sirenita onda smo se možda i vidjele jutros. Bila sam u TA od 8 do 11h. Noćas imala trudove od 2:30 do 04:00h. Danas veselo u TA. 2x me stavljali na ctg, pa pregled pa ultrazvuk. Sutra moram u rodilište na ctg jer ovi ne rade. Portio 2/3 članka, cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice koje je priljubljena na ulazu zdjelice.. Očito ju spustili noćašnji trudovi.
Kada sam današnji nalaz usporedila sa zadnjim nalazom prije poroda prve kćeri, ispada da sam više otvorena sada nego onda u 39+3. Čini mi se da ću ja brzo doći na red..
Mi se vidimo sutra! Kad ides?
sirenita onda smo se možda i vidjele jutros. Bila sam u TA od 8 do 11h. Noćas imala trudove od 2:30 do 04:00h. Danas veselo u TA. 2x me stavljali na ctg, pa pregled pa ultrazvuk. Sutra moram u rodilište na ctg jer ovi ne rade. Portio 2/3 članka, cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice koje je priljubljena na ulazu zdjelice.. Očito ju spustili noćašnji trudovi.
Kada sam današnji nalaz usporedila sa zadnjim nalazom prije poroda prve kćeri, ispada da sam više otvorena sada nego onda u 39+3. Čini mi se da ću ja brzo doći na red..
Vjerojatno jesmo 🤗 ja sam došla oko 8:20, na ctg 8:40-9 🤗 a u nalazi mi to pisali još u pon 🤗
Samo mene trudovi preko dana stalno, u noći je mir 🤔😏
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Mene svaki dan jedan dio dana boli trbuh...kao menstrualni bolovi ali ne traje bas dugo...jucer popodne sam imala mlijecno rozi iscjedak a navecer me bas probadalo u predjelu rektuma...onako probolo me dosta jako par puta po par sekundi samo....Jel se beba spusta lagano i kroz koji dan joj slijedi izlazak ili je to normalno za ove tjedne? 🙈 Nemam osjecaj da mi se grci maternica niti da mi trbuh otvrdne osim kad se bas on namjesti pa lupne s nogicom.
Pozdrav svima!
Ja sam isto i dalje u komadu 😄 bolovi razno/razni, probadanja i tako to, ali ništa konkretno.
Pupi i mmamma aj možete i vi s nama, al nemojte nas preskočiti 😂 Mmamma moglo bi nam i drugo dijete biti mala razlika 😎
Čitam o vašim pregledima, a ja ništa, ko riba na suhom do 15.4.
Pozdrav svima!
Ja sam isto i dalje u komadu 😄 bolovi razno/razni, probadanja i tako to, ali ništa konkretno.
Pupi i mmamma aj možete i vi s nama, al nemojte nas preskočiti 😂 Mmamma moglo bi nam i drugo dijete biti mala razlika 😎
Čitam o vašim pregledima, a ja ništa, ko riba na suhom do 15.4.
Znaci ako ne rodim u medjuvremenu, isti dan smo na pregledu 🤗
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Hm vam ima 20 % na sve ako se potrosi vise od 40 eura 🙂
Htjela bi naruciti kratke bodice i hlacice za 7 i 8 mj,tad ce beba imati tako oko 3 i pol-4 i pol mj...i sad ne znam koju bi velicinu...62 ili 68? Bas mi je granicno nekako 🤷♀️
MickeyMouse izgleda da ces ti opet prenijeti😁.Ne znam kako je vama danas no ja sam pola dana prespavala samo me baca.
Pupi, ja sam uzimala za ljeto 62 rompere, bodice imam iz kika, mislim da ce 68 biti bas veliko🤷🏼♀️
It’s a baby boy💙
Evo da vam se javim malo...uspjeli smo se usaltat Gabriel nije zahtjevna beba samo jede i spava😂😂poceli su i grcici al zasad je sve ok...ne stignem bas pratit super za uredne preglede!!
Sortiraj odgovore
Najstariji