Bok,
da se predstavim ja sam Terezija. Majka sam jedne kćerkice 1,5 godinu. Živimo sa muževim roditeljima i zasada se super slažemo iako bih ja volila da živimo sami. Imam muža ali ima terenski posao. Ja ću , nadam se, početi sa stažom (med.sestra) nakon nove godine. O drugom djetetu zasad ne razmisljamo, Eto, zasad je to sve od mene!!!!!
Evo da se i ja predstavim...
Ja sam Ines, imam 1 (divnog) muza, 1 sina (9,5 mj), posao (kakav je o tome ne bi, ali imam ga to je navaznije), 0 kredita. Zivimo u svom stanu i trenutno smo na privremenom boravku u Njemackoj.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da kažem nešto o sebi, ja sam Nikica,mama sam cure od 9 godina, dječaka od 4 i pol godine, vlasnica predivnog zlatnog labradora Ele i supruga divnog supruga. Pozdrav svima
bok mame i tate
imam 32 godine i dvoje dječice, sina od 22mjeseca i kćerku od 2mjeseca, živimo u Zagrebu.
Tu sam radi razmjene iskustva, upoznavanja i saznanja da nisam jedina u nekim problemima koje donosi majčinstvo
Lijep pozdrav ! Upravo sam se učlanila pa mi treba vremena da pregledam i odaberem prvu temu. Ovakva tema je jako dobar uvod za ovakav tip foruma pa čestitam autorici teme.
A sad malo o meni, zovem se Andrea i majka sam dječaka starog 3 g i 3 mj. Odnos s njim i potraga za dobrim savijetima koji me mogu bolje približiti njemu i razumijevanju njegovog razvoja su najvažniji razlog zbog kojeg sam se učlanila na forum.
Vidim da ima i mama koje imaju bogatiji i dulji majčinski staž u odgoju pa mi i to govori da je ovo vrlo dobro i kvalitetno mijesto za saznati nešto od trajne pomoći i olakšati mi vlastitu svakodnevicu sa djetetom i ostalim članovima naše male obiteljske zajednice, zajednice u kojoj boravi u vrtiću i na drugim mjestima.
Pozz, evo i mene ovdje ! Prije svega majka; 3 dječice- curke (12 i 7 g.) i sinčića od 17mj.,pa žena najboljem mužu na svijetu..haha .Zovem se Andrea, 29 god.,trenutno na zasluženom porodiljnom. Volim prirodu i sve što je prirodno..hehe,u slobodno vrijeme pišem za časopise o zdravoj hrani i dojenju...pomažem mamama i bebama i imam 2 grupe na tu temu na FB. Ovdje sam zbog druženja i upoznavanja još divnih mama i beba i ako trebam dati koji savijet ! Drago mi je da većina vas ima puno dječice...eto toliko za sada od mene ..lp
Imenjakinjo haha naravno da i ja još trebam informacije i učim...Grupe su : Moja podrška dojenju-Zagreb, Zdrava prehrana beba i djece. lp
mmama Matea, 24, tata Marijan i anđelčić Patrik, za 5 mj se širimo pa se javimo, nekak mi se čini da bude Dunja, nezz jošš, pozz curke, mamee!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji