simptome ko prije malo nekad zna jajnici skripnut jedino ujutro jako mi hladne nogee 

• Gami15
    11. Studeni 2021. 13:00

sandy11

Gami15

Nemam rijeci, ovaj postupak, odnosno neuspjeh mi je pao bas tesko…Ma neko me upita samo kako si? ja pocnem plakati…
    Al sta da se radi, idemo dalje….

Drzi se znam kako ti jee :'(

Hvala ti draga❤

• šesnica
    11. Studeni 2021. 13:04

tandrčak, to je stvarno rano. Ako je 5dnevni onda tamo 9ti dan minimalno 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.