Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    12. Travanj 2020. 10:28

Cure Sretan Uskrs🐰
    malina08 stavila sam 15 i jos cu dodati Bar 5 , nemoj da ti toga fali ( isto sam chicco). Neki su rekli da su paket potrosili :-D

It’s a baby boy💙

Tina220210
    12. Travanj 2020. 10:29

malina08

Sretan Uskrs svima!! Cure, koliko chicco ulozaka da stavim u kofer? Stavila sam 20 al mislim da cu srezat na 10 jer nisam stavila jos neke stvari i nemam pojma hoce li stat :D

Mislim da ti 10 nebude dosta, ja sam mijenjala skoro kod svakog odlaska u wc. U nepuna 3 dana  sam potrošila sigurno 20 kom, možda i koji više. 

Vaki
    12. Travanj 2020. 11:06

malina08

Sretan Uskrs svima!! Cure, koliko chicco ulozaka da stavim u kofer? Stavila sam 20 al mislim da cu srezat na 10 jer nisam stavila jos neke stvari i nemam pojma hoce li stat :D

Ja sam potrošila 5 paketa i suprug mi je trebao još poslati. Od jednom sam stavljala 4 uloška, onda idući dan po 3. Dosta sam krvarila pa mi je i preko toga znalo otići na krevet. Nemoj šparati na ulošcima. Uzmi zasebnu torbu ili vrećicu za to ako treba. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    12. Travanj 2020. 11:10

Nosila sam cijeli paket Chicco ulozaka i mislim da sam 2 kom donijela kuci. Stavljala sam po 2. I ovaj put nosim cijeli paket.  Ne sjecam se koliko sam pelena nosila i da li trebaju maramice i krema. Tina ti si friska sa Svarce pa podijeli info.

MickeyMouse
    12. Travanj 2020. 11:16

Pozdrav svima! Sretan vam Uskrs ☺️ 
    Ja sam se najela šunke i francuske i sad mogu ići roditi 😂
    Ja sam stavila isto cca 20 komada, računam da će biti dosta ako nas puste ranije doma pogotovo.

mom3
    12. Travanj 2020. 11:38

Sretan Uskrs svima 🐇🐰
    Jutros opet bila na ctg-u, pregledu i ultrazvuku. Sve je ok. Kaze doktorica da sam 1 prst i da se beba priprema za van. Sljedeci ctg u utorak.
    Sve ih je nesto uplasio onaj prvi los ctg od prije 2 dana kada su bebi pali otkucaji sa 150 na 60 pa pusu na hladno. Danas mi je doktorica napomenula da ako se to ponovi da me odmah salju u rodiliste.
    Nadam se da bude sve ok kada je vec sve dobro do sada.

• MiniMa
    12. Travanj 2020. 11:40

Sretan Uskrs cure 🐰🐣🌷

Cure u terminu, dns udrite po ljutom hrenu mozda se nesto pokrene 🙈

Ja sam pokocena od jutra.... Jutarnju poruku slala jos iz kreveta, i ocu se kasnije dic i ne ide..... Leda dolje skroz boooole, ne mogu se opce oslonit nanlijevu nogu 🙄
    Ima koja kakav savjet za umirit bol?
    Probala sam ponovno leci, al jednom kad legnem ne mogu se sama vise ni okrenut ni ustat... Doslovno me oduzme 😢

Tina220210
    12. Travanj 2020. 11:46

Jahanara

Nosila sam cijeli paket Chicco ulozaka i mislim da sam 2 kom donijela kuci. Stavljala sam po 2. I ovaj put nosim cijeli paket. Ne sjecam se koliko sam pelena nosila i da li trebaju maramice i krema. Tina ti si friska sa Svarce pa podijeli info.

Da, ulošci definitvno nisu nešto na čemu treba štedit
     Radije ostavi ogrtač doma pa ponesi vesticu ili ponesi dodatnu torbu. Ja sam imala dosta velik kofer i torbu i koferčić s kozmetikom i nitko nije ništa rekao. Nosila sam cijeli paket pelena i uložaka, 5 spavaćica, 2 velika i 2 mala ručnika... uglavnom svega da imam sigurno za 3-4 dana. 
    Maramice trebaju, kremu sam imala ali nisam koristila jer nitko nije pitao za nju pa možda se ne koriste na tako malima?!?! Tek sam doma počela koristiti. 

Tina220210
    12. Travanj 2020. 11:48

MiniMa

Sretan Uskrs cure 🐰🐣🌷
    .
    Cure u terminu, dns udrite po ljutom hrenu mozda se nesto pokrene 🙈
    .
    Ja sam pokocena od jutra…. Jutarnju poruku slala jos iz kreveta, i ocu se kasnije dic i ne ide….. Leda dolje skroz boooole, ne mogu se opce oslonit nanlijevu nogu 🙄
    Ima koja kakav savjet za umirit bol?
    Probala sam ponovno leci, al jednom kad legnem ne mogu se sama vise ni okrenut ni ustat… Doslovno me oduzme 😢

Da možda malo podigneš na visoko noge? 

bejb2
    12. Travanj 2020. 12:56

Sretan Uskrs curke🐇😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.