Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anita91
    12. Travanj 2020. 16:01

Cure sretan i blagoslovljen Uskrs 🐣!

Moja isto dosta stuca, nekad imam osjecaj koda ce mi guzica progovoriti 😂, pitala sam svog gin dal to normalno jer sam na googlu procitala svasta pa je rekao da je normalno i da je jednostavno takva beba 😊

Jahanara
    12. Travanj 2020. 16:15

malina08

Jahanara

Ajme cure toliko sam se najela da cu se raspuknuti. Narednih dana nema vage🐷

I ja, imam osjecaj da ce mi opna popucat :D a u utorak pregled kod gina i vaganje :D

Skidat cemo uskoro kile😉

Anita91

Cure sretan i blagoslovljen Uskrs 🐣!

Moja isto dosta stuca, nekad imam osjecaj koda ce mi guzica progovoriti 😂, pitala sam svog gin dal to normalno jer sam na googlu procitala svasta pa je rekao da je normalno i da je jednostavno takva beba 😊

E na tom dijelu i ja najvise osjetim stucanje🤭

• monalisa
    12. Travanj 2020. 16:23

Cure sretan vam Uskrs 🐇🐣
    Evo slikice i od nas dvije 🙈 naspram vasih busa ja ocito nosim blizance 😅 https://ibb.co/MVbBCK6

Jahanara
    12. Travanj 2020. 16:36

Divna busa Monalisa🥰 

Vaki
    12. Travanj 2020. 17:43

Brankice - činilo mi se duže... Mogu misliti kako je onda tebi djelovalo...
    Moj vam štuca svaki dan. Znači isto kao i u trbuhu, nastavio je i kad se rodio. 
    Meni je nosiljka puno značila kod prvog djeteta jer se nikako nije htio voziti u kolicima. Sad ćemo vidjeti kako će biti. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    12. Travanj 2020. 17:44

Sretan Uskrs! 🐰
    Nadam se da ste lijepo provele dan! 
    Moje dijete je odlučilo danas ne spavati, pa nam je bilo veselo.. budna od pola 8 a zaspala u pola 4 popodne 🙈 zaspala je u međuvremenu 3x al po 10-15 min i probudi se s plačem..katastrofa.. jeeedva sam je uspavala, toliko je nervozna bila, jedva oči držala otvorene, ali se nije dala.. evo napokon spava i to dva sata..a kako ima tajmer u guzici, vjerojatno će se brzo probuditi 🤪
    Neka je komentirala nosiljke..ja baš malo prije istraživala i mislim da ćemo uzeti ergobaby ili baby tula..sad samo treba neku akciju upecati..🙂

neverland
    12. Travanj 2020. 17:46

Sretan  vam Uskrs ❤
     Ja sam u grupi i pokrenula sam slanje 😀😀😀 ali mislim da ništa od toga. Iako mi je lakše tako pa barem znam da se borim na neki način. Fever, iz osijeka mi je stigao odgovor kako je zabranjena pratnja do daljnjeg. To uopće nije do stožera nego do svake bolnice posebno. I jedni i drugi su mi tako napisali. Ne želim vam ubiti nadu, ali ako tako ostane, da svatko sam odlučuje, ništa od toga.

neverland
    12. Travanj 2020. 17:52

Tko je napisao za leđa? Ja sam se jučer satrala od posla, danas ne mogu hodati, leđa ubijaju, pi*da me boli, lijeva strana, kad stanem na lijevu nogu. Pomaže jedino sad da mirujem dva dana i bol se smanji. Čim opet budem toliko dugo na nogama, ista priča. Samo se moram moliti da me ne uhvati tako.pred porod jer neće ići, tiskati neću moći 1000%.
    A štucanje biste prepoznale, vjerujte mi. Iritantno ritmicno bockanje iznutra, kao da vas prstom bocka svake 3 sekunde. Stuca najmanje 3x dnevno 😭

sagi
    12. Travanj 2020. 18:35

Jahanara

Ajme cure toliko sam se najela da cu se raspuknuti. Narednih dana nema vage🐷

I ja 🐖 i doručak, a onda i kasni ručak tak 🙈🙉
    Tješim se da nisam ja tolko pojela nego bebač zauzima mjesta, ali svjesna sam da se samo zavaravam 😂

sagi
    12. Travanj 2020. 18:38

I moj često štuca i zna dugo potrajati 🙉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.