Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    18. Listopad 2021. 16:10

Tresnja

Kacusha🍁🍂

Tresnja

Curke toliko sam nervozna nakon ovog negativnog testa od jučer da ne znam kako ću izdržat do petka za Betu.. nikad nisam vidjela pozitivan test…ovo je 3 pokušaj, svez embrio, sve super, ne znam..izbacilo me jučer opet jedna crta kad sam vidjela, tješim se da je rano,..

Sve te razumijemo 😊 meni je ovo 5. transfer i isto se ne hvata. Naše bitke su ocito malo duze. Ne vidim ti potpis pa ne znam sto si sve radila.

Samo jedan sam vratila embrion sada i bio je divan. Grudi ne bole, iscjedak mi je prvih dana bio užas jer je imao čudan miris valjda zbog ovih vaginalnih utrica, sad je ok…ne znam curke lagano gubim nadu, jednoj mojoj frendici je uspjelo, čeka blizance a ona zaista je veliki pušač,.. ne znam… kako ću izdržat do petka ne znam… ovo mi je bas teško i psihički i financijski, svaki puta privatno sam išla

Smiri se i opusti se. Ja nisam imala nikakvi simptoma i bio je uspjesan. Radila test 12 dan i pokazala se jedva vidljiva linija da nisam bila sigurna je li pozitivan ili umisljam. Bio je transfer 2 blastice. Jedan se primio i sve je bilo ok. A sto se tice tvoje frendice nakon IVF i svega neznam kako joj pada na pamet da konzumira duhan u trudnoci. Tebi zelim sve najbolje kao i ostalim cekalicama i onima koje su u postupku ili se pripremaju 🙏❤

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• Sen2021
    18. Listopad 2021. 16:59

Tresnja

Kacusha🍁🍂

Tresnja

Curke toliko sam nervozna nakon ovog negativnog testa od jučer da ne znam kako ću izdržat do petka za Betu.. nikad nisam vidjela pozitivan test…ovo je 3 pokušaj, svez embrio, sve super, ne znam..izbacilo me jučer opet jedna crta kad sam vidjela, tješim se da je rano,..

Sve te razumijemo 😊 meni je ovo 5. transfer i isto se ne hvata. Naše bitke su ocito malo duze. Ne vidim ti potpis pa ne znam sto si sve radila.

Samo jedan sam vratila embrion sada i bio je divan. Grudi ne bole, iscjedak mi je prvih dana bio užas jer je imao čudan miris valjda zbog ovih vaginalnih utrica, sad je ok…ne znam curke lagano gubim nadu, jednoj mojoj frendici je uspjelo, čeka blizance a ona zaista je veliki pušač,.. ne znam… kako ću izdržat do petka ne znam… ovo mi je bas teško i psihički i financijski, svaki puta privatno sam išla

Tresnja moras biti pozitivna i hrabra❤, to nam je ostalo jedino, mislim definitivno da je za taj test bilo previse rano, nemoj na to misliti, bilo je rano sigurno. Razumijemo te sve mi ovdje, imam iza sebe tri neuspjela pokusaja i placam sve zivo, u kliniku putujem 350km u jednom smjeru ali mi je najgore od svega sto me svaki pokusaj dodatno psihicki ubija i treba covjeku vremena da se oporavi. Moras misliti pozitivno, negdje sve nas cekaju nase bebice a do tada nema odustajanja❤❤❤❤🥰🥰🥰

Tresnja
    19. Listopad 2021. 09:35

Curke moje, jutros sam uradila onaj Clearblue test danas mi je 8 dan nakon ET i negativan je,.. sve manje imam nade za Betu u petak ...

• šesnica
    19. Listopad 2021. 10:10

Tresnja 
    Nema to veze da li je osoba pušač ili nije, da li ima veći problem nego ti ili nešto treće. Muž i ja od nas tri para u društvu imamo skoro pa "nikakav" problem naspram njih, pa isto nam je evo treći put da idemo, dok je njima iz prve sve uspilo.
    To je tako,  jednostavno nema pravila. Netko prije, netko kasnije, netko se treba debelo potruditi da dodje do svog cilj,netko odmah iz prve. Razočaran si, srce i duša ti se raspada ,znam , ali opet , budi hrabra , to je tvoja priča.
    Ja sam rekla , dati ću sve što mogu da se to ostvari , potrudit ću se maksimalno koliko mi tijelo i glava dozvole. A sad , oće li biti, ne znam,  to zna samo onaj gori. Ali ja virujem da će se sve isplatiti... nagradu neku ću dobiti. 🤣 Sad koja će to biti 🤷‍♀️😊 

Tresnja
    19. Listopad 2021. 10:15

Ne znam curke, treba ovo izdržati sve...čekanje, nadu.... svi oko tebe trudni.... ne znam preteško je ponovno se možda razočarati ... mislite da ima nade za pozitivnu Betu u petak ak mi je danas 9 dan nakon ET i test negativan? 

Tresnja
    19. Listopad 2021. 10:23

Boze dragi zabrijala sam, 8 mi je dan od transfera ,,,.

Kacusha
    19. Listopad 2021. 15:54

Tresnja

Boze dragi zabrijala sam, 8 mi je dan od transfera ,,,.

Nemas sta izgubiti ako ponovis, ali ti ne zelim davati ni laznu nadu... Ja cu u cetvrtak napraviti to je 9dnt.sretno 🍀🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Tresnja
    19. Listopad 2021. 16:22

Hvala curke, neću se testirati vise do Bete..bolje mi je za psihu tako...

Tina82
    20. Listopad 2021. 08:24

Pozdrav svima drzim fige svima koje cekaju bere neka budu velike.  Da se samo kratko predstavim.Moja borba dugo traje u potpisu je sve napisano uglavnom od zadnjeg prirodnjak u kojem se dobila losa stanica (u svim postupcima do sada je stanica se oplodila ali nije dobro napredovala).  trenutno sam u 5 postupku ivf  polu stimuliranom.iz kojeg se po prvi puta jucer embriotransfer 5dana od oplodnje. Ovo je za mene veliki uspjeh..zelimo svima srecu 🙏

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tresnja
    20. Listopad 2021. 12:04

Danas od simptoma bolni trbuh, gasovi, napuhana kao pred vješticu.. grudi mekane,., još dva dana do Bete 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.