I opet ni danas ništa od ovih naših trudnica 😊 ajmooo curke, nismo dugo bebicu novu dobile na forumu 💞
Je li koja od vas naručivala robicu sa sinsaya? Kakve su veličine? Slične h&m-u ili manji kalupi tipa c&a?
Po meni je slicno hm robici
Pozdrav svima!
Kod mene još ništa 😄 noćas sam zabrijala da mi curi plodna voda kad idem piškit jer mi je trbuh bio čudan, al jutros sve normalno.
Ajmeee nisam razmišljala da se rađa sa maskom 😱 ja sam bas paničar ako mi je nešto na licu, i još imam jednu nosnicu začepljenu uvijek od posljedica pada sto nisam sanirala još. I još nema muza, pa ja ću doživjeti živčani slom tamo 😱
Mame čini se meni da se bas fino snalazite, jedva čekam da se priključimo i mi duplici tim pričama 😍 nadam se da vam grčevi neće dugo trajati. Nama je rečeno da bio gaia može odmah, maltene od prvog dana.
Hm? Nama je baš pedijatrica rekla tek kad beba bude imala mjesec dana. Ne znam zašto svatko ima drugačije mišljenje. Možda je mislila na ove s dodatkom vitamina D!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Moguce na te s vitaminom D da je mislila jer vitamin D krece od mjesec dana.
.
Ne javljaju se cure sa kontrole jutros...mozda se u radjaoni druze🤭
Moguće da je mislila na ove sa D vitaminom da.
Cure s kontrola čekamo raport 😎
Mi se još nismo dogovorili za ime curice. Rekla sam muzu ili ćemo se dogovoriti na putu u bolnicu ili ću joj ja dati ime kad je vidim 😂
Uf, mislim da ću iščupat tu masku u vrijeme poroda. Ovak mi smeta, kamoli onda. 🙄
Ejjj,evo me..nema trudova i dalje,vaginalno me nisu gledali..pa neznam stanje. U pon opet ak nesto ne krene prije.
Dosla sam kuci s pregleda...i odmah iza mene kum dosao..kuma mi se smilovala ovako debeloj..pa mi kolace ispekla i poslala...😂
I 50 min sam na ctg-u bila..beba spavala..izokretali me tamo ko na raznju! Sva sam pretrnula na onom stolu vec.
I navodno zene iz ogulina dolaze isto na svarcu..pa bi moglo biti i guzve na porodima.
Kod mene su prvo zahtjevali da svi nose maske na porodu. Onda su ih zene pocele same od sebe skidati u kasnijim fazama poroda, jer je jednostavno bilo nepodnosljivo, na sto se nitko od osoblja nije pozalio. Tako da se situacija nakon par tjedana poroda s maskama malkice ublazila. Sad se moze radati bez maske, barem onaj najtezi dio. Ja cu ju sigurno skinuti kad mi bude previse.
Sortiraj odgovore
Najstariji