Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita89
    20. Listopad 2021. 12:29

Trešnja, sretnoo ❤️ imam pitanje, sad sam po prvi put dobila brevactid nakon transfera, kako on točno pomaže implantaciju? 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Tresnja
    20. Listopad 2021. 12:38

Rita89

Trešnja, sretnoo ❤️ imam pitanje, sad sam po prvi put dobila brevactid nakon transfera, kako on točno pomaže implantaciju?

Hvala draga❤️ Ja sam do sada Brevactide dobijala kao štopericu prije aspiracije, nisam čula za poslije, kod kog dr si radila ? 

• Eva5
    20. Listopad 2021. 12:39

Moja priča. 
    5mj transfer 1 blastice i 7 mj FET 2 blastice prokrvarila. 9.mjFET 2 blastice, 8dpt + na testu,9dpt beta 86, 11dpt beta 182. Nakon 2tjedna na uzv 3,5mm beba❤️kuca, 2dana poslije otkrivamo heterotopičnu trudnoću. Operirana. Kontrolni uzv beba5mm❤️kuca. Počinje krvarenje, odlazim par dana poslije na uzv beba 8mm,❤️kuca. Imam hematom. Sad sam u 9tt, sve ok. Trudnoća i dalje rizična.
    Želim vam svima sve najljepše i nadam se da je nekoga ohrabrila moja priča. Nikad ne odustajte i samo osmijeh na lice.

Rita89
    20. Listopad 2021. 14:45

Trešnja, ni ja nikad nisam dobivala nakon transfera, ali sam čula da žene dobivaju. Do sada sam nakon transfera koristila sam estrofem i utrogestan. Sad sam prvi put dobila brevactid odmah nakon transfera i još ću jedan za 4 dana, svaki dan decortin i andol uz estrofem i utrogestan :) ja sam svetom duhu :) 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Tina82
    20. Listopad 2021. 15:25

Eva5

Moja priča.
    5mj transfer 1 blastice i 7 mj FET 2 blastice prokrvarila. 9.mjFET 2 blastice, 8dpt + na testu,9dpt beta 86, 11dpt beta 182. Nakon 2tjedna na uzv 3,5mm beba❤️kuca, 2dana poslije otkrivamo heterotopičnu trudnoću. Operirana. Kontrolni uzv beba5mm❤️kuca. Počinje krvarenje, odlazim par dana poslije na uzv beba 8mm,❤️kuca. Imam hematom. Sad sam u 9tt, sve ok. Trudnoća i dalje rizična.
    Želim vam svima sve najljepše i nadam se da je nekoga ohrabrila moja priča. Nikad ne odustajte i samo osmijeh na lice.

Hvala puno na vašoj prici.. iako je embriolog misljenje da bi trebalo biti nesto od mojeg 5dnevnog embrija.. Nada je ipak tu.. Od srca vam želim da dalje bude sve u redu

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

• šesnica
    20. Listopad 2021. 22:16

Tina82

Pozdrav svima drzim fige svima koje cekaju bere neka budu velike. Da se samo kratko predstavim.Moja borba dugo traje u potpisu je sve napisano uglavnom od zadnjeg prirodnjak u kojem se dobila losa stanica (u svim postupcima do sada je stanica se oplodila ali nije dobro napredovala). trenutno sam u 5 postupku ivf polu stimuliranom.iz kojeg se po prvi puta jucer embriotransfer 5dana od oplodnje. Ovo je za mene veliki uspjeh..zelimo svima srecu 🙏

Pozdrav Tina, jako mi je drago radi tebe. Vjerujem da će ovaj put biti dobitno. Krenulo je dobro 😊 Držim 🤞

Tina82
    21. Listopad 2021. 05:19

Da obecavajuce je jos 10dana do bete.  Dani tako sporo idu..Hvala puno 🤗

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

Tina82
    21. Listopad 2021. 08:00

Tresnja

Danas od simptoma bolni trbuh, gasovi, napuhana kao pred vješticu.. grudi mekane,., još dva dana do Bete

Sretno 🥰

,

Tresnja
    21. Listopad 2021. 12:15

Hvala curke nadam se najboljem, ali ne mogu reci da me onaj test nije poremjetio... bila sam tužna taj dan jako... kada sam drugog puta radila IVF Beta je bila 0, a na primjer grudi su me boljele jako kao pred ciklus, sad su mi mekane cijelo vrijeme.... , jutros me probudila bol u trticnoj kosti sto mi je bilo čudno obzirom da mi se to desava samo kad je ovulacija....uspjela sam danas da ne testiram ponovno, pa sutra Beta... vidjecemo...

Tina82
    21. Listopad 2021. 12:52

Uhh..znam kolko neg testovi tesko padaj nagledali smo ih se vjerujem puno. al nade jos ima i nije gotovo dog se ne vidi nalaz bete. Drzim fige da su simptomi koji vode trudnocu i da Ce te sutra iznenaditi lijepa beta.. ja neznam sto bi za svoje simptome rekla nema ih jos nikakvih.. jos je i rano.  Jedino su mi suha usta pijem ko deva pred sušu 🤣🤣🤣Jedino sto me muci je et koji je bio dosta bolan i s grcevima bila je samnom jedna teba koja mi je rekla da nakon toga treba leci na trbuh . Nakon toga su stali..

,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.