Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    11. Travanj 2020. 12:01

Karla89

I opet ni danas ništa od ovih naših trudnica 😊 ajmooo curke, nismo dugo bebicu novu dobile na forumu 💞
    Je li koja od vas naručivala robicu sa sinsaya? Kakve su veličine? Slične h&m-u ili manji kalupi tipa c&a?

Po meni je slicno hm robici

MickeyMouse
    11. Travanj 2020. 12:08

Pozdrav svima!
    Kod mene još ništa 😄 noćas sam zabrijala da mi curi plodna voda kad idem piškit jer mi je trbuh bio čudan, al jutros sve normalno. 
    Ajmeee nisam razmišljala da se rađa sa maskom 😱 ja sam bas paničar ako mi je nešto na licu, i još imam jednu nosnicu začepljenu uvijek od posljedica pada sto nisam sanirala još. I još nema muza, pa ja ću doživjeti živčani slom tamo 😱 
    Mame čini se meni da se bas fino snalazite, jedva čekam da se priključimo i mi duplici tim pričama 😍 nadam se da vam grčevi neće dugo trajati. Nama je rečeno da bio gaia može odmah, maltene od prvog dana.

Vaki
    11. Travanj 2020. 12:38

Hm? Nama je baš pedijatrica rekla tek kad beba bude imala mjesec dana. Ne znam zašto svatko ima drugačije mišljenje. Možda je mislila na ove s dodatkom vitamina D!? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    11. Travanj 2020. 12:47

Moguce na te s vitaminom D da je mislila jer vitamin D krece od mjesec dana.
    .
    Ne javljaju se cure sa kontrole jutros...mozda se u radjaoni druze🤭

MickeyMouse
    11. Travanj 2020. 13:34

Moguće da je mislila na ove sa D vitaminom da. 
    Cure s kontrola čekamo raport 😎
    Mi se još nismo dogovorili za ime curice. Rekla sam muzu ili ćemo se dogovoriti na putu u bolnicu ili ću joj ja dati ime kad je vidim 😂

sagi
    11. Travanj 2020. 13:53

Uf, mislim da ću iščupat tu masku u vrijeme poroda. Ovak mi smeta, kamoli onda. 🙄

Maja 3
    11. Travanj 2020. 13:59

Ejjj,evo me..nema trudova i dalje,vaginalno me nisu gledali..pa neznam stanje. U pon opet ak nesto ne krene prije.

Maja 3
    11. Travanj 2020. 14:02

Dosla sam kuci s pregleda...i odmah iza mene kum dosao..kuma mi se smilovala ovako debeloj..pa mi kolace ispekla i poslala...😂

Maja 3
    11. Travanj 2020. 14:03

I 50 min sam na ctg-u bila..beba spavala..izokretali me tamo ko na raznju! Sva sam pretrnula na onom stolu vec.
    I navodno zene iz ogulina dolaze isto na svarcu..pa bi moglo biti i guzve na porodima.

Corinne
    11. Travanj 2020. 14:15

Kod mene su prvo zahtjevali da svi nose maske na porodu. Onda su ih zene pocele same od sebe skidati u kasnijim fazama poroda, jer je jednostavno bilo nepodnosljivo, na sto se nitko od osoblja nije pozalio. Tako da se situacija nakon par tjedana poroda s maskama malkice ublazila. Sad se moze radati bez maske, barem onaj najtezi dio. Ja cu ju sigurno skinuti kad mi bude previse.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.