Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    17. Listopad 2021. 10:30

Sen2021

Pozdrav cure🙂Vidim da trazimo rjesenja sta nakon vise neuspjelih pokusaja. Ja sam bila na kontroli i doktor mi je dao da uradim kariotip za oboje a nakon toga bi islo genetsko ispitivanje embrija, nije mi spomenuo testove ANA i sl. niti histeroskopiju, takoder meni je ustanovljena blaza trombofilija jos prije prvog postupka ali i dalje preporucuje aspirin 100 a ne injekcije ( mozda ovo sve budu naredni koraci, to zbilja ne znam). Tresnja sto se tice simptoma mislim da se ne trebas puno nervirati oko toga, cure su pisale da nisu imale nikakvih simptoma pa je uspjelo ( pozdrav Alexandraa🙂) , svaka od nas je razlicita a i lijekovi su tu pa dodatno nas izluduju, samo budi pozitivna i bice sve ok😍

I ja bih probala sad namoliti za kariotip i mozda HLA tipizaciju. Škvorc ne smatra da trebaju dodatne pretrage pa cu zato u Podobnik, bar da cujem drugo misljenje 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Sen2021
    17. Listopad 2021. 10:51

Kacusha🍁🍂

Sen2021

Pozdrav cure🙂Vidim da trazimo rjesenja sta nakon vise neuspjelih pokusaja. Ja sam bila na kontroli i doktor mi je dao da uradim kariotip za oboje a nakon toga bi islo genetsko ispitivanje embrija, nije mi spomenuo testove ANA i sl. niti histeroskopiju, takoder meni je ustanovljena blaza trombofilija jos prije prvog postupka ali i dalje preporucuje aspirin 100 a ne injekcije ( mozda ovo sve budu naredni koraci, to zbilja ne znam). Tresnja sto se tice simptoma mislim da se ne trebas puno nervirati oko toga, cure su pisale da nisu imale nikakvih simptoma pa je uspjelo ( pozdrav Alexandraa🙂) , svaka od nas je razlicita a i lijekovi su tu pa dodatno nas izluduju, samo budi pozitivna i bice sve ok😍

I ja bih probala sad namoliti za kariotip i mozda HLA tipizaciju. Škvorc ne smatra da trebaju dodatne pretrage pa cu zato u Podobnik, bar da cujem drugo misljenje 😁

A mene jos zanima kad se uradi ANA i takvi sl.nalazi da li onda daju neku terapiju ( da budu negativni 🙂), citala sam svasta ali vise ne znam ni sta ni o cemu🙃🙃😔😔Jos da napomenem da sam dobila sada da pijem DHEA 50mg, vitamin D 1000IU i Koenzim Q10 100mg

Tresnja
    17. Listopad 2021. 16:02

Curke jeste imale možda glavobolju blagu nakon ET? Meni je danas 6 dan nakon ET i blago me glava boli.....ostalih simptoma nemam... hvala vam curke na lijepim rečima ❤️

Kacusha
    17. Listopad 2021. 16:16

Sen2021

Kacusha🍁🍂

Sen2021

A mene jos zanima kad se uradi ANA i takvi sl.nalazi da li onda daju neku terapiju ( da budu negativni 🙂), citala sam svasta ali vise ne znam ni sta ni o cemu🙃🙃😔😔Jos da napomenem da sam dobila sada da pijem DHEA 50mg, vitamin D 1000IU i Koenzim Q10 100mg

Pa uglavnom kortikosteroide tipa decortin. Za ostalo ne znam 😐

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Tresnja
    17. Listopad 2021. 17:56

Curke naravno da nisam izdržala i da sam danas napravila test, 6 dan nakon embrio transf. I negativno pokazuje... da li se nadati za Betu u petak...?

• NATALIE0407
    17. Listopad 2021. 22:29

Tresnja

Curke naravno da nisam izdržala i da sam danas napravila test, 6 dan nakon embrio transf. I negativno pokazuje… da li se nadati za Betu u petak…?

Prerano je za test. Opusti se i odmaraj. Sve najbolje ti zelim..🙏🙏🙏

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Kacusha
    18. Listopad 2021. 05:23

Tresnja

Curke naravno da nisam izdržala i da sam danas napravila test, 6 dan nakon embrio transf. I negativno pokazuje… da li se nadati za Betu u petak…?

I ja mislim da je rano, probaj opet 8 ili 9dnt.sretno ❤️

👨‍🦰 Oligo-normo

Tresnja
    18. Listopad 2021. 14:41

Curke toliko sam nervozna nakon ovog negativnog testa od jučer da ne znam kako ću izdržat do petka za Betu.. nikad nisam vidjela pozitivan test...ovo je 3 pokušaj, svez embrio, sve super, ne znam..izbacilo me jučer opet jedna crta kad sam vidjela, tješim se da je rano,..

Kacusha
    18. Listopad 2021. 14:55

Tresnja

Curke toliko sam nervozna nakon ovog negativnog testa od jučer da ne znam kako ću izdržat do petka za Betu.. nikad nisam vidjela pozitivan test…ovo je 3 pokušaj, svez embrio, sve super, ne znam..izbacilo me jučer opet jedna crta kad sam vidjela, tješim se da je rano,..

Sve te razumijemo 😊 meni je ovo 5. transfer i isto se ne hvata. Naše bitke su ocito malo duze. Ne vidim ti potpis pa ne znam sto si sve radila. 

👨‍🦰 Oligo-normo

Tresnja
    18. Listopad 2021. 15:01

Kacusha🍁🍂

Tresnja

Curke toliko sam nervozna nakon ovog negativnog testa od jučer da ne znam kako ću izdržat do petka za Betu.. nikad nisam vidjela pozitivan test…ovo je 3 pokušaj, svez embrio, sve super, ne znam..izbacilo me jučer opet jedna crta kad sam vidjela, tješim se da je rano,..

Sve te razumijemo 😊 meni je ovo 5. transfer i isto se ne hvata. Naše bitke su ocito malo duze. Ne vidim ti potpis pa ne znam sto si sve radila.

Samo jedan sam vratila embrion sada i bio je divan. Grudi ne bole, iscjedak mi je prvih dana bio užas jer je imao čudan miris valjda zbog ovih vaginalnih utrica, sad je ok...ne znam curke lagano gubim nadu, jednoj mojoj frendici je uspjelo, čeka blizance a ona zaista je veliki pušač,.. ne znam... kako ću izdržat do petka ne znam... ovo mi je bas teško i psihički i financijski, svaki puta privatno sam išla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.