Jel ok to samo što krvarim
Draga moja,nemoj se molim te sekirat previše,znam kako ti je,al iz osobnog iskustva ti kažem da je bolje ne živcirat se.Ja sam prošla svašta l,od spontanih do biokemijskih (prirodne trudnoće)
Istina je da ti je beta malo niža,ali to ne znači da nije uredu.Nekima krene tako nisko pa se pravilno dupla i sve bude u najljepšem redu.A ja držim fige i mislim na tebe 💞🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 I odmaraj sad-NIŠTA nemoj radit-gledaj komedije
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Daaa prvo cu unutro rano test a onda nadam se da cu morati vaditi betu🤞
Uhuuuuuuuuuuu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Javljaj odma-ja sam budna od 05:00 nadalje 😂 i čekam naravno 😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Drage zenice ja vam svima zelim puno srece i uspeha, trudite se da okupirate mozak nekim drugim stvarima jer cela trudnoca je jedna velika napetost. Prvo cekamo tu betu pa svaki uz je nova briga . Uvek je neka mera van parametara . Stalno neki stres. Moramo da se trudimo da se maksimalno izolujemo od negativnih misli . Nadam se da ce samo da se redjaju lepe vesti i pozitivne bete🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Trecasreca javi mi neke simptome na 10 dan transfera meni je to danas…. i nista samo sinoc menstrualna bol od par minuta i to je to.
Mene je malo kao zapeklo u trbuhu,pa rekla bi i u preponama,ali na kratko..Grudi su mi nabujale (vidne žile) bradavice su mi nekako smješne-lagana menstrualna bol mi se pojavila negdje oko 13DT ali baš minimalna-samo par sekundi traje i onda ništa,i nemam baš normalnu stolicu,malo me taj zatvor muči i crijeva su mi dosta glasna.
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Sto mislite jel ok to počela sam krvariti u 12 dana nakon transfera a u četvrtak opet moram da vadim hcg betu joj baš se bojim
Jel ok to samo što krvarim
Mila najbitnije je da se beta pravilno dupla. Što se tiče krvarenja, smeđa krv upućuje da je bilo neko krvarenje koje je stalo i to su sad ti ostaci koji izlaze. Ukoliko se radi o sviježoj krvi, znači da je trenutno aktivno krvarenje i to zahtjeva što prije obradu. Obavezno se javi svom ginekologu da te pogleda na ultrazvuku da se nije stvorio neki hematom. Ako i je, to nije tragedija ali zahtjeva stroooogo mirovanje i kontrolu da nebi povukao bebicu. Ja sam povremeno krvarila u prvoj trudnoći (brzo nakon pozitivnog testa) i radilo se o hematomu. Svakih par dana sam imala uzv, a ostalo vrijeme sam doslovno samo ležala (samo do wc-a i nazad). Čim sam se riješila hematoma, ostatak trudnoće je bio školski. Sretno i budi vesela, bebač je tu!
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Trecasreca javi mi neke simptome na 10 dan transfera meni je to danas…. i nista samo sinoc menstrualna bol od par minuta i to je to.
Mene je malo kao zapeklo u trbuhu,pa rekla bi i u preponama,ali na kratko..Grudi su mi nabujale (vidne žile) bradavice su mi nekako smješne-lagana menstrualna bol mi se pojavila negdje oko 13DT ali baš minimalna-samo par sekundi traje i onda ništa,i nemam baš normalnu stolicu,malo me taj zatvor muči i crijeva su mi dosta glasna.
oooh ovo za zatvorom ti je tek početak čekaj kad te u kasnijim mjesecima skroz zaštopa, molit ćeš da krene
Meni je za to bio izvrstan magnezij u šumečoj tableti, onaj iz Lidla. Dušu dao
Nakon par dana uzimanja, probava se unormalila i postala točna u minutu
...al trebalo je Save proći dok sam to otkrila
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Nadajmo seeee!!!!! Javljam ujutroooooooo
Sretno sutraaa, uz tebe sam. Da nas sve obradujes lijepim vijestima. Ja cu u petak betu vaditi
Sortiraj odgovore
Najstariji