Drage moje evo kao sto naslov kaze uskoro se selimo u novi stan nakon dugo vremena podstanarstva:) e sad mene brine kak bu to nasa curka podnijela. Jer inace joj smetaju promjene. Nema sanse da zaspi kod mojih u stanu dole i cim joj se okolina promjeni odmah plac. Mislim i to ce nama bit ogromna promjena i stres a kamoli maloj bebi pa ako je netko imao slicno iskustvo i koji dobar savjet? Hvala unaprijed
Prvo čestitke na novom stanu, vjerujem da ste sretni i to je zaista veliki korak nakon podstanarstva i mogu samo reći super! Mislim da će možda u početku biti malo teže ako kažeš ne voli promjene ali male bebe se zaista jako brzo prilagođavaju i mislim da neće biti nikakvih problema! Uredite si ga po svojoj volji i uživajte u čarima novog prostora!
Pozdrav,
Mi smo se selili u novi stan kad je malac imao 11 mjeseci. I to ne samo novi stan već i novi grad i država. On je to super podnio, dapače bilo mu je i zanimljivo, puno novih stvari za istraživanje. Kad smo stigli prvo sam njemu složila njegove stvari, igračke,krevetic....i nije bilo nikakvih problema. Mislim da je glavno da si ti s njim i tata naravno, sve ostalo ćeš lako....brzo se oni naviknu, a i kazem, imat ce puno novog prostora za istražit sto je njima super.
Sretno sa selidbom
Evo mi smo se selili kad je bebac imao nepunih pola mjeseca, tada nije bilo problema nikakvih, cim je postao malo svjesniji okoline poceo je pokazivati odredeno nezadovoljstvo novim prostorom. Kako je sve vise boravio u novom prostoru, tako se sve vise navikavao na njega, I odjednom je novi prostor postao "stari". Sve je proucio I prostor prisvojio, ista stvar I sa nepoznatim licima. Prvi put vriska samo takva, a vec nakon par puta im se mazi I prihvati. Nek vam je sretno u novom stanu. Prelijepo kad imate prostor samo za sebe. Uzivajte, I nek vam selidba prode sto lakse I sa sto manje stresa
14.06.2014. L ♥
Super, baš mi je drago zbog vas... Mogu misliti koliko ideja imaš...
Ja isto mislim da će se bebica brzo prilagoditi na novi prostor. Možda će ispočetka biti negodovanja i nezadovoljstva, ali ja bih na tvome mjestu svo moguće vrijeme provodila s djetetom čisto da shvati da si i ti tu, i da je to sve ok...
Svakako nam javi kako će proći, i sretno!
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji