Shopping za prije bebinog dolaska

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klikerica

    Klikerica

    Broj poruka: 1147

    Prijavi adminu

    Drage cure,
    Kada ste išle u shopping za bebu? Pod tim mislim na robicu,krevetic,kolica,flašice,dudice itd?
    Kad je normalno vrijeme za to?

    Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog [bit.ly]

    https://lpmf.lilypie.com/zvSbp2.png [lilypie.com]

  • Avatar Klikerica

    Klikerica

    Broj poruka: 1147

    Prijavi adminu

    Ajme ovo “za” u nazivu topica je višak - smotana sam

    Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog [bit.ly]

    https://lpmf.lilypie.com/zvSbp2.png [lilypie.com]

  • Avatar -Tea-

    -Tea-

    Broj poruka: 939

    Prijavi adminu

    Klikerica

    Drage cure,
    Kada ste išle u shopping za bebu? Pod tim mislim na robicu,krevetic,kolica,flašice,dudice itd?
    Kad je normalno vrijeme za to?


    Ja sam paranoik (nazalost zbog sekinog gubitka bebaca u viskokom stupnju trudnoce, a i mamin brat je bio mrtvorođencr…)  i nista nisam htjela imati u kuci dok se bebac ne rodi… Mada kod mene je bilo “lako”jer me sve cekalo spremno kod sestre,i trebalo je samo doci po stvari, nakrcati u auto i prenijeti u drugu kucu… A moje prijateljice su uglavnom oko 30-og tjedna narucivale krevetice i kolica kako bi bilo spremno ako bebac odluci ranije izaci! Robicu kpju sam dobila sam oprala i opeglala na 38+4 a rodila dan kasnije!! Bocicu je kupio dragi kad se rodio zajedno sa kutijom hrane i dudama…
    Sa drugim sinom je sve bilo spremno od brace…

    [lilypie.com]

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • Avatar Jagodica86

    Jagodica86

    Broj poruka: 251

    Prijavi adminu

    Evo ja sam sad 23. tjedan za dan, još nisam baš ništa kupila, ali planiram krenuti sa robicom polako, kad mi se baš nešto svidi, a što se tiče većih stvari to planiram tamo u 11. mjesecu, ne prije. Taman ću biti 30. tjedana. Tu računam krevetić, komodu,jaje za nošenje i tako to, posteljinu. Nešto ću robice i dobiti pa da ne gomilam bezveze. 

    Jedino ću ranije možda krenuti sa tetrama i tim potrepštinama jer ih treba puno pa da ne kupujem sve odjednom 

    [lilypie.com]

  • lanicaaa___

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

     Ja sam bome 17+4 a ništa nisam kupila i ne mislim kupovati do 6.mjeseca tj.do oktobra-novembra,hvala Bogu imam vremena.Ja ne znam šta da kupim prvo;da li da počnem sa malo kabastijim stvarima poput kolica ili sitnijim npr.bodići i ostalo.A dosta šopinga ću obaviti online jer u mom gradu i nije baš zastupljeno najbolje 

  • Avatar barbiemama

    barbiemama

    Broj poruka: 1577

    Prijavi adminu

    kolica smo jako rano uzeli, tamo negdje u 18.tt. kolijevka je stigla prošli tjedan. robicu sam negdje od 21., 22. tt počela polako skupljati. sad uglavnom imam većinu robice. nismo još kupili tetre, posteljinu i slično. no, i to mislim kroz neka 2 tjedna. takva sam, volim biti spremna ranije.

    [lilypie.com]

  • Avatar tata_me_zove_zlato

    tata_me_zove_zlato

    Broj poruka: 653

    Prijavi adminu

    Evo i ja sam pocela polako.. Nemam apsolutno nista i bukvalno sve moramo sami  tako da smo krenuli. Uzela sam nesto robice 56 velicina, cuclu od 0-6 meseci, cebence, narucila sam posteljinu za krevetac i za bracni krevet u istom dezenu… Svake nedelje po malo 😊 i jako uzivam u tome. Kao i Barbie, isto volim biti spremna i nikako ne bih mogla prepustiti to bilo kome drugome ☺️

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • Avatar Lunah

    Lunah

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Pozdrav 😊
    Ja sam u shopping za bebu išla kad sam ušla u 31 tjedan. Mislim da je to taman ako se osjecas dobro i pokretno. Sve sam kupila taj tjedan i bio mi je to valjda najveći gušt od shoppinga ikad. Za dječju robicu i sve pripadajuce uz to carapice i sl. preporucam da si kupite u trgovini Pepco jer su fakat jako jeftini a djeca sve brzo prerastu kad rastu ko gljive. Sestrična mi je dala kinderbed, hranilicu i kolica tako da oko toga nisam morala brinuti. Uclanite se u Muiller club, hipp club, dm i sve kaj mozete. U Muilleru sam pokupovala sve od bocica pelena maramica dohrane itd., a zato kaj sam se uclanila u njihov klub dobila sam i 15% popusta tako da je racun od 900 kn bio fino umanjen. Ako treba neka pomoc oko navedenog slobodno pitajte.

    [lilypie.com]

  • Avatar ana0401

    ana0401

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    Ja sam trenutno 28+5…nešto malo robice već imam, a kupila sam ju jer mi je stvarno zapela za oko i da beba ima novih stvari. Šogorica je rodila prije 3mj pa će mi ona kad bude dolazila za Božić samo prosljediti. Nadajmo se da beba neće baš toliko uraniti s obzirom da mi je termin 04.01.  Planirali smo ići na dane beba, djece i trudnica koji je krajem 11.mj kako bi kupili kolica i krevetić, no sve mi se čini da ćemo to kupiti i ranije ako naiđemo na akciju. 

    Lota 🌷 7.1.2019.
    Dora 🌷 18.4.2022.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.