I meni su jucer gace bile mokre i isto sam si mislila da nije plodna voda pa sam panicarila, ali bilo je i dosta toplo 😂
Ja sam se isto preznojavala prije poroda, usred noci bi se probudila i isla presvlaciti gace.
Brankica ja sam na carski i kako znam puno zena koje su isle na carski kod svake ti je drugacije. Mene sam rez vanjski nije uopce puno bolio nego unutra desno na kraju reza pa malo iznad, to me i sad zna nekad malo zaboliti kad mi se starija kcer nasloni na trbuh.
Ctg uredan..i uzv uredan. Za 2 dana kontrola ak se nesto ne pokrene. Evo i pitala za masku na porodu. Rekao mu dr da ju netrebam imat. Tako da valjda po svim radi.
Izgleda da nista prije termina Maja! Super da ne treba maska! Jel ti uvijek isti dr ili se mijenjaju?
Maja izgleda da ćemo mi i docekat i prešišati termin. Ja isto imam kontrolu za dva dana. I super za masku, bas ću i ja pitati svog doktora u srijedu kakva je praksa u Sisku.
Sirenita u kakvom si ti stanju? 😄
Danascmi je dr Karahasan bio..valjda sam dobro prezime napisala..a 2 puta prije dr Marijan
Pozdrav ,ovdje mama s foruma ljetnih beba koja treba roditi krajem svibnja. Zanima me ima li koja koja čeka porod ili je nedavno rodila u OB Bračak, Zabok ? Rodila sam prošle godine tamo ,ali ne znam jesu li se stvari što mijenjale sad u posljednje vrijeme?
Sreća mamina
Dobrodošao
Ja sam se isto preznojavala prije poroda, usred noci bi se probudila i isla presvlaciti gace.
Brankica ja sam na carski i kako znam puno zena koje su isle na carski kod svake ti je drugacije. Mene sam rez vanjski nije uopce puno bolio nego unutra desno na kraju reza pa malo iznad, to me i sad zna nekad malo zaboliti kad mi se starija kcer nasloni na trbuh.
Mellorine mene bas na rubovima steze, pogotovo kad se dizem 🙈 vjerojatno i zato jer je sutra tjedan dana pa je mozda jos rano 🤷♀️ hvala ti 🤩 bude proslo i to 💪i da te pitam jos jesu ti noge naotekle jos vise nakon carskog?
Brankica ja sam na carski i kako znam puno zena koje su isle na carski kod svake ti je drugacije. Mene sam rez vanjski nije uopce puno bolio nego unutra desno na kraju reza pa malo iznad, to me i sad zna nekad malo zaboliti kad mi se starija kcer nasloni na trbuh.Mellorine mene bas na rubovima steze, pogotovo kad se dizem 🙈 vjerojatno i zato jer je sutra tjedan dana pa je mozda jos rano 🤷♀️ hvala ti 🤩 bude proslo i to 💪i da te pitam jos jesu ti noge naotekle jos vise nakon carskog?
Jesu da to se voda nakupi, ali kroz par dana je proslo
Jahanara to se popiskisisto se meni desava kad kisem 😂.moram se drzat i gore i dole i djeca mi se uvijek smiju.
Ja sam sad sam psom prosetala sat vremena i ubise me alergije,tako da Jahanara isto nam je po pitanju toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji