Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    10. Travanj 2020. 15:08

mmammaa

sirenita onda smo se možda i vidjele jutros. Bila sam u TA od 8 do 11h. Noćas imala trudove od 2:30 do 04:00h. Danas veselo u TA. 2x me stavljali na ctg, pa pregled pa ultrazvuk. Sutra moram u rodilište na ctg jer ovi ne rade. Portio 2/3 članka, cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice koje je priljubljena na ulazu zdjelice.. Očito ju spustili noćašnji trudovi.
    Kada sam današnji nalaz usporedila sa zadnjim nalazom prije poroda prve kćeri, ispada da sam više otvorena sada nego onda u 39+3. Čini mi se da ću ja brzo doći na red..

Mi se vidimo sutra! Kad ides?

sirenita
    10. Travanj 2020. 15:37

Pmmammaa

sirenita onda smo se možda i vidjele jutros. Bila sam u TA od 8 do 11h. Noćas imala trudove od 2:30 do 04:00h. Danas veselo u TA. 2x me stavljali na ctg, pa pregled pa ultrazvuk. Sutra moram u rodilište na ctg jer ovi ne rade. Portio 2/3 članka, cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice koje je priljubljena na ulazu zdjelice.. Očito ju spustili noćašnji trudovi.
    Kada sam današnji nalaz usporedila sa zadnjim nalazom prije poroda prve kćeri, ispada da sam više otvorena sada nego onda u 39+3. Čini mi se da ću ja brzo doći na red..

Vjerojatno jesmo 🤗 ja sam došla oko 8:20, na ctg 8:40-9 🤗 a u nalazi mi to pisali još u pon 🤗 
    Samo mene trudovi preko dana stalno, u noći je mir 🤔😏

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Pupi30
    10. Travanj 2020. 16:15

Mene svaki dan jedan dio dana boli trbuh...kao menstrualni bolovi ali ne traje bas dugo...jucer popodne sam imala mlijecno rozi iscjedak a navecer me bas probadalo u predjelu rektuma...onako probolo me dosta jako par puta po par sekundi samo....Jel se beba spusta lagano i kroz koji dan joj slijedi izlazak ili je to normalno za ove tjedne? 🙈 Nemam osjecaj da mi se grci maternica niti da mi trbuh otvrdne osim kad se bas on namjesti pa lupne s nogicom.

MickeyMouse
    10. Travanj 2020. 17:19

Pozdrav svima! 
    Ja sam isto i dalje u komadu 😄 bolovi razno/razni, probadanja i tako to, ali ništa konkretno. 
    Pupi i mmamma aj možete i vi s nama, al nemojte nas preskočiti 😂 Mmamma moglo bi nam i drugo dijete biti mala razlika 😎
    Čitam o vašim pregledima, a ja ništa, ko riba na suhom do 15.4.

sirenita
    10. Travanj 2020. 18:10

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Ja sam isto i dalje u komadu 😄 bolovi razno/razni, probadanja i tako to, ali ništa konkretno.
    Pupi i mmamma aj možete i vi s nama, al nemojte nas preskočiti 😂 Mmamma moglo bi nam i drugo dijete biti mala razlika 😎
    Čitam o vašim pregledima, a ja ništa, ko riba na suhom do 15.4.

Znaci ako ne rodim u medjuvremenu, isti dan smo na pregledu 🤗

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Pupi30
    10. Travanj 2020. 18:33

Hm vam ima 20 % na sve ako se potrosi vise od 40 eura 🙂
     Htjela bi naruciti kratke bodice i hlacice za 7 i 8 mj,tad ce beba imati tako oko 3 i pol-4 i pol mj...i sad ne znam koju bi velicinu...62 ili 68? Bas mi je granicno nekako 🤷‍♀️

• Pupi30
    10. Travanj 2020. 18:34

Na sve za djecu 

My baby
    10. Travanj 2020. 18:41

MickeyMouse izgleda da ces ti opet prenijeti😁.Ne znam kako je vama danas no ja sam pola dana prespavala samo me baca.

Fever
    10. Travanj 2020. 18:44

Pupi, ja sam uzimala za ljeto 62 rompere, bodice imam iz kika, mislim da ce 68 biti bas veliko🤷🏼‍♀️

It’s a baby boy💙

• Sancy3
    10. Travanj 2020. 18:47

Evo da vam se javim malo...uspjeli smo se usaltat Gabriel nije zahtjevna beba samo jede i spava😂😂poceli su i grcici al zasad je sve ok...ne stignem bas pratit super za uredne preglede!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.