Hvala vam cure!
Jučer sam jela tortu i mali mi je danas dobio prištiće oko usta. Pa zar je to moguće tako brzo?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki sretan rodjendan sa zakasnjenjem 🎊🎉
jagodica_bobica25 ja ti idem na ctg prakticki svaka 3 dana.. Nema pratnje ni tu nazalost. Uzmi si neku cokoladicu i vode ili soka jer zadnja 2 puta kada sam bila doktora nije bilo do 11h jer su svaki put bili u sali na carskom. Tako da u prosjeku provedem 3-4 sata na Svarci. Kada nema operacija onda ide brzo.
Hvala vam cure!
Jučer sam jela tortu i mali mi je danas dobio prištiće oko usta. Pa zar je to moguće tako brzo?
Da moguce je, sve ono kaj pojedemo kroz par sati se pocne razgradivati i odlaziti u mlijeko, ocito mu nekaj smeta od sastojaka iz torte
Evo sad vidim pa on je sad usao u 9ti tjedan, pa ovo je sigurno najava skoka 🙉, pa covjece samo sto je prosao 6ti tjedan pa vec 9ti.
.
Brankica evo takav je i moj od jutros, bit ce da je i tvojoj skok, vidim da je i ona usla u 3 tjedan.
.
Monalisa preslatki bodici 😉
.
Jahanara oo pa kod tebe pravi buso sad, ali i dalje ai zgodna 👍🏻
.
Vaki pa sretan ti rockas 🥳🥳🎂🥂
.
Sirenita i Mommy nadam se da se vec mazite sa bebicama i da je sve proslo dobro 🤗
Vaki sretan rockas :).
Evo mene s pregleda, beba je bila dosta aktivna na uzv-u tako da je komp prvi put izmjerio da ima 3700, a drugi put 3200 s time da je ginekologica rekla da je po njoj na 3400 🤷♀️, a na ctg-u je pak spavala tako da su ju morali buditi 😂. Nisam dobila nikakvo objasnjenje ctg-a niti vaginalnog pregleda, racunala sam da ce pisati u nalazu jer sam tako navikla i kod svog ginekologa ali nista, poslije se nisam mogla vratiti jer je vec druga curka usla unutra tako da neznam kakvo je stanje, bezveze.
Prijavljujem iduci pregled u nedjelju :).
E da i izgubila sam kilu tako da sam na +8
Evo mene s pregleda, beba je bila dosta aktivna na uzv-u tako da je komp prvi put izmjerio da ima 3700, a drugi put 3200 s time da je ginekologica rekla da je po njoj na 3400 🤷♀️, a na ctg-u je pak spavala tako da su ju morali buditi 😂. Nisam dobila nikakvo objasnjenje ctg-a niti vaginalnog pregleda, racunala sam da ce pisati u nalazu jer sam tako navikla i kod svog ginekologa ali nista, poslije se nisam mogla vratiti jer je vec druga curka usla unutra tako da neznam kakvo je stanje, bezveze.
Bezveze da nema objašnjenja, ali bitno da je sve ok.
Meni je 8.5 prvi pregled u bolnici.
Bezveze da nema objašnjenja, ali bitno da je sve ok.
Meni je 8.5 prvi pregled u bolnici.
Pa da, al dobro valjda bi reko da se nesto desava ako nista saznat cu u nedjelju 🤣.
Ma super, taman ces bit 38 tj 🤗
Jeste li ovih dana ulazile na web h&m, ja nemogu nikako uci, danima mi vec pise pokusajte poslije
Sortiraj odgovore
Najstariji