Koje je slovo vaše dijete prvo naučilo pisati? Pet odgovorana ovo pitanje koje nam ostavite u raspravi ispod člankaod četvrtka 17. srpnja do srijede 23. srpnja do 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna, zbirkom "Prva vježbenica" u izdanjuForum d.o.o.
https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/darujemo-vam-prvu-vjezbenicu-za-ucenje-pisanja-1758
Moj sin je stalno trazio da ga naucim kako da napise mama...tako da prva dva slova koja je naucio su bila M i A ❤
Prvo je naučila slovo T jer joj ime počinje s tim slovom, a kako je bila super znatiželjna, i stalno ispitivala kako se njeno ime piše, tako je to i naučila.. uvjerila sam se da su djeca stvarno kao spužve, i da se to ne kaže samo tako..stvarno upijaju informacije bez granica, uglavnom one dobre, ali se ponekad desi i neka koju nisu ni trebali čuti, a kamoli zapamtiti i naučiti. :)
Stariji sin je prvo naučio pisati slovo F jer je to početno slovo njegovog imena. Mlađi sin me neki dan iznenadio jer je napisao slovo N u svom imenu, ostala slova su bile neke crtice :)
Prvo slovo je bilo slovo "I" - možda slučajno. A onda smo polako učili koje je to slovo.
Prvo slovo koje je napisao bi bilo O , samo smo se nadovezali na krug :)
Prvo je naučila pisati slova I, O, U..vrlo brzo nakon toga A, V, D....i ostala...sad znamo pisati sva velika slova, neka mala...i par jednostavnijih riječi napiše sama. Moramo sad malo više vježbati jer sljedeće godine kreće u školicu :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji