Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    22. Travanj 2020. 12:32

Vaki sretan rockas 🥳💝

Vaki
    22. Travanj 2020. 12:42

Hvala vam cure! 
    Jučer sam jela tortu i mali mi je danas dobio prištiće oko usta. Pa zar je to moguće tako brzo? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

mom3
    22. Travanj 2020. 12:49

Vaki sretan rodjendan sa zakasnjenjem 🎊🎉
    jagodica_bobica25 ja ti idem na ctg prakticki svaka 3 dana.. Nema pratnje ni tu nazalost. Uzmi si neku cokoladicu i vode ili soka jer zadnja 2 puta kada sam bila doktora nije bilo do 11h jer su svaki put bili u sali na carskom. Tako da u prosjeku provedem 3-4 sata na Svarci. Kada nema operacija onda ide brzo. 

• monalisa
    22. Travanj 2020. 12:50

Vaki

Hvala vam cure!
    Jučer sam jela tortu i mali mi je danas dobio prištiće oko usta. Pa zar je to moguće tako brzo?

Da moguce je, sve ono kaj pojedemo kroz par sati se pocne razgradivati i odlaziti u mlijeko, ocito mu nekaj smeta od sastojaka iz torte

skoljka
    22. Travanj 2020. 12:52

Evo sad vidim pa on je sad usao u 9ti tjedan, pa ovo je sigurno najava skoka 🙉, pa covjece samo sto je prosao 6ti tjedan pa vec 9ti.

Brankica evo takav je i moj od jutros, bit ce da je i tvojoj skok, vidim da je i ona usla u 3 tjedan.

Monalisa preslatki bodici 😉

Jahanara oo pa kod tebe pravi buso sad, ali i dalje ai zgodna 👍🏻

Vaki pa sretan ti rockas 🥳🥳🎂🥂

Sirenita i Mommy nadam se da se vec mazite sa bebicama i da je sve proslo dobro 🤗

My baby
    22. Travanj 2020. 13:03

Jahanara lijepi trbuscic🥰

• Anita91
    22. Travanj 2020. 13:17

Vaki sretan rockas :).
    Evo mene s pregleda, beba je bila dosta aktivna na uzv-u tako da je komp prvi put izmjerio da ima 3700, a drugi put 3200 s time da je ginekologica rekla da je po njoj na 3400 🤷‍♀️, a na ctg-u je pak spavala tako da su ju morali buditi 😂. Nisam dobila nikakvo objasnjenje ctg-a niti vaginalnog pregleda, racunala sam da ce pisati u nalazu jer sam tako navikla i kod svog ginekologa ali nista, poslije se nisam mogla vratiti jer je vec druga curka usla unutra tako da neznam kakvo je stanje, bezveze. 
    Prijavljujem iduci pregled u nedjelju :).
    E da i izgubila sam kilu tako da sam na +8 

sagi
    22. Travanj 2020. 13:29

Anita91

Evo mene s pregleda, beba je bila dosta aktivna na uzv-u tako da je komp prvi put izmjerio da ima 3700, a drugi put 3200 s time da je ginekologica rekla da je po njoj na 3400 🤷‍♀️, a na ctg-u je pak spavala tako da su ju morali buditi 😂. Nisam dobila nikakvo objasnjenje ctg-a niti vaginalnog pregleda, racunala sam da ce pisati u nalazu jer sam tako navikla i kod svog ginekologa ali nista, poslije se nisam mogla vratiti jer je vec druga curka usla unutra tako da neznam kakvo je stanje, bezveze.

Bezveze da nema objašnjenja, ali bitno da je sve ok.
    Meni je 8.5 prvi pregled u bolnici. 

• Anita91
    22. Travanj 2020. 13:47

sagi

Anita91

Bezveze da nema objašnjenja, ali bitno da je sve ok.
    Meni je 8.5 prvi pregled u bolnici.

Pa da, al dobro valjda bi reko da se nesto desava ako nista saznat cu u nedjelju 🤣.
    Ma super, taman ces bit 38 tj 🤗

skoljka
    22. Travanj 2020. 13:54

Jeste li ovih dana ulazile na web h&m, ja nemogu nikako uci, danima mi vec pise pokusajte poslije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.