Drage cure, nadam se da novi dan nosi nove nade 💪
Biljche, dosta je to rano, jer 5+8=13, a ti testovi su navodno "sigurni" od prvog dana izostanka menge, što znači >= 15 DPO.
Moje osobno iskustvo je da oni očitavaju tek veću betu. Nikad nisam prije 35. dana ciklusa imala pozitivan rezultat i onda je bila svjetla linija, a test krvi preko 800 beta. To je u dvije ranije trudnoće koje nisu dobro završile, ali čisto da znate da ti testovi stvarno ne moraju biti tako pouzdani kao što piše. Individualno je.
Zašto ja svejedno radim te testove? Jer ako slučajno bude plus sam sretna 🙂 Ako nije +, nadam se svejedno do bete iz krvi.
Biljche i Chocoloco, još malo dana je pred vama, ja sam tek na 4dnt 😭 cicke velike i na dodir bolne, pik pik, boc boc simo tamo, temp.37 bazalna.
Ostalo sve normalno, trebam do gina danas popodne da se dogovorim oko tog bolovanja, ali sve mi se čini da ću zvati doktora opće prakse kasnije 🤷 Ja ne kužim neke ljude. Ako te žena lijepo pita, očito joj treba za mir srca i duše. U zadnja dva transfera nisam uzimala i nije uspjelo, sad želim uzeti da budem sigurna da sam bila u miru. I onda uz sav FET stres generalno, još ti treba da se natežeš oko potrebe da budeš malo doma. Jadna je ova naša Hrvatska 🤦
Slavica83 želim ti puno sreće i veliku betu 💌
Hvala na riječima podrške,evo ja sam se jutros testirala i negativan je 9dt ,beta je u cetvrtak...nekako mu vjerujem, neznam...
Toliki bed me uhvatio da neznam što bi sa sobom...kad se sjetim da ću najvjerojatnije ponovno u stimulaciju i sve to skupa ,novi nalazi,vožnja ( 150 km) do bolnice muka i suze me hvataju😞
Dobro je biti i unaprijed spreman na negativan rezultat. Ovo je sve skupa jako teško, sama činjenica da imaš problem i da nije sve lagano je teška, a onda sa svakim postupkom nada, pa razočaranje. Kako se ponovno nadati? A ipak svaki put se nada obnavlja. Snažne smo mi žene i jednom će biti i taj dan za nas 🙏❤️ držimo se još do službene bete 🤞
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Dobro je biti i unaprijed spreman na negativan rezultat. Ovo je sve skupa jako teško, sama činjenica da imaš problem i da nije sve lagano je teška, a onda sa svakim postupkom nada, pa razočaranje. Kako se ponovno nadati? A ipak svaki put se nada obnavlja. Snažne smo mi žene i jednom će biti i taj dan za nas 🙏❤️ držimo se još do službene bete 🤞
🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤
Bome smo jadne ali i jake.
Nadam se da ces dobiti bolovanje.
Ma zivcane su uglavnom jer imaju hrpu kontrola od HZZO-a.
Nadam se da sam i ja slucaj da je test negativan a beta velika.
Jos malo cu izdrzati.
Ja test radim jer zelim vise vidjeti taj +. Zelim bar znati kakav je to osjecaj. Jbt dode mi da ga nacrtam markerom samo da ga vidim.
Inace sam jaka osoba no 2 godine borbe su me vec poprilicno dotukle psihicki.
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Cure, evo da vam javim kako je kod menen bilo…prvi trasfer u 2.mj sam bila toliko pozitivna, vraćena 2 trodnevna embrija, mirovala, pazila na sve zivo…na 12.dnt test pozitivan..na 13.dnt isto pozitivan…odem vadit betu 14.dnt i ona 6…prestala piti utrogestan i procurila za 2 dana …razocaranje vam ne moram ni pisati koliko je bilo nakon dva pozitivna testa…
Ponovno sam isla u 5.mj na nagovor muža jer nisam imala smrzlića i sve je islo iz početka…negativna do bola, isti slucaj vraćena 2 trodnevna embrija…testove nisam ni htjela raditi, jer su zadnji bili pozitivni pa ništa…grudi jedva nešto osjetljive, nisam se pazila previše, čak sam otišla na more i kupala se…simptomi nikakvi jedino me stomak počeo bolit kao da ću svaki tren procuriti, ja već gotova, nista ni ovaj put, nema šanse…nisam htjela ni betu radit od sile i uvjerenja da ću dobit mengu…na nagovor muža odem na betu kad onoooo…1223….ja sam ostala u šoku…nekakvi simptomi slabine i blage mučnine su se javili tek u 7.tj i trajali do 10.tj…uglavnom cure ja sam vam u 19.tt i jos uvijek ne znam kako nit imam osjećaj da sam trudna osim sto se debljam i raste stomak i cura na svakom uzv skače…
Pa na kraju uvijek ispadne ono kad se najmanje nadaš evo ga…jer sam u prvom postupku bila puna nade, pozitivna i imala sam sto simptoma i dva pozitivna testa…a u drugom dobitnom nista..
Zelim vam svima sreću i bebe u stomačićima i cure, ne zamarajte se sa simptomima ni testovima jer ne znače apsolutno nista!
❤❤❤❤ sretna sam zbog tebe.
I ja bi nesto da mi skace u busi vise.
Hvala ti sto si podjelila ovo iskustvo jer mi daje tracak nade do bete
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
Drage cure, nadam se da novi dan nosi nove nade 💪
Biljche, dosta je to rano, jer 5+8=13, a ti testovi su navodno "sigurni" od prvog dana izostanka menge, što znači >= 15 DPO.
Moje osobno iskustvo je da oni očitavaju tek veću betu. Nikad nisam prije 35. dana ciklusa imala pozitivan rezultat i onda je bila svjetla linija, a test krvi preko 800 beta. To je u dvije ranije trudnoće koje nisu dobro završile, ali čisto da znate da ti testovi stvarno ne moraju biti tako pouzdani kao što piše. Individualno je.
Zašto ja svejedno radim te testove? Jer ako slučajno bude plus sam sretna 🙂 Ako nije +, nadam se svejedno do bete iz krvi.
Biljche i Chocoloco, još malo dana je pred vama, ja sam tek na 4dnt 😭 cicke velike i na dodir bolne, pik pik, boc boc simo tamo, temp.37 bazalna.
Ostalo sve normalno, trebam do gina danas popodne da se dogovorim oko tog bolovanja, ali sve mi se čini da ću zvati doktora opće prakse kasnije 🤷 Ja ne kužim neke ljude. Ako te žena lijepo pita, očito joj treba za mir srca i duše. U zadnja dva transfera nisam uzimala i nije uspjelo, sad želim uzeti da budem sigurna da sam bila u miru. I onda uz sav FET stres generalno, još ti treba da se natežeš oko potrebe da budeš malo doma. Jadna je ova naša Hrvatska 🤦
Slavica83 želim ti puno sreće i veliku betu 💌
Hvala na riječima podrške,evo ja sam se jutros testirala i negativan je 9dt ,beta je u cetvrtak…nekako mu vjerujem, neznam…
Toliki bed me uhvatio da neznam što bi sa sobom…kad se sjetim da ću najvjerojatnije ponovno u stimulaciju i sve to skupa ,novi nalazi,vožnja ( 150 km) do bolnice muka i suze me hvataju😞
Nemoj mu toliko vjerovati. Znam da si vec dozivjela + no neka ovaj minus ipak bude nada za veliku betu. Mozda nam mrvice jos nisu dovoljno dale od sebe. Mozda u cetvrtak budu kraljice 🥰🥰
Znam da ti tesko pada razmisljanje o ponovnom bockanju i voznji.
Ja sam u Zg pa mi opet isto tesko pada da cu morati sve ispocetka i da cu opet neke komplikacije imati nakon.
Meni se pocele pojavljivati neke plavice na nogama, s unutarnje strane bedara.
Ja sam na Fragminu. Strah me sad da se tu nesto nije zakompliciralo. Ak sutra dobijem novu morati cu na hematologiju da vidim sta se dogada.
😢😢
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
Cure, evo da vam javim kako je kod menen bilo…prvi trasfer u 2.mj sam bila toliko pozitivna, vraćena 2 trodnevna embrija, mirovala, pazila na sve zivo…na 12.dnt test pozitivan..na 13.dnt isto pozitivan…odem vadit betu 14.dnt i ona 6…prestala piti utrogestan i procurila za 2 dana …razocaranje vam ne moram ni pisati koliko je bilo nakon dva pozitivna testa…
Ponovno sam isla u 5.mj na nagovor muža jer nisam imala smrzlića i sve je islo iz početka…negativna do bola, isti slucaj vraćena 2 trodnevna embrija…testove nisam ni htjela raditi, jer su zadnji bili pozitivni pa ništa…grudi jedva nešto osjetljive, nisam se pazila previše, čak sam otišla na more i kupala se…simptomi nikakvi jedino me stomak počeo bolit kao da ću svaki tren procuriti, ja već gotova, nista ni ovaj put, nema šanse…nisam htjela ni betu radit od sile i uvjerenja da ću dobit mengu…na nagovor muža odem na betu kad onoooo…1223….ja sam ostala u šoku…nekakvi simptomi slabine i blage mučnine su se javili tek u 7.tj i trajali do 10.tj…uglavnom cure ja sam vam u 19.tt i jos uvijek ne znam kako nit imam osjećaj da sam trudna osim sto se debljam i raste stomak i cura na svakom uzv skače…
Pa na kraju uvijek ispadne ono kad se najmanje nadaš evo ga…jer sam u prvom postupku bila puna nade, pozitivna i imala sam sto simptoma i dva pozitivna testa…a u drugom dobitnom nista..
Zelim vam svima sreću i bebe u stomačićima i cure, ne zamarajte se sa simptomima ni testovima jer ne znače apsolutno nista!
Hvala na tvojoj prici i iskustvu, to svakoj od nas daje dodatnu nadu🥰🥰🥰
Cure .....
Naravno ja budala napravila Clearblue i sjedim u kuhinji 5 minuta i nema plusa.
Ostavim ga u ladici i krenem sada kuhati rucak i otvorim i vidim crtu
Moze biti da mu je duze trebalo ( proslo je 20 minuta ) al sam ja samo gledala prvih 5 i bio je skroz ravno.
Please help brzo
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
Znam da se rezultat treba ocitati unutar 10 minuta no mozda je poplavila u sljedecih 5 minuta koje nisam gledala.
Radila sam ih hrpu puta i nikad mi se to nije dogodilo.
I ne nisam koristila marker 🙈🙈🙈
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
Biljche, to zato što si rekla da želiš vidjeti + ☺️ prizvala ga magijom. Nemam iskustva s evaporacijskim linijama osim da sam ja znala gledati moje negativne testove i drugi dan i nikad se nije pojavila ta evaporacijska. Ništa, morat ćeš napraviti još jedan sutra ujutro 🤦
Želim ti da bude +, želim svima da na kraju bude veliki plus!
Ja se vratila od gina, ispalo je da je sestra ovako hladna preko telefona, ali bez problema mi je napisala bolovanje do bete. Samo je trebala otpusno pismo vidjeti. Ja isto preosjetljiva - još jedan simptom 🤦
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji