Pozdrav, cure! Evo ja prošli mjesec bila na 3.stimuliranom,odnosno to mi je bio 6. transfer... Do trudnoće nikako doći, već je i doktorica luda jer ne zna zašto... Bila i na histeroskopiji na kojoj je utvđeno da je sve super,ali i dalje ništa... Evo sad sam u pripremi za fet, u srijedu je i idemo po dvije blastice...
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Pozdrav, cure! Evo ja prošli mjesec bila na 3.stimuliranom,odnosno to mi je bio 6. transfer… Do trudnoće nikako doći, već je i doktorica luda jer ne zna zašto… Bila i na histeroskopiji na kojoj je utvđeno da je sve super,ali i dalje ništa… Evo sad sam u pripremi za fet, u srijedu je i idemo po dvije blastice…
Sretno, nadam se da je ovaj dobitni. 🍀🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Meni je cure ovo 5.transfer,uvijek blastice ali se ne hvataju 😐. Mislim da mi je nesto s imunitetom
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Hvalaa :) Draga Kacusha, isti problem, uvijek transfer savršenih blastica, svi nalazi u redu, uvijek sve super, a 6 ne uspjelih transfera :(
Kacusha, poduzimaš li nešto u vezi imuniteta?
Ja isto mislim nakon trećeg neuspješnog transfera da je nešto do mog organizma i strah me uopće davati priliku mojim ostalim pingvinčićima dok ne provjerim još neke stvari.
Osjećam se dosta u grču oko svega toga i možda i to utječe 🤷
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Curke drage, evo 5 dan nakon et, vise piskim, gladna sam i to je to. S vremena na vrijeme me zaboli malo dolje i to je to. Čekam test Bete u petak pa ćemo vidjeti..
Kacusha, poduzimaš li nešto u vezi imuniteta?
Pa sad sam vadila Antinuklerna protutijela, ANA pa cekam nalaze. Jednu autoimunu bolest vec imam. Histeroskopijom su mi utvrđene povisene NK stanice. Dobijem u terapiji kortikosteroide, ali ne ide. Iduce bih pokusala intralipidnu infuziju kod Podobnika. Mislim da u Hr ne postoji niti jedna druga terapija 😐
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Curke drage, evo 5 dan nakon et, vise piskim, gladna sam i to je to. S vremena na vrijeme me zaboli malo dolje i to je to. Čekam test Bete u petak pa ćemo vidjeti..
Sretno 🍀 nadam se da ce beta biti velika 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Pozdrav cure🙂Vidim da trazimo rjesenja sta nakon vise neuspjelih pokusaja. Ja sam bila na kontroli i doktor mi je dao da uradim kariotip za oboje a nakon toga bi islo genetsko ispitivanje embrija, nije mi spomenuo testove ANA i sl. niti histeroskopiju, takoder meni je ustanovljena blaza trombofilija jos prije prvog postupka ali i dalje preporucuje aspirin 100 a ne injekcije ( mozda ovo sve budu naredni koraci, to zbilja ne znam). Tresnja sto se tice simptoma mislim da se ne trebas puno nervirati oko toga, cure su pisale da nisu imale nikakvih simptoma pa je uspjelo ( pozdrav Alexandraa🙂) , svaka od nas je razlicita a i lijekovi su tu pa dodatno nas izluduju, samo budi pozitivna i bice sve ok😍
Sortiraj odgovore
Najstariji