Mislim da se potkrala greskica, danju da beba treba samo 3 sata spavanja? Promijenite to, muz mi prigovara da dijete puno spava jer je ovdje procitao da mu je 3h dovoljno, a moj odvali 3 ili 4 puta po 2 sata
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
mojem malenom sa nepunih 3 mj izasla 2 zubica..inače je napredniji ali ovo nas je jako iznenadilo..i da stvar bude zanimljivija, osim zvakanja svega sto mu dodje pod ruku nismo primjetili da ce zubici..
Pozdrav,
Zanima me curica je stara 3 mjeseca, konstantno čujem kruljenje u trbuhu..samo je na prsima i nije gladna..jel zna netko problem?
Moba djevojcica ima 3 mjsseca slini tako da imam osjecaj da ce brzo zubici.
Mi imamo 4 mj i vec sa 2 i pol mj ne zelimo spavat danju i placemo i zijevamo i cmizdimo i slinimo guramo ruke ko ludi u usta. Zaninam je i se probudi nakon 30 min i to je to i onda zivčani i navecer isto tako i kad se probudi odmah ruke u zube. Vise nezz sta bih. I samo bi se nosila a teska je
Moj bebac ce sutra dva mjeseca a vec tjedan dana su mu draze rukice u ustima od dude! Cak i moj prst grize kada cistimo usnu supljinu!! I naravno rukavici mokri od sline
Kakvo ciscenje usne supljine? Ja prvi put to cujem..
Sortiraj odgovore
Najstariji