To je trebala biti inseminacija inicijalno, ali oni su vidjeli 6 folikula (da su bila i 3, ne bi išli na inseminaciju jer se oni jako boje više plodnih trudnoća). Onda su mi nakon takvog odgovora dali i neke pikalice da se što bolje razvije tih 6 potencijalnih, zato su na kraju napisali da je to bila stimulacija. Ali ne brini, ja imam zaliha kao što vidiš, sad sam imala 11 blastocista, još takve dvije stimulacije i ako ni tad ne uspije, onda fakat mogu i odustati. Od 5.mjeseca mi je još ostalo 8 pingvinčića ako se sad ovi ne održe.
Sad tek primjetila u potpisu koliko imas 🐧. Zbilja je kod tebe bio party 🤣.
Ja sam imala samo 7 na desnom(5 blastocisti), a nazalost i na lijevom je bilo hrpa no aspiracija nije bila moguca zbog ciste. Svaki dan sam isla na folikometriju.
I svaki put me pitao jel me boli sta.
Nije mogao vjerovati da me ne boli uz toliko folikula u lijevom jajniku s tolikom cistom.
Ja svojih 🐧 vise nemam.
Kod mene je u nekom trenutku doktor smanjio terapiju da me ne dovede do OHSS-a
Idem do kraja. Sta mogu napraviti napraviti cu.
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Biljche, ta cista je bila funkcionalna (otišla) ili ju još imaš? Imala bi i ti više blastica da su ti sve mogli punktirati. Ja kad sam čula da se oplodilo 19/22 kod mene sam skoro pala u nesvjest. Onda ih je 11 preživjelo do blastica, što se činilo isto puno tada. A nadam se da je bar 1/11 dobitni.
Mislim, kad si računam kumulativni uspjeh trebalo bi biti 98%, ali statistika i ja si nismo nikad bile najbolje.
Isto nakon punkcije 22 folikula se čudili kako me ništa ne boli, kao jajnici ogromni i sestra mi obećavala da će me kad tad počet boliti, a tada si nisam ni jedan dan bolovanja trebala uzeti 🤷 sve je to individualno.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Drage čekalice,želim svima koje su u iščekivanju da betice budu lijepe🙏❤️
Kod mene 9.dp test negativan. Danas 10.pt Fet(ICSI) blastice i nekako se u meni probudila nada za pozitivnim rezultatima u cetvrtak ( za razliku od jučerašnjeg dana). Testove se ne usudim više raditi... Čitam malo po forumima da kod Fet/ ICSI beta zna malo zaostati i kasnije se vidi s toga sve nade polažem u to🙈
Tko je ono rekao da se nada iznova obnavlja nije lagao ❤️
Biljche, ta cista je bila funkcionalna (otišla) ili ju još imaš? Imala bi i ti više blastica da su ti sve mogli punktirati. Ja kad sam čula da se oplodilo 19/22 kod mene sam skoro pala u nesvjest. Onda ih je 11 preživjelo do blastica, što se činilo isto puno tada. A nadam se da je bar 1/11 dobitni.
Mislim, kad si računam kumulativni uspjeh trebalo bi biti 98%, ali statistika i ja si nismo nikad bile najbolje.
Isto nakon punkcije 22 folikula se čudili kako me ništa ne boli, kao jajnici ogromni i sestra mi obećavala da će me kad tad počet boliti, a tada si nisam ni jedan dan bolovanja trebala uzeti 🤷 sve je to individualno.
Operirana je početkom trećeg također u Vinogradskoj.
Zato je sve kod mene bio FET. Dr.B.odradio vrhunski posao. Operacija od cca 2h al mi je ostao veliki dio jajnika.
No sada on vjerovatno malo slabije radi pa me strah da bude i slabije reagirao na eventualnu novu stimulaciju.
Slazem se. Niti meni to nije bila nikakva drama al ocito nisam tako osjetljiva na njih. No vidjela sam i cura koje su se jedva ustajale.
