Vaki sretan rockas :).
Evo mene s pregleda, beba je bila dosta aktivna na uzv-u tako da je komp prvi put izmjerio da ima 3700, a drugi put 3200 s time da je ginekologica rekla da je po njoj na 3400 🤷♀️, a na ctg-u je pak spavala tako da su ju morali buditi 😂. Nisam dobila nikakvo objasnjenje ctg-a niti vaginalnog pregleda, racunala sam da ce pisati u nalazu jer sam tako navikla i kod svog ginekologa ali nista, poslije se nisam mogla vratiti jer je vec druga curka usla unutra tako da neznam kakvo je stanje, bezveze.
Prijavljujem iduci pregled u nedjelju :).
E da i izgubila sam kilu tako da sam na +8
Bravi na super pregledu, koliko ti je beba imala u 32 tjednu otprilike…meni od tad nisu gledali tezinu a tad je vec bio veliki po njihovom…imao je 2144 g
Imala je 2055 :). Kak to da ti nisu gledali tezinu?
Pa nemam pojma...tad sam bila na uzv kod privatnika...i sa 35 tjedana sam krenula u vinogradsku...tamo mi rade samo vaginalni i ctg...niti jednom mi nisu uzv napravili,ne kuzim zasto 😓 Znaci i ti imas veliku bebolinu...moj onda nije ispod 3700, 3800 sad 🙈🙈🙈
S cim namazati bebu kad izbije tak neki osip od hrane?
Pitat ću patonažnu jer će mi doći za par dana. Možda ode samo od sebe do tada...
Vjerojatno su lješnjaci bili okidač. Mada sam jučer jela i voće iz kompota, a dosad nisam jela ništa slatko.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ni sa cim mazati osip, kupati u obicnoj vodi bez ili sa malo sampona/ulja sta vec koristite
Ako je gljivicni osip sto zna biti u pelenskoj regiji onda ped da kremu, a ovako ni sa cim
It’s a baby boy💙
Evo mene s pregleda, beba je bila dosta aktivna na uzv-u tako da je komp prvi put izmjerio da ima 3700, a drugi put 3200 s time da je ginekologica rekla da je po njoj na 3400 🤷♀️, a na ctg-u je pak spavala tako da su ju morali buditi 😂. Nisam dobila nikakvo objasnjenje ctg-a niti vaginalnog pregleda, racunala sam da ce pisati u nalazu jer sam tako navikla i kod svog ginekologa ali nista, poslije se nisam mogla vratiti jer je vec druga curka usla unutra tako da neznam kakvo je stanje, bezveze.
Bravi na super pregledu, koliko ti je beba imala u 32 tjednu otprilike…meni od tad nisu gledali tezinu a tad je vec bio veliki po njihovom…imao je 2144 g
Pa nemam pojma…tad sam bila na uzv kod privatnika…i sa 35 tjedana sam krenula u vinogradsku…tamo mi rade samo vaginalni i ctg…niti jednom mi nisu uzv napravili,ne kuzim zasto 😓 Znaci i ti imas veliku bebolinu…moj onda nije ispod 3700, 3800 sad 🙈🙈🙈
Kad imas opet pregled? Vjerojatno ga ne rade ako je ctg uredan 🤷♀️, spomeni im sljedeci put kad ces ic. Ja sam se bila zbunila kad su me pitali dal je trudnoca manja jer sam mislila da je to ono na slikici kad ti pise kolke su mjere i za koji tjedan odgovara tak da sam zato isla prvo na uzv 😂. Veliki bebaci hehe, bit ce nam lakse :)
Ni sa cim mazati osip, kupati u obicnoj vodi bez ili sa malo sampona/ulja sta vec koristite
Ako je gljivicni osip sto zna biti u pelenskoj regiji onda ped da kremu, a ovako ni sa cim
Uvijek zaboravim da si nam ti tu stručna... 💓
Prištići se već povlače, sami od sebe.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Fever draga, ne bih te gnjavila ali jel mi možeš dati savjet-bebi mi se po jednoj strani lica izbacio nekakav osip, onako sitni crveni prištići, primjetila sam da se pojača kad leži na toj strani pa se uznoji, inače se gotovo ne vidi...trebam li mazati i ako da, što mi preporučuješ? Imam neku uriage hidratantnu ali ne vidim da pomaže...
Moja cura spava cijeli dan, doslovno pojede, spava, presvučemo se pojede pa spava... sve me strah noći i kakvo će stanje biti.
Napokon je krenula kakati i piškiti kako treba, a možda nam sutra dođe patronažna da je izvazemo. Nadam se da je dobila nešto na kilaži, jer s prošlom malom mi je to bas bio stres.
Pa nemam pojma…tad sam bila na uzv kod privatnika…i sa 35 tjedana sam krenula u vinogradsku…tamo mi rade samo vaginalni i ctg…niti jednom mi nisu uzv napravili,ne kuzim zasto 😓 Znaci i ti imas veliku bebolinu…moj onda nije ispod 3700, 3800 sad 🙈🙈🙈
Curke ni meni vam u Vinogradskoj nisu uopce radili uzv preko trbuha, do kraja nisam znala kolka je , samo vaginalno i ctg, i plodnu na kraju 👀 zadnji put sam sa 32. znala da ima 3260 👀
Meddle isto nista, pretpostavljam da je od omeksivaca ako ste ju naslanjali na sebe ( s obzirom da je samo lokaliziran na lice) a vi npr koristite neki koji nije baby :-D ne vjerujem da je od znoja osim ako vam je jako toplo u sobi.
Ali nicim tretirati, mozes blazinicom i cistom vodom umiti samo
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji