Nama danas skroz cudan dan. Prvo je prijepodne bila stalno budna, a onda je skoro citavo poslijepodne spavala. Onda oko 7 je pocelo kao da grceve ima plakati, nije predugo trajalo tako da neznam jesu grcevi ili se prejela ili sto je to bilo. I onda kad se smirila opet je jela i poslije toga opet spavanje i vec vidim da ce vesela noc biti.
Moja je isto stucala u trbuhu cesto i sad isto cesto stuca.
Mene je bas uhvatila neka nervoza veceras,boli me gornji dio ledja i glava i svaki zvuk koji cujem me toliko iritira...a snaga u tijelu cista nula. A hemici cu danas isto u svojoj punoj snazi 🤦♀️Govorim muzu bas da me veceras uhvate trudovi ja ne znam kako bi to fizicki i psihicki izvela...bas se grozno osjecam a nemam poseban razlog.
I moj mali stuca, po 3x dnevno. I svako stucanje traje 10ak min. Evo, upravo sad dok pisem stuca i to mu je danas treci put :) Bude mi ga cesto zao kad pritom poskakuje i rasteze se... a ne mogu mu pomoci ❤️
Mene je bas uhvatila neka nervoza veceras,boli me gornji dio ledja i glava i svaki zvuk koji cujem me toliko iritira…a snaga u tijelu cista nula. A hemici cu danas isto u svojoj punoj snazi 🤦♀️Govorim muzu bas da me veceras uhvate trudovi ja ne znam kako bi to fizicki i psihicki izvela…bas se grozno osjecam a nemam poseban razlog.
Suosjecam s tobom... ovo sto si zadnje napisala, bas se tako i ja osjecam ovaj tjedan. Zamislim si da me sad ulove trudovi da ne znam kak bih... nisam spremna... vjerojatno se velikim dijelom tako osjecam zbog ove situacije s koronom. Dragi ne smije samnom da mi bude podrska i da skupa docekamo i pozdravimo svog prvog bebaca, pa maska za lice s kojom isto nznm kak cu disati tijekom poroda, atmosfera koja ce biti u bolnici i medju lijecnicima i sestrama i tak... trebam se mentalno pripremiti za potpuno drugacije iskustvo od prije ocekivanog :/
Tak se ja osjecam zadnjih dana kad idem cesce na wc
Razmisljam isuse zamisli da mi sad pukne vodenjak u pol noci, a meni se tako spavaaaa
Ili danas smo lezali u krevetu do 10, bas kazem muzu, ovo nam je zadnje spavanje do 10-11 vikendom, s malcem ce to bit ranojutarnje mazenje
It’s a baby boy💙
Mene je bas uhvatila neka nervoza veceras,boli me gornji dio ledja i glava i svaki zvuk koji cujem me toliko iritira…a snaga u tijelu cista nula. A hemici cu danas isto u svojoj punoj snazi 🤦♀️Govorim muzu bas da me veceras uhvate trudovi ja ne znam kako bi to fizicki i psihicki izvela…bas se grozno osjecam a nemam poseban razlog.
Suosjecam s tobom… ovo sto si zadnje napisala, bas se tako i ja osjecam ovaj tjedan. Zamislim si da me sad ulove trudovi da ne znam kak bih… nisam spremna… vjerojatno se velikim dijelom tako osjecam zbog ove situacije s koronom. Dragi ne smije samnom da mi bude podrska i da skupa docekamo i pozdravimo svog prvog bebaca, pa maska za lice s kojom isto nznm kak cu disati tijekom poroda, atmosfera koja ce biti u bolnici i medju lijecnicima i sestrama i tak… trebam se mentalno pripremiti za potpuno drugacije iskustvo od prije ocekivanog :/
A to za maskicu me totalno poremetilo...meni je zacepljen nos cijelu trudnocu i ne mogu zbog toga spavati kako treba i ja stvarno ne znam kako cu jos s maskicom radjati...ugusiti cu se tamo.
Suosjecam s tobom… ovo sto si zadnje napisala, bas se tako i ja osjecam ovaj tjedan. Zamislim si da me sad ulove trudovi da ne znam kak bih… nisam spremna… vjerojatno se velikim dijelom tako osjecam zbog ove situacije s koronom. Dragi ne smije samnom da mi bude podrska i da skupa docekamo i pozdravimo svog prvog bebaca, pa maska za lice s kojom isto nznm kak cu disati tijekom poroda, atmosfera koja ce biti u bolnici i medju lijecnicima i sestrama i tak… trebam se mentalno pripremiti za potpuno drugacije iskustvo od prije ocekivanog :/
A to za maskicu me totalno poremetilo…meni je zacepljen nos cijelu trudnocu i ne mogu zbog toga spavati kako treba i ja stvarno ne znam kako cu jos s maskicom radjati…ugusiti cu se tamo.
Baš o tome i ja razmišljam. Ja ću ju skinuti ako bude trebalo ne vidim načina na koji će me natjerati da ju stavim. Zalijepiti na lice? Cura koja je nedavno rekla da ju je skinula, opomenuli su ju,ali nije ju stavila jer nije mogla disati i to je to. Ne brinimo se barem oko toga, neće nam još i kisik uzeti 😃
Mene toliko boli pi*da danas da isto mislim ako krene danas, nema sanse da tiskam ili nešto
Tak se ja osjecam zadnjih dana kad idem cesce na wc
Razmisljam isuse zamisli da mi sad pukne vodenjak u pol noci, a meni se tako spavaaaa
Ili danas smo lezali u krevetu do 10, bas kazem muzu, ovo nam je zadnje spavanje do 10-11 vikendom, s malcem ce to bit ranojutarnje mazenje
Daaa ja svaki put kad se nocu dizem na wc i jedva se dosetam do wc koliko mi se spava pomislim...uskoro ces se dizati isto tako ali se neces moci popiskiti i nazad u krevet nego ces biti budna neko vrijeme i hraniti svoju bebilicu i tom trenu mi se to cini kao nemoguca misija 🤣🤣🤣
Pozdrav svima :)
Nova sam ovdje i zanima me ima li netko iskustva sa bolovima u lijevoj strani trbuha koji se sire prema pupku. Trudna sam 23+3 i znalo mi se to vec dogoditi,ali me popustilo,sada se opet ponovilo i traje vec 24h.
Kao da boli ispod rebra i osjecaj zna biti kao da vas netko pika nozem vise po gornjem dijeli trbuha,jos mi se uz to dogodilo da me uhvatila dosta jaka bol iza u ledima,takoder u lijevom dijelu leda. Bila sam danas za svaki slucaj na ultrazvuku i sve je oke sa bebom,nisam ni otvorena ni nista. Da li je moguce jer mi je sada trbuh u kratko roku dosta narastao i jer se pocinje to sve vise siriti sve?
Bol je prisutna cak i dok legnem na leda,ili na bok,sto prije nije bilo tako.
Hvala vam puno unaprijed,lp :)
A to za maskicu me totalno poremetilo…meni je zacepljen nos cijelu trudnocu i ne mogu zbog toga spavati kako treba i ja stvarno ne znam kako cu jos s maskicom radjati…ugusiti cu se tamo.
Baš o tome i ja razmišljam. Ja ću ju skinuti ako bude trebalo ne vidim načina na koji će me natjerati da ju stavim. Zalijepiti na lice? Cura koja je nedavno rekla da ju je skinula, opomenuli su ju,ali nije ju stavila jer nije mogla disati i to je to. Ne brinimo se barem oko toga, neće nam još i kisik uzeti 😃
Mene toliko boli pi*da danas da isto mislim ako krene danas, nema sanse da tiskam ili nešto
Nece nas valjda nocas bas uhvatiti,ocito nas vise ima dan D 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji