Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Principessa_1709
    20. Srpanj 2020. 15:24

Bubica1

Principessa_1709

Bubica1

Hoću, javit ću obavezno!Jako sam uzbuđena jer nekako mislim da će mi biti lakše nakon tog ultrazvuka. Ne znam da li je svima tako, ali stalno sam u nekom strahu. Da li je to do hormona ili je općenito tako većini trudnica ili opet samo nama mpo trudnicama, ne znam, ali ponekad mislim da nisam normalna.Nikako da se opustim i uživam skroz. Da li je i vama tako?
    Što se tiče seksa, mi nismo zasada jer se ja ionako trenutno svačega bojimAli to sam baš mislila sutra pitati doktoricu. Da nam ona da zeleno svjetlo ako je sve OK.

Ma mislim da nam je svima tako. Ultrazvuk je taj prvi korak nakon bete, koji službeno potvrđuje da je sve ok. Normalno je da se bojimo. I ja strepim od toga, a tek 30.07. sam na redu. Sve osluskujem tijelo i trazim potvrde da je sve to ok, a pojma nemam sto je to sto trazim.
    Kako je tebi sa simptomima? Jel ih osjetis na dnevnoj bazi?
    Ajde bas me zanima sto ce ti reci doktorica za seks

Hehe, javit ću i to 😁 Tu i tamo osjećam neko blago "pikanje" dolje, grudi su mi jako osjetljive i bradavice stalno ispupčene 😄 Drugo ništa, osim tog u noći što me baš zabrinulo i što su me leđa za vikend boljela. Nadam se da nije ništa i da je sve to normalno. Vidjet ćemo sutra. Kako je kod tebe?

Meni su isto bradavice ispupčene, ali ne jako. Primijetim vizualno neke sitne promjene na bradavicama i u boji, ali sve je to jos blago i nekad se pitam da li ih umišljam. Osim toga, grudi su mi bolne onako na dodir, i kad skinem grudnjak, kao da svaka ima po 100kg. Ali i to mi varira ovisno od dana. Danas su nekako lakše i manje bole. Odmah me onda neki strah uhvcati, naravno Povremeno osjetim te neke lagane vrtoglavice, i neki feeling u donjem trbuhu koji mi ukazuje da se nešto događa. Sve je to izrazito blago kod mene.Razmisljam si da izvadim jos jednu betu da vidim dupla li se kako treba i dalje. Nisam pametna.

Bubica1
    20. Srpanj 2020. 15:46

Principessa_1709

Bubica1

Principessa_1709

Bubica1

Hoću, javit ću obavezno!Jako sam uzbuđena jer nekako mislim da će mi biti lakše nakon tog ultrazvuka. Ne znam da li je svima tako, ali stalno sam u nekom strahu. Da li je to do hormona ili je općenito tako većini trudnica ili opet samo nama mpo trudnicama, ne znam, ali ponekad mislim da nisam normalna.Nikako da se opustim i uživam skroz. Da li je i vama tako?
    Što se tiče seksa, mi nismo zasada jer se ja ionako trenutno svačega bojimAli to sam baš mislila sutra pitati doktoricu. Da nam ona da zeleno svjetlo ako je sve OK.

Ma mislim da nam je svima tako. Ultrazvuk je taj prvi korak nakon bete, koji službeno potvrđuje da je sve ok. Normalno je da se bojimo. I ja strepim od toga, a tek 30.07. sam na redu. Sve osluskujem tijelo i trazim potvrde da je sve to ok, a pojma nemam sto je to sto trazim.
    Kako je tebi sa simptomima? Jel ih osjetis na dnevnoj bazi?
    Ajde bas me zanima sto ce ti reci doktorica za seks

Hehe, javit ću i to 😁 Tu i tamo osjećam neko blago "pikanje" dolje, grudi su mi jako osjetljive i bradavice stalno ispupčene 😄 Drugo ništa, osim tog u noći što me baš zabrinulo i što su me leđa za vikend boljela. Nadam se da nije ništa i da je sve to normalno. Vidjet ćemo sutra. Kako je kod tebe?

Meni su isto bradavice ispupčene, ali ne jako. Primijetim vizualno neke sitne promjene na bradavicama i u boji, ali sve je to jos blago i nekad se pitam da li ih umišljam. Osim toga, grudi su mi bolne onako na dodir, i kad skinem grudnjak, kao da svaka ima po 100kg. Ali i to mi varira ovisno od dana. Danas su nekako lakše i manje bole. Odmah me onda neki strah uhvcati, naravno Povremeno osjetim te neke lagane vrtoglavice, i neki feeling u donjem trbuhu koji mi ukazuje da se nešto događa. Sve je to izrazito blago kod mene.Razmisljam si da izvadim jos jednu betu da vidim dupla li se kako treba i dalje. Nisam pametna.

