Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mene brine stavljanje rukica u usta stalno, bojim se da ne počne sisat palac. ne znam više na koji način pokušati, osim konstantnog vađenja ruku van i stavljanje dude :)
Moja isto stalno trlja ruku o desni,vjerojatno su to zubići?!Uglavno jako slini,ima 3 mj. Isključivo dojena beba.Neznam da možda nije gladna?Ali spava mi cijelu noć,ne plače nešto pretjerano...
To i moj radi, ruke su stalno u ustima, majice stalno do pola mokre od sline...Isto ima 3 mjeseca. Ponekad čak imam osjećaj da ga desni zbilja svrbe, a čini mi se rano za zubiće...Nije to glad, to sam sigurna...
moj isto ima cijelo vrijeme prste u ustima, a i di će drugdje s njima, sad kad ih je otkrio. i curka mi je to radila, onda je malo noge papala, a onda igračke. mislim da je to normalno.
Nekako mi je poznato stalno vađenje rukica i stavljanje dude, ponekad vodimo zestoke "borbe" oko toga, i na kraju mama popusti i pusti svoju curku da žvače rukice. Izgleda da je to ta faza s 3 mjeseca koju bebe u svom razvoju moraju proci
moj miš je počeo ljutito pljuvati dudu i rađe cijelu šakicu u usta stavi, palac uglavnom... imamo 2 mjeseca i 7 dana moje malo... sigurno bolja rukica nego nekakav tamo silikon
Moj bebac ce sutra dva mjeseca a vec tjedan dana su mu draze rukice u ustima od dude! Cak i moj prst grize kada cistimo usnu supljinu!! I naravno rukavici mokri od sline
Bokic.. moja Ema je stara 4 mj.i prava je cura ...po danu ima dosta spavanja al zato mi je po noci predobra..ide spavati oko 23h i budi se da papa tek oko 7h ujutro..tako koliko god da sam se bojala jer mi je ona trece dijete da nema spavanja po noci..ja se odmorim..moja ljubav... NOA♡ENA♡EMA♡
Sortiraj odgovore
Najstariji