Rodiliste Gospic

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matejic
    18. Studeni 2014. 20:39

Pozdrav svima 
    Planiram roditi u Gospicu (21.3.). Ima li netko iskustva s njihovim rodilištem?

tena123
    18. Studeni 2014. 20:45

nadam se da ću uskoro ja imati. planiram tamo roditi i mislim da sam jedina ovdje.. termin mi je 28.12. (iako doktori očekuju ranije) pa ćemo vidjet..

majakay
    24. Siječanj 2015. 09:43

Pozdrav buduce mamice :)
    Ja sam rodila u Gospicu u 10mj,sam porod je bio odlican,puno podrske,sestre su bile ok i doktori.
    No,ja sam stigla u ponoc,od 2h sam imala bolne trudove gdje su me sestre ignorirale i bile prilicno bezobrazne,sve sto sam htjela je koja rijec potpore kod trudova,umjesto toga,ostavile du me samu u sobi da se previjam na krevetu.Nisam tako zamisljala svoj prvi porod..
    Prebacili su me u rodiliste oko 6 sat i rodila u 8. Od 6 je bilo super,ali ovu agoniju od ponoci dotad nikad necu zaboraviti. 
    Mislim da je bolje bilo onima koje su stigle u normalno radno vrijeme :)
    Recite bebicama nek pricekaju do jutra :p

Sretno buducim mamama!

• matejic
    25. Siječanj 2015. 15:09

Hvala na odgovorima..  a koja vam je doktorica bila?

tena123
    25. Siječanj 2015. 15:18

meni je bio Gusić, inače ga svi hvale, ali ja baš ne bi znala kakav je, čini mi se baš ok.. mislim da me dva puta pregledao i baš sve ostalo je odradila babica Nada koja mi je pomogla sa svim i za nju imam samo riječi hvale..

tena123
    25. Siječanj 2015. 15:25

https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/price-s-poroda-38/p66

• matejic
    25. Siječanj 2015. 15:26

Hvala ti :)

tena123
    25. Siječanj 2015. 15:27

tu ti je moja priča s poroda na dnu stranice, ali upozoravam poduža je pa ako ti se da čitat, ako te još nešto zanima pitaj..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.