Cure čestitam na urednim pregledima!
Bome vas ima koje bi mogle uskoro u rađaonu!
Mellorine bome je beba dobru težinu dobila u tjedan dana! Naša je dobila 250g prvih tj dana pa nam patronažna rekla da je to puno 🤷 bitno da oni napreduju i da su ok!
Mislim da se prejede, da bi ti bljucala i izbacila višak.
Sanja super da jede i spava! Ja imam valjda jedina zahtjevnu bebu 🤦
Mellorine moja je prošli četvrtak kod otpusta imala 3370, jutroa 3900. Samo dojimo. Jučer je recimo puno bljuckala jer se ocito prenajede... mene brinulo da nema dosta mlijeka ali ocito je sve ok😂
sirenita onda smo definitivno bile u isto vrijeme.. ja sam bila ona kojoj je svirao alarm sa ctg-a 😣
Maja 3 ja sam sutra u 9h tamo.
MickeyMouse mozda te ovaj put za prestignem 😉
Onda se vidimo sigurno..i meni rekli u 9 da dodjem!
Tako svima kažu u 9, ja sam uvijek dolazila 5-10 minuta prije 9 da budem cim prije na ctg-u. Zadnju nedjelju su imali samo 1 ctg i čekale smo do podneva, meni su zadnjoj radili jer su morali ponoviti a curi prije mene su radili sat vremena jer isto nije bio dobar. Tako da se pripremite na čekanje.. u onoj sobi su prije bila 2 ctg-a a.sad je samo 1 zbog udaljenosti.
Uf... ode još jedno jutro... Pa koliko vas je bilo tamo za ctg?
Koliko vidim šalju nas koje smo im "sumnjive"
Mene je dr narucila za tri tjedna tad cu biti u 37-tjednu i rekla mi je da u bolnicu ne primaju na ctg i preglede.Ona ce mi obaviti taj zadnji pregled i dat ce mi uputnicu za bolnicu kad krene porod.I meni iskreno drago sto preskacem taj ctg i ne cekam u bolnici.Danas mi je bilo super na pregledu,prvi put sam usla u dom zdravlja da sam jedini pacijent😂,to nikad nisam dozivjela.
Jucer sam bila 3 sata gore..ja se nadam da nas nece puno sutra bit..pa da ce brze bit gotovo. Prije su dolje bila 3 ctg-a. Dva u 1 sobi..i jedan u onoj sobi za pregled.
sirenita onda smo se možda i vidjele jutros. Bila sam u TA od 8 do 11h. Noćas imala trudove od 2:30 do 04:00h. Danas veselo u TA. 2x me stavljali na ctg, pa pregled pa ultrazvuk. Sutra moram u rodilište na ctg jer ovi ne rade. Portio 2/3 članka, cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice koje je priljubljena na ulazu zdjelice.. Očito ju spustili noćašnji trudovi.
Kada sam današnji nalaz usporedila sa zadnjim nalazom prije poroda prve kćeri, ispada da sam više otvorena sada nego onda u 39+3. Čini mi se da ću ja brzo doći na red..
Meni se cini da ćeš ti jako brzo biti spremna za porod🤪
Pupi30 meni je krenulo sa takvim roskastim iscjetkom i za 6 sati sam rodila, izgleda da je i kod tebe to sve aktivno.
Nisam zapamtila kakvu bebu očekuješ? Veliku ili malu? Ja bi rekla 68 da uzmeš.
Na pregledu sa 32 tjedna su mi rekli da ima 2144 i da je veliki decko,2 tjedna naprednija beba kao...nakon toga mi vise nisu radili uzv 🤷♀️ Nisam do sad u hm kupovala pa ne znam 🤔 Ja se isto mislim da je bolje da mu i malo puse nego da je utegnut 🙈
68 velicina za izlazak iz bolnice ako na to mislite ce vam biti veliko bebi,koliko god velika bila i 56 im je uistinu veliko kad se rode.Tako da ce vam to trebat poslije,ne znam bar je meni to bilo preveliko a nisam imala male bebe.Ne znam jel se slazu kve mamice koje imaju vise djece samnom.
68 velicina za izlazak iz bolnice ako na to mislite ce vam biti veliko bebi,koliko god velika bila i 56 im je uistinu veliko kad se rode.Tako da ce vam to trebat poslije,ne znam bar je meni to bilo preveliko a nisam imala male bebe.Ne znam jel se slazu kve mamice koje imaju vise djece samnom.
Ma ne,ne...kupujem robicu za ljeto...da ima za 7 i 8 mj pa se dvoumim izmedju 62 i 68
Karla ma proci ce i to vidjet ces kako brzo rastu, neke bebe jednostavno moraju proci te grcice i nikakve kapi im ne pomazu. Ja ti eto samo preporucam da probas da ti na trbuhu vise spava, mojoj to najbolje pomogne jer valjda tako grije trbuh pa brze to sve proradi, ja je samo tapsam po leđima dok tako ne zaspe.
Ovih dana idemo i vani budemo od 4 do 6 kad je ovako lipo vrijeme.
Tina o super je bome i tvoja dobila 😀 ma pitam kad se patronazna toliko cudi sto tako dobro dobiva samo na mom mlijeku i pita da li jos sto dodajem.
A vec vidim da ce mi se nocas opet cesce buditi jer opet spava puno od 5 do 9 uz hranjenje ali i odma zaspivanje. I onda presvlacenje i hranjenje i opet spava i nije ni cudo sto joj je u 3 vec dosta.
.
Ajmo cure jednu bebicu do jutra nije dugo 😝
Melorine da to spavanje na trbuhu ili kad je budan da bude na trbuhu svejedno bas mome pomaze, danas je pat puta imao ispade vristanja i poslije toga cujem da prdi ili kaka. I kad sam ga stavila da spava na tebuh tako se isprdio umirali smo mu 😂😂
I mi idemo u to vrijeme vani 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji