Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    03. Listopad 2021. 16:13

biljche

NATALIE0407

Pozdrav cekalice moje. Zelim vam puno strpljenja i zivaca da se pokusate suzdrzat od radi testova. I jos vise vam zelim srece ,pozitivni beta i testova i prvi ultrazvuk pregleda. Da vas malo utjesim. Moj FET pokusaj ni jedan jedini simptom nisam imala I sve je bilo uredu.

Hvala. Tvoje iskustvo djeluje ohrabrujuce 🥰

Drago mi je da sam bar malo ponogla. Kad si imala transfer pa si vec test radila?

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• NATALIE0407
    03. Listopad 2021. 16:16

NATALIE0407

Pune ste hormone od tableta spricanja i svega a i rano je za simptome.  Ali znam da psiha cini svoje.  Probajte se malo smirit? Zelim vam sve najbolje. ❤

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2015 odmor
    7 blastocise ❄️
    2 mjeseca pauze
    2025 3mj 3 kryo

Biljche
    03. Listopad 2021. 16:47

NATALIE0407

biljche

NATALIE0407

Pozdrav cekalice moje. Zelim vam puno strpljenja i zivaca da se pokusate suzdrzat od radi testova. I jos vise vam zelim srece ,pozitivni beta i testova i prvi ultrazvuk pregleda. Da vas malo utjesim. Moj FET pokusaj ni jedan jedini simptom nisam imala I sve je bilo uredu.

Drago mi je da sam bar malo ponogla. Kad si imala transfer pa si vec test radila?

25.9. sam imala transfer. Mislis da je rano? Vracene 2  blastice. Danas temp.popodne opet 37.1. Nista me vise ne pika. Koji me vrag tjerao da napravim test? 😢😢😢

🙎‍♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
    11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
    01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
    03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
    01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
    03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
    06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
    11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
    03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧

chocoloco
    03. Listopad 2021. 19:05

biljche

chocoloco

Drage čekalice kako ste mi vi?
    Ja ću točno da poludim više od ovog iščekivanja🤷
    Definitivno u ponedjeljak radim test💪

Ja sam tak tak. Nocas bolovi u donjem dijelu leda. Ja se napravila test jutros 8dnt. Negativan 🥺😢 mozda je rano jos. Nisam trebala samo sam se izbedirala totalno

Možda će biti na kraju pozitivni rezultati,mozda si stvarno prerano napravila test...po komentarima drugih žena stvarno smatram da je ipak malo rano🙂
    Znači ja sam toliko bila glupa da je to bilo prestrašno,no nema veze...kupim oko utorka 2 testića, najjednostavnija moguća( trakice) i popalim oba do 6-og dana.. negativni su... nisam mogla da ih imam a da ne probam i ne ponadam se nekoj ultra blijedoj crtici,i to još ne ujutro nego u neki najgluplji dio dana.. sutra moram po lijekove i definitivno ću uzeti još jedan ( clearblue) pa ćemo vidjeti 9. ti dan dali će se sto dogoditi. Nekako mi to nije nikad promašaj kad onak,šta je tu je,više se volim pripremiti na betu🙈  ja sam danas trebala dobiti,28. mi dan mi je ..pa ćemo vidjeti 🙂

Biljche
    03. Listopad 2021. 20:07

chocoloco

biljche

chocoloco

Ja sam tak tak. Nocas bolovi u donjem dijelu leda. Ja se napravila test jutros 8dnt. Negativan 🥺😢 mozda je rano jos. Nisam trebala samo sam se izbedirala totalno

Možda će biti na kraju pozitivni rezultati,mozda si stvarno prerano napravila test…po komentarima drugih žena stvarno smatram da je ipak malo rano🙂
    Znači ja sam toliko bila glupa da je to bilo prestrašno,no nema veze…kupim oko utorka 2 testića, najjednostavnija moguća( trakice) i popalim oba do 6-og dana.. negativni su… nisam mogla da ih imam a da ne probam i ne ponadam se nekoj ultra blijedoj crtici,i to još ne ujutro nego u neki najgluplji dio dana.. sutra moram po lijekove i definitivno ću uzeti još jedan ( clearblue) pa ćemo vidjeti 9. ti dan dali će se sto dogoditi. Nekako mi to nije nikad promašaj kad onak,šta je tu je,više se volim pripremiti na betu🙈 ja sam danas trebala dobiti,28. mi dan mi je ..pa ćemo vidjeti 🙂

🙈🙈 ajd tjesim se da nisam jedina. I ja mislim da je to rano al staces s bedakom. Nisam ih ni trebala kupiti. Ja bi tek trebala dobiti u cetvrtak no zadnja 2 puta pod utrogestanom mi je kasnila 10-14 dana tako da ja sigurno necu dobiti pod njima. Jedino sto sam inace ja u pms-u zivcana i brzo planem. Sad vise krenu suze na bilo sta. 🤣🤣 Ja bi na betu trebala u cetvrtak al otici cu u srijedu. Test ne mislim kupiti niti napraviti vise sigurno. 
    Neka ti se pojavi + i to debeli. I jos uvijek vjerujem da se vidimo gore na 1. UZV kako sam ti i rekla 😍🥰

03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️

chocoloco
    03. Listopad 2021. 20:56

biljche

chocoloco

biljche

chocoloco

Možda će biti na kraju pozitivni rezultati,mozda si stvarno prerano napravila test…po komentarima drugih žena stvarno smatram da je ipak malo rano🙂
    Znači ja sam toliko bila glupa da je to bilo prestrašno,no nema veze…kupim oko utorka 2 testića, najjednostavnija moguća( trakice) i popalim oba do 6-og dana.. negativni su… nisam mogla da ih imam a da ne probam i ne ponadam se nekoj ultra blijedoj crtici,i to još ne ujutro nego u neki najgluplji dio dana.. sutra moram po lijekove i definitivno ću uzeti još jedan ( clearblue) pa ćemo vidjeti 9. ti dan dali će se sto dogoditi. Nekako mi to nije nikad promašaj kad onak,šta je tu je,više se volim pripremiti na betu🙈 ja sam danas trebala dobiti,28. mi dan mi je ..pa ćemo vidjeti 🙂

🙈🙈 ajd tjesim se da nisam jedina. I ja mislim da je to rano al staces s bedakom. Nisam ih ni trebala kupiti. Ja bi tek trebala dobiti u cetvrtak no zadnja 2 puta pod utrogestanom mi je kasnila 10-14 dana tako da ja sigurno necu dobiti pod njima. Jedino sto sam inace ja u pms-u zivcana i brzo planem. Sad vise krenu suze na bilo sta. 🤣🤣 Ja bi na betu trebala u cetvrtak al otici cu u srijedu. Test ne mislim kupiti niti napraviti vise sigurno.
    Neka ti se pojavi + i to debeli. I jos uvijek vjerujem da se vidimo gore na 1. UZV kako sam ti i rekla 😍🥰

I to što kažeš,utrići to sve malo odgode i spriječe dok se ne prestane sa njima
    Hvala draga od 💝
    Također,želim ti veliku betu i želim nam objema da se sretnemo gore na UZV,nek nam se ostvari kako si rekla daj Boze🙈🥰

• NATALIE0407
    03. Listopad 2021. 21:24

biljche

NATALIE0407

biljche

NATALIE0407

25.9. sam imala transfer. Mislis da je rano? Vracene 2 blastice. Danas temp.popodne opet 37.1. Nista me vise ne pika. Koji me vrag tjerao da napravim test? 😢😢😢

Ipak je to prerano. Pokusaj da nepravis vise samo sebi stres pravis jer i kad pokaze pozitivan a da se pojave neki bolovi u stomaku bezazleni samo bi bila u strahu jer moras cekat jos do bete. Znam da se ponavljam ali probajte se opustit. Neka dobra komedija da se pogleda da se nasmijete malo. Svima vam zelim pozitivne testove velike bete i prelijepe slikice bebica sa ultrazvuka.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2015 odmor
    7 blastocise ❄️
    2 mjeseca pauze
    2025 3mj 3 kryo

Biljche
    03. Listopad 2021. 21:43

NATALIE0407

biljche

NATALIE0407

biljche

NATALIE0407

25.9. sam imala transfer. Mislis da je rano? Vracene 2 blastice. Danas temp.popodne opet 37.1. Nista me vise ne pika. Koji me vrag tjerao da napravim test? 😢😢😢

Ipak je to prerano. Pokusaj da nepravis vise samo sebi stres pravis jer i kad pokaze pozitivan a da se pojave neki bolovi u stomaku bezazleni samo bi bila u strahu jer moras cekat jos do bete. Znam da se ponavljam ali probajte se opustit. Neka dobra komedija da se pogleda da se nasmijete malo. Svima vam zelim pozitivne testove velike bete i prelijepe slikice bebica sa ultrazvuka.

Draga pokusati cu. Tesko je ovo sve. Najvise psihicki. Nikad nisam bila ovoliko slaba ko sada. 
    Citam ja vec dugo ovaj forum al evo tek sam se nakon ovog Feta ukljucila u raspravu. Ok je i podrska prijateljica koju imam al jedini tko to moze u potpunosti razumjeti je onaj tko je to prosao a to ste vi sve skupa ovdje.
    I ja navijam za sve cekalice i njihove velike bete.
    Sigurna sam da cemo se uskoro presaltati na temu trudnicke tegobe 😉😉 
    Svima laku noc 😘😘🥰🥰

03/2020 IUI -AIH, beta❌️

Biljche
    03. Listopad 2021. 21:44

chocoloco

biljche

chocoloco

biljche

chocoloco

I to što kažeš,utrići to sve malo odgode i spriječe dok se ne prestane sa njima
    Hvala draga od 💝
    Također,želim ti veliku betu i želim nam objema da se sretnemo gore na UZV,nek nam se ostvari kako si rekla daj Boze🙈🥰

🙏 🥰🥰

03/2020 IUI -AIH, beta❌️

• Slavica83
    04. Listopad 2021. 08:40

Drage cure, nadam se da novi dan nosi nove nade 💪
    Biljche, dosta je to rano, jer 5+8=13, a ti testovi su navodno "sigurni" od prvog dana izostanka menge, što znači >= 15 DPO. 
    Moje osobno iskustvo je da oni očitavaju tek veću betu. Nikad nisam prije 35. dana ciklusa imala pozitivan rezultat i onda je bila svjetla linija, a test krvi preko 800 beta. To je u dvije ranije trudnoće koje nisu dobro završile, ali čisto da znate da ti testovi stvarno ne moraju biti tako pouzdani kao što piše. Individualno je. 

Zašto ja svejedno radim te testove? Jer ako slučajno bude plus sam sretna 🙂 Ako nije +, nadam se svejedno do bete iz krvi. 

Biljche i Chocoloco, još malo dana je pred vama, ja sam tek na 4dnt 😭 cicke velike i na dodir bolne, pik pik, boc boc simo tamo, temp.37 bazalna. 

Ostalo sve normalno, trebam do gina danas popodne da se dogovorim oko tog bolovanja, ali sve mi se čini da ću zvati doktora opće prakse kasnije 🤷 Ja ne kužim neke ljude. Ako te žena lijepo pita, očito joj treba za mir srca i duše. U zadnja dva transfera nisam uzimala i nije uspjelo, sad želim uzeti da budem sigurna da sam bila u miru. I onda uz sav FET stres generalno, još ti treba da se natežeš oko potrebe da budeš malo doma. Jadna je ova naša Hrvatska 🤦

🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
    03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
    zdjelična endometrioza
    04.2020. s.p. u 6tt
    2021. početak MPO
    03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
    5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
    7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
    30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
    3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
    7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
    29.8.'22 rodila se Elena 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.