Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    11. Travanj 2020. 14:45

Evo i mene 😁
    Ctg prosao dobro. Drzali me oko 40 min. Nesto dugo drze na ctg-u u rodilistu. Meni su rekli da moram i sutra doci na ctg zbog onog pada otkucaja bebi jucer. Rekao doktor da hoce tri dobra ctg-a za redom pa cu tako Uskrsnje jutro provesti na Švarči.

11. Travanj 2020. 14:55

MickeyMouse

Moguće da je mislila na ove sa D vitaminom da.
    Cure s kontrola čekamo raport 😎
    Mi se još nismo dogovorili za ime curice. Rekla sam muzu ili ćemo se dogovoriti na putu u bolnicu ili ću joj ja dati ime kad je vidim 😂

Heheh tako se ni mi nismo bili dogovorili, onda kad sam na onaj pregled otisla i rekli mi da hitan carski ja brze bolje zovi muza reko odaberi odmah koje zelis 😂

My baby
    11. Travanj 2020. 15:33

Maja po tvom stanju ja bi pretpostavila koje iznenadenje nosis 😂.

Jahanara
    11. Travanj 2020. 15:38

Mislila sam da cete se obje javiti sa bebama u ruci😉 

Maja 3
    11. Travanj 2020. 15:47

My baby

Maja po tvom stanju ja bi pretpostavila koje iznenadenje nosis 😂.

Ajde prognoziraj..da vidimo jesi tocna! 
    Po obliku trbuha dio rekao cura..a dio decko..ja uopce nemam neki osjecaj!

Jahanara

Mislila sam da cete se obje javiti sa bebama u ruci😉

Jahanara
    11. Travanj 2020. 15:54

Ne znam sta My baby misli, al ja mislim da je decko u pitanju😉 vi ste morali smisljati i musko i zensko ime😀
    Bravo za kumu koja je ispekla kolace👏
    Najedi se ti lijepo svega pa onda beba moze doci! Ako volis hren, mozda on potjera bebu van.
    .
    Zbilja, kakva procedura je na Svarci kod dolaska?

My baby
    11. Travanj 2020. 16:16

Maja i ja mislim da je decko 😉 vecina ih je ljenivaca za izaci i vecinom decki.Ja kazem deckoo 😀

Maja 3
    11. Travanj 2020. 17:00

Jahanara

Ne znam sta My baby misli, al ja mislim da je decko u pitanju😉 vi ste morali smisljati i musko i zensko ime😀
    Bravo za kumu koja je ispekla kolace👏
    Najedi se ti lijepo svega pa onda beba moze doci! Ako volis hren, mozda on potjera bebu van.
    .
    Zbilja, kakva procedura je na Svarci kod dolaska?

Nista..izmjere temp,i postave par pitanja! Hren ne volim..al mozda bi i to probala😂
    Ja neznam..malu sam rodila 2 dana prije sluzbenog termina,a malog 2 tjedna prije..

My baby
    11. Travanj 2020. 17:02

Moja frendica je rodila trece musko u 40+2 a cure je ranije rodila.da ti hoces rodit brzo da ti bude lakse a ja ti predvidjam deckica 🤗

11. Travanj 2020. 17:08

Ja kupila bio gaiu bez D vitamina i spremila u torbu za rodiliste, mislila sam da te bez D vitamina mogu od 1.dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.