Prva slova

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    17. Srpanj 2014. 12:33

Koje je slovo vaše dijete prvo naučilo pisati? Pet odgovorana ovo pitanje koje nam ostavite u raspravi ispod člankaod četvrtka 17. srpnja do srijede 23. srpnja do 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna, zbirkom "Prva vježbenica" u izdanjuForum d.o.o.
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/darujemo-vam-prvu-vjezbenicu-za-ucenje-pisanja-1758

edi
    17. Srpanj 2014. 13:15

Prvo slovo koje je naučio pisati moj sin bilo je "T"  

• RRENI
    17. Srpanj 2014. 13:42

Prvo slovo koje je moj sin naučio pisati je slovo A

ninanesto
    17. Srpanj 2014. 13:48

Moj sin je stalno trazio da ga naucim kako da napise mama...tako da prva dva slova koja je naucio su bila M i A ❤

• monstrum
    17. Srpanj 2014. 14:01

Prvo je naučila slovo T jer joj ime počinje s tim slovom, a kako je bila super znatiželjna, i stalno ispitivala kako se njeno ime piše, tako je to i naučila.. uvjerila sam se da su djeca stvarno kao spužve, i da se to ne kaže samo tako..stvarno upijaju informacije bez granica, uglavnom one dobre, ali se ponekad desi i neka koju nisu ni trebali čuti, a kamoli zapamtiti i naučiti. :)

• ZvjezdicaZg
    17. Srpanj 2014. 14:02

Stariji sin je prvo naučio pisati slovo F jer je to početno slovo njegovog imena. Mlađi sin me neki dan iznenadio jer je napisao slovo N u svom imenu, ostala slova su bile neke crtice :)

• PETRICA178
    17. Srpanj 2014. 14:23

Prvo slovo je bilo slovo "I" - možda slučajno. A onda smo polako učili koje je to slovo.

• morena_
    17. Srpanj 2014. 16:40

Veliko slovo I. :)

• Ivanas
    18. Srpanj 2014. 06:26

Prvo slovo koje je napisao bi bilo O ,  samo smo se  nadovezali na krug :)

• Tonkica11
    18. Srpanj 2014. 08:27

Prvo je naučila pisati slova I, O, U..vrlo brzo nakon toga A, V, D....i ostala...sad znamo pisati sva velika slova, neka mala...i par jednostavnijih riječi napiše sama. Moramo sad malo više vježbati jer sljedeće godine kreće u školicu :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.