Ako ces biti mirnija, idi vadi betu. Ja sam isto bila sva zabrinuta jer nisam imala simptoma pa sam ipak cisto da budem mirnija do uzv-a išla još jednom vaditi. I stvarno mi je bilo lakše. 😊 Ali stalno imam neke nove strahove tako da mi je opet svejedno 😆 Valjda će biti bolje nakon ultrazvuka dok vidim da je sve OK 🙏❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• sarita1983
    20. Srpanj 2020. 16:06

ja kao prebijena macka, jedva se vucem, pa mucnina na nalete pa vrucina pa nemogu disat, pa uzdisem, pa me vrti kad se dignem....dosla sa posla umorna ko da sam 3 dana kopala🙄Nadam se da je to od nesanice nocas🙄

• Amna35
    20. Srpanj 2020. 16:41

Evo da vam se javim. Bila sam sada kod ginekologa, na UVZ kaze da se fino samo cisti, ali da se tako nista ne moze pouzdano reci nego su mi izvadili ponovo betu, pa ce po njoj ocijeniti dal cu morati na ciscenje, ona mora spasti ispod 10, nadam se da hoce jer sam ja eto i vidjela da sve sto je trebalo ispasti da je i ispalo iz mene, ali eto ne smije ni jedan mali komadic ostati, i da morala sam primiti inekciju jer sam Rh negativna krvna grupa, jer se i kod spontanog u roku 72 h mora primiti posto dolazi do mijesanja krvi sa plodom pa da ne bih postala senzitivna radi slijedecih trudnoca. Zvala sam i kliniku, rekli su mi ako se sve samo ocisti da vec sa slijedecim ciklusom mogu krenuti novu stimulaciju a ako bude potrebna kiretaza onda za 3 mjeseca. Iako ja cu na duzi godisnji sada prvo do 1.9. Pa onda ako sve bude ok cu u 9tom nekada krenuti u borbu ponovo. Svima vama saljem 💗, buducim majcicama cestitam i zelim svima srecu 😘😘😘

• Principessa_1709
    20. Srpanj 2020. 17:00

sarita1983

ja kao prebijena macka, jedva se vucem, pa mucnina na nalete pa vrucina pa nemogu disat, pa uzdisem, pa me vrti kad se dignem….dosla sa posla umorna ko da sam 3 dana kopala🙄Nadam se da je to od nesanice nocas🙄

Ja bih rekla da ti imas bas udzbenicke trudnicke simptome. :)

• NATALIE0407
    20. Srpanj 2020. 17:34

Bubica1

Jelena, čestitam, baš mi je drago, divno je čuti takve vijesti!Ja sam odmah nakon druge bete zvala kliniku pa su mi onda dogovorili prvi uzv. Kod njih je pravilo 4 tjedna od aspiracije, a to je sutra, baš se veselim.Tako da ih ti samo nazovi i raduj se prvom uzv-u!
    Nego cure, da vas pitam… Danas u noći me jako dolje zaboljelo, to je trajalo kojih 2-3 minute i poslije više ništa. S tim da me cijeli vikend boli donji dio leđa. Čitala sam da je sve to normalno u ranoj trudnoći, ali me uplašila ta bol. Ne znam da li je to zabrinjavajuće pošto je bilo kratko i samo jedanput, ma svega se sad bojim. Da li se kojoj to dogodilo?

Bubice to je tek pocetak nemoj Puno brinuti.  Na pocetku vecinom bude neko bolickanje malo ovdje malo ondje sve je to normalno jer se i maternica razvlaci i organizam se mijenja.  Kod mene je bilo par dana boli odma panika.  Pa kad bol prode opet panika sta je sad sto neboli 😂🤣. A ako budes imala problema sa stolicom i to ti moze izazivat bolove u stomaku. Bar je kod mene tako bilo.  Sretno dalje

• NATALIE0407
    20. Srpanj 2020. 17:37

Principessa_1709

Bubica1

Jelena, čestitam, baš mi je drago, divno je čuti takve vijesti!Ja sam odmah nakon druge bete zvala kliniku pa su mi onda dogovorili prvi uzv. Kod njih je pravilo 4 tjedna od aspiracije, a to je sutra, baš se veselim.Tako da ih ti samo nazovi i raduj se prvom uzv-u!
    Nego cure, da vas pitam… Danas u noći me jako dolje zaboljelo, to je trajalo kojih 2-3 minute i poslije više ništa. S tim da me cijeli vikend boli donji dio leđa. Čitala sam da je sve to normalno u ranoj trudnoći, ali me uplašila ta bol. Ne znam da li je to zabrinjavajuće pošto je bilo kratko i samo jedanput, ma svega se sad bojim. Da li se kojoj to dogodilo?

Draga Bubica, javi nam kako je prosao ultrazvuk obavezno. :)
    JA moram priznati da jos uvijek nemam nikakva probadanj niti bolove. Štoviše, ja, osim teških i pomalo bolnih grudi, nemam skoro nikakve simptome. Drzala me vrtoglavica i umor jedno vrijeme, ali sad je kao malo popustilo. Tu i tamo osjetim lagano "nešto" u donjem dijelu trbuha, ali ne mogu reći da je to bol. Mene, pak, s druge strane, malo zabrinjava da nemam baš simtome.
    Po meni se treba opustiti i otici sutra na UZV i bit ce sve ok.
    Da jos nadodam jedno pitanje, kako je vama sa seksom? Da li ga upraznjavate ili se jos uvijek suzdrzavate? Ne znam zapravo sto savjetuju? Moze li se normalno ponasati u vezi toga, ili jos nista?

Sto se sexa tice mm je bio dobio zabranu prilaska prva tri mjeseca jer sam se ja bojala a doktor nije ista govorio a iskreno nisam Ni ja pitala. 😂😂🤣🤣

• NATALIE0407
    20. Srpanj 2020. 17:44

Amna35

Evo da vam se javim. Bila sam sada kod ginekologa, na UVZ kaze da se fino samo cisti, ali da se tako nista ne moze pouzdano reci nego su mi izvadili ponovo betu, pa ce po njoj ocijeniti dal cu morati na ciscenje, ona mora spasti ispod 10, nadam se da hoce jer sam ja eto i vidjela da sve sto je trebalo ispasti da je i ispalo iz mene, ali eto ne smije ni jedan mali komadic ostati, i da morala sam primiti inekciju jer sam Rh negativna krvna grupa, jer se i kod spontanog u roku 72 h mora primiti posto dolazi do mijesanja krvi sa plodom pa da ne bih postala senzitivna radi slijedecih trudnoca. Zvala sam i kliniku, rekli su mi ako se sve samo ocisti da vec sa slijedecim ciklusom mogu krenuti novu stimulaciju a ako bude potrebna kiretaza onda za 3 mjeseca. Iako ja cu na duzi godisnji sada prvo do 1.9. Pa onda ako sve bude ok cu u 9tom nekada krenuti u borbu ponovo. Svima vama saljem 💗, buducim majcicama cestitam i zelim svima srecu 😘😘😘

E draga ako nista drugo Bar se nije dodatno zakompliciralo i sve ide svojim tokom.  Drzim fige da prodes bez kiretaze. Odmori se dobro i dalje u nove pobjede i po svoju srecicu. Posto si rekla da si Rh negativna koliko mi je poznato ti bi trebala primit inekciju ubrzo nakon pozitvnog testa da bi se trudnoca odrzala. 

• Amna35
    20. Srpanj 2020. 17:54

NATALIE0407

Amna35

E draga ako nista drugo Bar se nije dodatno zakompliciralo i sve ide svojim tokom. Drzim fige da prodes bez kiretaze. Odmori se dobro i dalje u nove pobjede i po svoju srecicu. Posto si rekla da si Rh negativna koliko mi je poznato ti bi trebala primit inekciju ubrzo nakon pozitvnog testa da bi se trudnoca odrzala.

Hm vidis to nisam znala, a i ova moja doktorica stvarno je povrsna, da ja nisam danas napomenula da sam Rh negativna ne bi mi ni ovu inekciju dala 😕

Bubica1
    20. Srpanj 2020. 18:51

NATALIE0407

Bubica1

Bubice to je tek pocetak nemoj Puno brinuti. Na pocetku vecinom bude neko bolickanje malo ovdje malo ondje sve je to normalno jer se i maternica razvlaci i organizam se mijenja. Kod mene je bilo par dana boli odma panika. Pa kad bol prode opet panika sta je sad sto neboli 😂🤣. A ako budes imala problema sa stolicom i to ti moze izazivat bolove u stomaku. Bar je kod mene tako bilo. Sretno dalje

Haha, upravo je tako kod mene, ako boli nije dobro, ako ne boli opet nije dobro 😆 Ajde bar nisam jedina koja se tako osjeća. Hvala ti, utješila si me, bit će to sve dobro 😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.