Vidim da si se prikljucila ljetnim bebama ia ja sam tamo ...U mojoj prvoj trudnoci se nikad nista nije pojavilo osim gestacijskog mjehura..cekanje svakog pregleda je bilo ludnica,ne znam jel mi ikad tezi period bio u zivotu,da bi u 10tt odustala i ginicka od toga da nema definitivno nista i da idem na kiretazu..a vjerojatno je tebi jos rano da se vidi mozda je manja trudnoca ja sam onda prvi put otisla sa 7+2 pa mi nije rekla da bi moglo da se ni ne pojavi,bila je bas uvjerena da ce biti,da je jos ranoo..al et nazalost nije tako bilo..a ja za taj iscjedak pijem magnezijum i uzimam neke vaginalne tablete.Bit ce to ok samo pokusaj pozitivno razmisljat.
Pozdrav..primjetila sam par kapljica krvi na ulosku.. Stavljam dnevne zbog iscjedka.. Prepala sam se i htjela odma u bolnicu, isla sam par minuta poslije piskiti, obrisem se i nista.. Sad mi nije jasno sta i kako, da je nesto ozbiljno bilo bi krvi non stop. Osjetim lupanje bebe svako malo.. 23tj sam. Neznam dal je koja od vas imala takvo iskustvo🤔😩
Lesict
Pozdrav..primjetila sam par kapljica krvi na ulosku.. Stavljam dnevne zbog iscjedka.. Prepala sam se i htjela odma u bolnicu, isla sam par minuta poslije piskiti, obrisem se i nista.. Sad mi nije jasno sta i kako, da je nesto ozbiljno bilo bi krvi non stop. Osjetim lupanje bebe svako malo.. 23tj sam. Neznam dal je koja od vas imala takvo iskustvo🤔😩
Lesict
Sortiraj odgovore
Najstariji