Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mislim da se potkrala greskica, danju da beba treba samo 3 sata spavanja? Promijenite to, muz mi prigovara da dijete puno spava jer je ovdje procitao da mu je 3h dovoljno, a moj odvali 3 ili 4 puta po 2 sata
mojem malenom sa nepunih 3 mj izasla 2 zubica..inače je napredniji ali ovo nas je jako iznenadilo..i da stvar bude zanimljivija, osim zvakanja svega sto mu dodje pod ruku nismo primjetili da ce zubici..
Mi imamo 4 mj i vec sa 2 i pol mj ne zelimo spavat danju i placemo i zijevamo i cmizdimo i slinimo guramo ruke ko ludi u usta. Zaninam je i se probudi nakon 30 min i to je to i onda zivčani i navecer isto tako i kad se probudi odmah ruke u zube. Vise nezz sta bih. I samo bi se nosila a teska je
Moj bebac ce sutra dva mjeseca a vec tjedan dana su mu draze rukice u ustima od dude! Cak i moj prst grize kada cistimo usnu supljinu!! I naravno rukavici mokri od sline
Kakvo ciscenje usne supljine? Ja prvi put to cujem..
Sortiraj odgovore
Najstariji