Trecasreca javi mi neke simptome na 10 dan transfera meni je to danas…. i nista samo sinoc menstrualna bol od par minuta i to je to.
Mene je malo kao zapeklo u trbuhu,pa rekla bi i u preponama,ali na kratko..Grudi su mi nabujale (vidne žile) bradavice su mi nekako smješne-lagana menstrualna bol mi se pojavila negdje oko 13DT ali baš minimalna-samo par sekundi traje i onda ništa,i nemam baš normalnu stolicu,malo me taj zatvor muči i crijeva su mi dosta glasna.
oooh ovo za zatvorom ti je tek početakčekaj kad te u kasnijim mjesecima skroz zaštopa, molit ćeš da krene
Meni je za to bio izvrstan magnezij u šumečoj tableti, onaj iz Lidla. Dušu dao
Nakon par dana uzimanja, probava se unormalila i postala točna u minutu
…al trebalo je Save proći dok sam to otkrila
Što me utješi 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ma pijem magnezij ja svaki dan—sad cu probat donat pa da vidimo 😂😂😂
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Ja sam išla na hitnoj i dali su mi dufaston zbog krvarenja jel će biti nešto od toga
Hvala ti puno srce
Obavezno nastaviti dalje sa terapijom i mirovanje sto vise. Moze krvarenje biti i od neke ciste ili mioma koji se mogo stvorit. Nemora biti nista lose. Pokusaj malo odmorit se.
Dufaston su mi dali na hitnu 4 sam popila od jednom tako su mi rekli
Ja sam išla na hitnoj i dali su mi dufaston zbog krvarenja jel će biti nešto od toga
Miruj sto vise. Dok su ti dali dufaston znaci da je trudnoca u pitanju. Dufaston bi trebao pomoc da se odrzi i nastavi razvijat. Sta su ti jos rekli na hitnoj.
I da pijem tablete 3.2 ako prestane da koristim ugrosteron je ok to A na ultrazvuk se ne vidi trudnoće kao rano je 17 54 betu a za četvrtak opet moram da vadim hcg betu
I da pijem tablete 3.2 ako prestane da koristim ugrosteron je ok to A na ultrazvuk se ne vidi trudnoće kao rano je 17 54 betu a za četvrtak opet moram da vadim hcg betu
Koristi sta su ti rekli. Vecina terapije se koristi do 12tt a postepeno se smanjiva. Jesi radila test kod nji?
Kaže ne vidi se na ultrazvuk 12 dana od transfera 17 54 lel to manje
Sortiraj odgovore
Najstariji