Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sarita1983
    22. Srpanj 2020. 08:44

Ja imam uzv u petak🤞🏻
    Ja jedem zobene i lanene sa mlijekom- to i inace jedem. Ubiju mi probavu ovi utrogestani!! Morat cu opet donat piti🙄 
    Ma zapravo smijes sve jesti ali nemoj bas tunu zbog zive, mekane sireve (one koje kupis na standu, kao domace) zbog listerije i sl...

Bubica1
    22. Srpanj 2020. 09:25

Meni su za probavu pomogle suhe šljive, ali i Donat nije loš zbog magnezija. Ma nisam ništa prije čitala, a ovih dana sam jela suhomesnato (i jučer) pa sam sad zabrinuta da se nešto ne dogodi.  Valjda će sve biti OK... 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• NATALIE0407
    22. Srpanj 2020. 10:07

Principessa_1709

Drage cure, imam jednu dosta veliku brigu. Od jucer sam izgubila gotovo sve simptome. Grudi me vise uopce ne bole, a vidim da ni jutros nema promjene, vrtoglavica prosla….osim cestog pisanja i vjetrovabas nista ne osjecam. Je li to znak da nesto ne valja?
    Ultrazvuk mi je tek sljedeci cetvrtak. Do tad cu puknut od brige.

Probaj se malo opustit gledaj malo tv neku dobro komediju da se malo opustis i nasmijes sve je ovo prevelik stres k normalno je da se bojis.  Nekad se simptomi na pocetku malo povuku i poslije se opet pojave.  A malo se i organizam navikao na promjenu pa ih malo manje primjecujemo.  🥰🙏

• NATALIE0407
    22. Srpanj 2020. 10:12

Bubica1

Natalie, i ostale naše trudnice, jedno pitanjce. Što se tiče prehrane u trudnoći, čitam da se svašta nešto treba izbjegavati, od pašteta, narezaka do sireva, pa me sad zanima, što jedete za doručak? Što su vam rekli vaši doktori, koja bi se hrana trebala izbjegavati? Od tolikog uzbuđenja zaboravih jučer pitati doktoricu

I ja sam to isto citala i dobila sam listu id doktora sta nesmijem jesti sta se nepreporucava jer moze nauditi bebi. Suhomesnate proizvode izuzev oni kuhani. Konzerve na minimum svest jer one sadrze neke bakterije.  Sve u cemu ima zivi jaja.  Mlijecni proizvodi koji nisu do kraja termicki obradeni. U bit sve sto je imalo sirovo treba izbjegavat.  I nepretjerivat s ribom koja ima puno zive. 

• NATALIE0407
    22. Srpanj 2020. 10:14

Bubica1

Meni su za probavu pomogle suhe šljive, ali i Donat nije loš zbog magnezija. Ma nisam ništa prije čitala, a ovih dana sam jela suhomesnato (i jučer) pa sam sad zabrinuta da se nešto ne dogodi.Valjda će sve biti OK…

Ako  Volis suhomesnato malo na Tavi zapeci i tako jedi.

• NATALIE0407
    22. Srpanj 2020. 10:15

Zna li tko neku stranicu za dijetu za trudnice ili App jer neznam vise sta da jedem.  A moram dobro pazit.  

Bubica1
    22. Srpanj 2020. 10:20

NATALIE0407

Bubica1

Meni su za probavu pomogle suhe šljive, ali i Donat nije loš zbog magnezija. Ma nisam ništa prije čitala, a ovih dana sam jela suhomesnato (i jučer) pa sam sad zabrinuta da se nešto ne dogodi.Valjda će sve biti OK…

Ako Volis suhomesnato malo na Tavi zapeci i tako jedi.

Hvala ti na info  Nadam se da će sve biti OK i da nisam sad neku glupost napravila. Jao, svega se sad bojim... 

👩 37 - AMH 13

• Principessa_1709
    22. Srpanj 2020. 10:39

Bubica1

Micko, držim fige za betu, obavezno nam javiSarita, hvala tiKako je kod tebe?
    Jelena, znam da se bojiš, ali pokušaj biti pozitivna i veseli se, ovo nam je najljepše razdoblje u životu!Principessa, ne boj se zbog simptoma, ja ih gotovo ni nemam. Možda smo mi one sretnice koje nećemo imati ni mučnine ni drugih trudničkih tegoba, to ne mora ništa značitiKod mene su samo bradavice malo osjetljive i tu i tamo osjetim neko pikanje i to je to, pa je evo sve u redu. Jesi li radila još koju betu? I ja sam bila zabrinuta pa sam išla napraviti tu treću betu i stvarno sam bila smirenija do ultrazvuka. Vrijeme sporo prolazi pa onda imamo i puno vremena za razmišljanje, ali definitivno nije razlog za brigu ako nemaš simptoma.

A nadam se. Muči me što sam ih do neki dan imala, i sad ništa. Nadam se da si u pravu.
    Sutra idem vadit betu opet.
    Bas ovo je prilicno stresno. Prvo cekamo betu, onda uzv, onda da beba nema kromosomskih oboljenja...treba to nekako sve prezivjeti 

Bubica1
    22. Srpanj 2020. 11:03

Principessa_1709

Bubica1

Micko, držim fige za betu, obavezno nam javiSarita, hvala tiKako je kod tebe?
    Jelena, znam da se bojiš, ali pokušaj biti pozitivna i veseli se, ovo nam je najljepše razdoblje u životu!Principessa, ne boj se zbog simptoma, ja ih gotovo ni nemam. Možda smo mi one sretnice koje nećemo imati ni mučnine ni drugih trudničkih tegoba, to ne mora ništa značitiKod mene su samo bradavice malo osjetljive i tu i tamo osjetim neko pikanje i to je to, pa je evo sve u redu. Jesi li radila još koju betu? I ja sam bila zabrinuta pa sam išla napraviti tu treću betu i stvarno sam bila smirenija do ultrazvuka. Vrijeme sporo prolazi pa onda imamo i puno vremena za razmišljanje, ali definitivno nije razlog za brigu ako nemaš simptoma.

A nadam se. Muči me što sam ih do neki dan imala, i sad ništa. Nadam se da si u pravu.
    Sutra idem vadit betu opet.
    Bas ovo je prilicno stresno. Prvo cekamo betu, onda uzv, onda da beba nema kromosomskih oboljenja…treba to nekako sve prezivjeti

Znam, to je zato jer mi od početka sve znamo pa stalno nešto iščekujemo. Trudnicama koje su ostale u drugom stanju prirodnim putem je puno lakše jer one tek saznaju u to vrijeme dok se mi stresiramo.  Ma da, idi vaditi betu ako ti bude lakše pa nam javi onda.  

👩 37 - AMH 13

• Tina986
    22. Srpanj 2020. 12:31

Cure imam jedno pitanje. Danas mi je 11.dan nakon transfera. I sad sam primjetila blago smedu mrlju na ulosku. Nezz jel to normalno ili to znaci da cu dobit,da nista od trudnoce? U petak tek trebam betu vadit. 😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.