Joj.. nije nikome lako zaista na bilo kojoj humanoj
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
Kod mene 9.dp test negativan. Danas 10.pt Fet(ICSI) blastice i nekako se u meni probudila nada za pozitivnim rezultatima u cetvrtak ( za razliku od jučerašnjeg dana). Testove se ne usudim više raditi… Čitam malo po forumima da kod Fet/ ICSI beta zna malo zaostati i kasnije se vidi s toga sve nade polažem u to🙈
Meni jos jedino to ostaje. Mislim da cu ja sutra 11.dnt . Mislim da to nije rano. 1 dan prije nije puno prije. Ak je sutra 0 nece ni u cetvrtak biti 100.
No ak sutra bude nesto ponavljam u petak opet.
Ja se vucem za objavu od jucer ili prekjucer: svi testovi negativni a beta 800.
Nemoj vise raditi testove. Ajd nek jedna bude mudrija od nas dvije
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
Pozdrav cure🙂 nisam izdrzala i upravo sam test uradila i pokazao mi je jedva primjetan plus ( Clearblue kao na slici C na uputstvu ) tako mi je bilo i prosli put i bila biohemijska, sta misliti ne znam ali ne nadam se previse, ja simptoma nemam nikakvih, cak niti osjecaj da ce ciklus poceti svaki cas, bas nista. Nadam se da beta malo zaostaje kao sto Cocoloco napisa, sretno nam, ja cu reci da je ipak beta mjerodavna🥰🥰🥰
Kod mene 9.dp test negativan. Danas 10.pt Fet(ICSI) blastice i nekako se u meni probudila nada za pozitivnim rezultatima u cetvrtak ( za razliku od jučerašnjeg dana). Testove se ne usudim više raditi… Čitam malo po forumima da kod Fet/ ICSI beta zna malo zaostati i kasnije se vidi s toga sve nade polažem u to🙈
Meni jos jedino to ostaje. Mislim da cu ja sutra 11.dnt . Mislim da to nije rano. 1 dan prije nije puno prije. Ak je sutra 0 nece ni u cetvrtak biti 100.
No ak sutra bude nesto ponavljam u petak opet.
Ja se vucem za objavu od jucer ili prekjucer: svi testovi negativni a beta 800.
Nemoj vise raditi testove. Ajd nek jedna bude mudrija od nas dvije
Nemoj raditi test molim te🙏
Pozdrav cure🙂 nisam izdrzala i upravo sam test uradila i pokazao mi je jedva primjetan plus ( Clearblue kao na slici C na uputstvu ) tako mi je bilo i prosli put i bila biohemijska, sta misliti ne znam ali ne nadam se previse, ja simptoma nemam nikakvih, cak niti osjecaj da ce ciklus poceti svaki cas, bas nista. Nadam se da beta malo zaostaje kao sto Cocoloco napisa, sretno nam, ja cu reci da je ipak beta mjerodavna🥰🥰🥰
Čestitke na plusiću❤️
Biljche nemoj raditi test možda ćes se samo istresirati ...betu ionako vadiš jer je jedina mjerodavna,barem nek nam ostane malo nade da će biti na kraju pozitivno!
Eh, malo smo se pogubile od simptoma doduše 🙂
Sen, drago mi je da je + za sada 🙏
Chocoloco i Biljche, još samo 2 dana čekanja za vas. Biljche, kužim da želiš napraviti ranije test i prestati s progesteronom ako bude 0, ja isto ne volim to odgađanje ciklusa i produljeni PMS. Vjerojatno doduše postoji razlog što stavljaju 12 dnt betu. Ja sam u zadnjem isto napravila 11 dnt jer mi je bilo zgodnije zbog godišnjeg i računala sam da je pouzdan rezultat. Ali bolje ne slušat mene i internet.
Meni je danas 5dnt. Gladna sam strašno. I jedu mi se štapići od kikirikija umočeni u sirni namaz (upravo izmislila recept u glavi). Naravno, nemam ih kod kuće 😭 A neda mi se do dućana.
Cicke natečene i bocka i dalje tu i tamo. Nemam glavobolju, što se nadam da je dobar znak, jer obično je imam u ovoj fazi ciklusa.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji