Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    04. Prosinac 2019. 13:59

Iskrica, svaka čast na hvatanju! Moja je jadna toliko puta pala... Nekad si pomislim kakva sam to, a onda se sjetim da ne mogu samo u nju gledati da joj nešto ne dogodi. I kad padne, samo joj kažem "opa" i nasmijem se jer ne želim da se uplaši, pa krene plakati. Sad i ona već sama kaže opa, digne se i nastavi dalje 😂
    Putovanje mi je više stresno zbog njenog cviljenja u nekoj fazi puta i pokušaja da se iskobelja iz sjedalice. U petak putujemo za Zg, a u subotu natrag i malo mr frka 😅 A oko pakiranja... Potrpam pola njenog ormara i naše šta stane 😂😂 Zadnji put kad smo putovali je za tih 6 sati smočila 3 kompleta odjeće. A ja imala 2 spremna. Sreća pa je njeno na vrhu kofera, pa sam joj obukla prvo što sam izvukla...
    Jedva sam dočekala da opet radim normalno. Već su mi falili klinci ☺️ Tek sam im imena popamtila, 2 tjedna pauze i opet sam ih zaboravila. Događa se kad najednom dobiješ 150 klinaca i 50 novih kolega. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Iskrica
    06. Prosinac 2019. 10:50

3 kompleta garderobe u 6 sati, huh - upravo me to zamara već unaprijed 😬

m-mama
    06. Prosinac 2019. 23:14

Ma dajjj Iskrica sve je to ok :) ja sam svaki put zamišljala najgori scenarij, imala pun sic igračaka i hrane i sve je proslo ok. Evo osim jednog puta kad smo morali stati jer je bio premorem i nije mogao zaspati u voznji. Bilo je jako sparno. Od 6 odlazaka samo 1 je bio malo teži. Klinci uživaju na novim mjestima nadam se da ćete nešto iskombinirati i otputovati negdje skoro. 

Htjela sam nesto napisati i cijeli dan vrtim to i eto , sad sam zaboravila

Sarita_00
    14. Prosinac 2019. 12:41

Kako ste? 😁 Jel se spremate za Bozic? 🎄
    Umjesto da pomalo pripremam, ja sam u skoli od jutra do sutra 😔 Dodem doma, spremim L na spavanje, jedva skupim snage pripremiti se za sutra i odem spavati vec oko 10.
    Nju sam neki dan vodila vaditi krv. Kad je bila bolesna je vadila krv i bila je slabokrvna. Doktorica nije bila sigurna jel to bilo zbog viroze, pa smo sad ponavljali. Nalaz nije bas bio sjajan, ali pokazuje da se stanje popravlja. Ipak nam je dala sirup, s obzirom da su kojekakve viroze u djiru, pa da ju to ipak malo ojaca. Od svega, bas je taj dio povukla na mene 🙄

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    15. Prosinac 2019. 20:16

Eejjj, ja slavim. Malac bio prehladen, nosić, kašalj i nije otišlo u bronhitis!!! Ja sretna! Prva prava prehlada. Nadam se da će biti tako i ubuduće.

Bozic..... zaljepila sam mu lampice u njegov kutat za igranje ali je zabavnije skidati ih nego promatrati kako svjetle, pa onda ako ne znam vise sta bi smislila igramo se s lampicama. 🙈

Ajme, a bas mu je zao cuti o tim bolestinama. Stalno nesto. 

Iskrica
    17. Prosinac 2019. 20:23

Sarita, i bez posla sam ja neke večeri umorna da zaspim u 9 navečer, a kamoli da radim 🙈 tak da potpuno razumijem da si u 10 gotova, treba to izdržati... M-mama, jako dobro za prehladu da se nije zakomplicirala, baš je to dobar znak! A Božić - pokloni su nabavljeni (Pepco mi je top dućan ove godine!), a bor ne mislim imati nego samo neke ukrasiće tak da sam više manje spremna
    Curki je zadnjih dana najveća fora skakati odnosno to su pokušaji skakanja jer još uvijek se baš ne uspije odvojiti od poda s obje noge, slatko i veselo izgledaju ti pokušaji. Inače više opće ne pratim one informacije o tome kak se odvija napredak motorike po mjesecima, no mislim si da je to sve ok za moju sa 20 mjeseci. U vrtiću pomalo za nju provode navikavanje na kahlicu, kažu mi da tamo piški 2x dnevno,  a ja doma joj ne uspijem potrefiti kad joj je potreba... 

m-mama
    23. Prosinac 2019. 22:12

Kako ste?? Kako dječica? Jel su svi zdravi? 

Iskrica
    01. Siječanj 2020. 15:29

Drage mame i malci, sve najbolje u novoj, puno dječjeg smijeha i veselja neka nam ispuni godinu! 

Kod nas curica zbog petardi bila budna oko ponoći i baš ju je zanimao i veselio taj šareni bum-bum (tj. vatrometi po kvartu), jako je bila slatka 

m-mama
    29. Siječanj 2020. 18:55

Iskrica samo info kad smo ono pričale o igraonicama. Mi smo bili u Prugi i Prijatelji, ja sam oduševljena. Super je. Manje od zmajčeka, tete su super, i blizu nam je, kod vojarne. Rade od pola 5 do pola 9, ujutro je vjerojatno vrtić...

Iskrica
    06. Veljača 2020. 17:46

m-mama

Iskrica samo info kad smo ono pričale o igraonicama. Mi smo bili u Prugi i Prijatelji, ja sam oduševljena. Super je. Manje od zmajčeka, tete su super, i blizu nam je, kod vojarne. Rade od pola 5 do pola 9, ujutro je vjerojatno vrtić…

Dobro zvuči, možda onda posjetim već ovaj vikend 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani