Evo i mene 😁
Ctg prosao dobro. Drzali me oko 40 min. Nesto dugo drze na ctg-u u rodilistu. Meni su rekli da moram i sutra doci na ctg zbog onog pada otkucaja bebi jucer. Rekao doktor da hoce tri dobra ctg-a za redom pa cu tako Uskrsnje jutro provesti na Švarči.
Moguće da je mislila na ove sa D vitaminom da.
Cure s kontrola čekamo raport 😎
Mi se još nismo dogovorili za ime curice. Rekla sam muzu ili ćemo se dogovoriti na putu u bolnicu ili ću joj ja dati ime kad je vidim 😂
Heheh tako se ni mi nismo bili dogovorili, onda kad sam na onaj pregled otisla i rekli mi da hitan carski ja brze bolje zovi muza reko odaberi odmah koje zelis 😂
Maja po tvom stanju ja bi pretpostavila koje iznenadenje nosis 😂.
Ajde prognoziraj..da vidimo jesi tocna!
Po obliku trbuha dio rekao cura..a dio decko..ja uopce nemam neki osjecaj!
Mislila sam da cete se obje javiti sa bebama u ruci😉
Ne znam sta My baby misli, al ja mislim da je decko u pitanju😉 vi ste morali smisljati i musko i zensko ime😀
Bravo za kumu koja je ispekla kolace👏
Najedi se ti lijepo svega pa onda beba moze doci! Ako volis hren, mozda on potjera bebu van.
.
Zbilja, kakva procedura je na Svarci kod dolaska?
Maja i ja mislim da je decko 😉 vecina ih je ljenivaca za izaci i vecinom decki.Ja kazem deckoo 😀
Ne znam sta My baby misli, al ja mislim da je decko u pitanju😉 vi ste morali smisljati i musko i zensko ime😀
Bravo za kumu koja je ispekla kolace👏
Najedi se ti lijepo svega pa onda beba moze doci! Ako volis hren, mozda on potjera bebu van.
.
Zbilja, kakva procedura je na Svarci kod dolaska?
Nista..izmjere temp,i postave par pitanja! Hren ne volim..al mozda bi i to probala😂
Ja neznam..malu sam rodila 2 dana prije sluzbenog termina,a malog 2 tjedna prije..
Moja frendica je rodila trece musko u 40+2 a cure je ranije rodila.da ti hoces rodit brzo da ti bude lakse a ja ti predvidjam deckica 🤗
Ja kupila bio gaiu bez D vitamina i spremila u torbu za rodiliste, mislila sam da te bez D vitamina mogu od 1.dana
Sortiraj odgovore
Najstariji