Radionica -Prirodno majčinstvo

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Andydea2

    Andydea2

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Tema radionice : “Prirodno majcinstvo ” - dojenje,prehrana trudnica i dojilja
    Pozivam sve članice i Vaše prijateljice buduće majke (trudnice) i majke dojilje ..majke koje žele naučiti nešto više o prehrani trudnica,dojilja..dojenju,prirodnom spavanju uz dojenje i prirodnoj njezi novorođenčeta i majke da mi se pridruže na radionici u subotu 19.3. sa trajanjem od 15:30h -17:30 h ,Brozova 12 , Zagreb
    Na radionicu možete doći i sa svojom dječicom (molim naglasiti dob. bebe /djeteta u prijavi) .Uz voćne smoothie za trudnice ,moći ćete degustirati i u hrani koju ću Vam prezentirati kao i malu brošuru sa bitnim detaljima o zdravoj vege prehrani u trudnoći i dojenju.
    Cjena radionice po osobi je 100 kn -napomena; potrebno uplatiti 5 dana ranije (prije početka radionice)
    Prijave su ograničene (kao i br.beba /djece) -molim javiti se u moj inbox na face-u (Andrea Despotović) 
    Veselim se Vašem odazivu..

    https://www.facebook.com/events/587706258059083/ [facebook.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.