Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    13. Travanj 2020. 14:17

Maja 3

Ctg uredan..i uzv uredan. Za 2 dana kontrola ak se nesto ne pokrene. Evo i pitala za masku na porodu. Rekao mu dr da ju netrebam imat. Tako da valjda po svim radi.

U kojoj bolnici si ti,sve mi se pobrkalo 🤔

sirenita
    13. Travanj 2020. 14:29

MickeyMouse

Maja izgleda da ćemo mi i docekat i prešišati termin. Ja isto imam kontrolu za dva dana. I super za masku, bas ću i ja pitati svog doktora u srijedu kakva je praksa u Sisku.
    Sirenita u kakvom si ti stanju? 😄

U stanju ludovanja 😅 
    Jučer trudovi, spuste se na 4,5min, pa traju, bol iz ledja..i kasnije se razmak poveća. Preko noći se skroz smiri (uvijek), i danas evo nista 😕 kontrola u sri 8:15

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

brankica09
    13. Travanj 2020. 14:45

sirenita

MickeyMouse

Maja izgleda da ćemo mi i docekat i prešišati termin. Ja isto imam kontrolu za dva dana. I super za masku, bas ću i ja pitati svog doktora u srijedu kakva je praksa u Sisku.

U stanju ludovanja 😅
    Jučer trudovi, spuste se na 4,5min, pa traju, bol iz ledja..i kasnije se razmak poveća. Preko noći se skroz smiri (uvijek), i danas evo nista 😕 kontrola u sri 8:15

Sirenita meni je bilo tako, za 2 dana rodila 👀 🤞💪 

sirenita
    13. Travanj 2020. 15:00

brankica09

sirenita

MickeyMouse

U stanju ludovanja 😅
    Sirenita meni je bilo tako, za 2 dana rodila 👀 🤞💪

Mene cijeli tjedan trudovi tako zezaju, pa se u noći smiri sve 😅 ali jučer prvi put da je išlo iz ledja i da je bilo žešće. Inače ih imam i preko dana, ali danas začudo nista, samo se beba rasteže. Nadam se da će biti pomaka makar u sri na kontroli 🤞🏻

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maja 3
    13. Travanj 2020. 15:10

Pupi30

Maja 3

Ctg uredan..i uzv uredan. Za 2 dana kontrola ak se nesto ne pokrene. Evo i pitala za masku na porodu. Rekao mu dr da ju netrebam imat. Tako da valjda po svim radi.

U kojoj bolnici si ti,sve mi se pobrkalo 🤔

Karlovac

Maja 3
    13. Travanj 2020. 15:11

sirenita

MickeyMouse

U stanju ludovanja 😅

Nema preko reda😂😂😂

Maja 3
    13. Travanj 2020. 15:16

Mene cak i dr danas pitao jel znam kako se djeca tjeraju van...😂😂😂
    Kao odi doma..pa probaj potaknut..😂

sirenita
    13. Travanj 2020. 15:26

Maja 3

sirenita

MickeyMouse

U stanju ludovanja 😅

Nema preko reda😂😂😂

Hahaha a termin je ionako 15.4. 😅

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

skoljka
    13. Travanj 2020. 15:36

Ovo moje djete je odlucilo danas da ne spava, budan od 6h, odspavao od 11-12h i to u polusnu. Stavim ga da doji,  svaki put malo nesto doji i pljune, pa se smije, oci mu kolutaju da zaspi ali nista. Pa sam mu dala ad misleci da je gladan pa zato nece da zaspi, pojeo (on bi i cevap pojeo da mu sad dam 🙈😂) i nastavio zvjerat okolo i kenjkat kad mu nesto dosadi. Legla pored njeg dala mu dudu i tjesilicu preko glave, zaspao i za pet minuta najbudniji. Al svejedno sam uspjela burek napraviti za rucak doduse kasni 😂😂

Majo nece te pa nece 🙈

Maja 3
    13. Travanj 2020. 15:41

Ja sam danas 40 tj..neznam kak je dr  sracunala 15 termin. A i ticker mi tako vodi. I dr se danas cudio..kaze da je danas termin..i da jos imam 10 tak dana fore sro oni pustaju. Inace dr mi se svidio..neki zafrkant...kao nemoj danas..odi sutra..njegova smjena je do 7 ujutro..imali su guzvu preko Uskrsa valjda. I kao kako god...za 2 dana se vidimo..ili na odjelu..ili u ambulanti na pregledu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.