Selidba u novi stan

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    25. Veljača 2015. 15:49

Cestitam vam na novom stanu :)
    Mi smo se selili dok sam ja bila trudna, i evo bas smo ovih dana farbali njenu sobicu lijepili naljepnice crtali po zidu itd. Pa ce nam zasad biti igraonica, a kad bude veca 3,4 godine njena sobica.. Mogu samo reci da ti bas veseli čovjeka :) kao da sam se vratila u svoje djetinjstvo 

zebrica

Belle2
    25. Veljača 2015. 21:25

Mi za 3 mj selimo preko bare na godinu dana, iskreno nemam pojma kako ce to sve ispasti s obzirom da malac onda ima 5-6 mj, kako ce on to prihvatiti???....tesko je preseliti u novi stan a jos promjeniti drzavu...

koala123
    26. Veljača 2015. 08:27

Zebrica bas lijepo napokon mogu dat masti na volju. Belle ne brini. Ono kaj veli renata bebe se brzo prilagodjavaju. Zapravo je bolje da je sto manji bebac jer kad su stariji bi im bilo jos teze pretp.i jos veci sok. A nije lako preselit u drugu drzavu al to sa sobom donosi i nova iskustva i na kraju covjek se s vremenom na sve navikne. Sretno gdje god da ides

• littlerabbit
    02. Ožujak 2015. 01:54

Cestitam na novom stanu! Mi smo selili u novu drzavu i vremensku zonu kad je maleni imao 7 mjeseci i nije bilo nikakvih problema oko prilagodbe. Imali smo dugi let avionom (20 sati) i to je sve dobro podnio, uglavnom je spavao. Kad smo stigli na odrediste sve mu je bilo novo tako da je malo bio oprezniji, uglavnom je htio da ga nosamo njegov tata i ja prvih par dana, a onda je dobio nove igracke i poceo je istrazivati novi prostor. Mislim da ce sve biti u redu!Sretno!

koala123
    27. Ožujak 2015. 08:01

mame i tate evo da malo ozivim ovu temu.) polako uredjujemo sobu za malicku i zanima me gdje kupiti komodu za previjanje? i mozda neke fora naljepnice za zidove? pa preporuke molim:) hvala naravno ikea je prva postaja ali mozda jos negdje...

Bori
    27. Ožujak 2015. 21:09

Mi smo komodu napravili sami..Imali smo jednu koja je bila uz namještaj za dnevnu i gore smo montirali prematalicu samo. Živimo u potkrovlju pa ćemo namještaj morati raditi po mjeri i nismo htjeli prematalicu posebno kupovati. Za naljepnice..jesi li razmišljala da sama nešto oslikaš? Možeš pomoću projektora..

mirka4
    28. Ožujak 2015. 09:14

I mi smo sami napravili prematalicu, stari stol, stari madrac i super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.