Razvoj bebe u trbuhu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar lolipop11

    lolipop11

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozz svima. Ja sam nova pa ako sam nepotrebno otvorila novu temu ispricavam se.  
    U 9. Sam tj trudnoce i jucer mi je doktorica koja me pregledavala (ne moja) gledajuci bebu uzv rekla kako joj je cudno sto je prosirena pupcana vrpca i kako joj se cini da su udovi kraci u odnosu na tjelo bebe . Ali da duzina tjela odgovara starosti. Kad sam ju pitala da mi kaze sto to moze znacit nije mi nista htjela reci  pod opravdanjem kako je to mala beba da bi se sa sigurnoscu to utvrdilo. Samo me zabrinula . Ne znam sto da mislim  samo me zabrinula. Sto vi mislite? Sto znaci prosirena pupcana vrpca? A jos vise me brinu udovi :/

    Lolipop

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.